Asi / Гордата Аси - 6-та тема

• 43 876
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • София
обаче вижте тея гордите как са ги отрепали аз не ща чак толкоз
по добре да умра с гордо вдигната глава, огколкото някой да ме тъпче и да умра като мижитурка

мерси от таквоз умиране.....

# 406
стария развратник със скърцащите пантофи
За мен Аси и Демир пресъздават много по-истински чувствата си от Шехерезада и Онур, при все, че  те наистина са били влюбени... особено Шехерезада, която много пъти беше неубедителна Naughty
На мен ми идва в повече гордостта на Аси... особено след бомбата, която хвърли Аслан и когато семейството  страда и се разпада no Както каза баща и, не може да огрее навсякъде... отвреме-навреме трябва човек да свали гарда... така мисля Thinking

Не мисля че е удачно да се сравняват Шехеразада и Аси- различно им е положението.Шехи бе унизена от Онур и то в най тежкия й миг от живота, как така лесно да му гласува даверие и да повярва в чувствата му докато при Аси е обратно,там Демир е потърпевш -самоубийството на майка му но не заради Аси,а виновните там са Дядо й и баща й.Демир се бори с миналото си и не дава воля на чувствата си....

Аз се възхищавам на великолепната игра на бащата на Аси, а като персонаж,разбира се дядката обира овациите,в лабиринта от мелодрами тоя образ определено кефи!

Противна е тая Сухейля,как само студенокръвно хвърли в отмъщението си сина си ,когото цял живот търси!!! hahaha
Майчина обич?!?! newsm78 JoyАмиии!!!

И гледаме сеира на бедния и гладния с малко власт в ръцете.... #2gunfireНо и той си играе ролята отлично,добър актьо е.

Предполагам че ще ви шокирам,но засега Демир и Аси не ме впечатляват нито като образи нито като актьори.

Аси я представиха като силна и умна в началото на филма но нещо се разми образа й , зацикли, А Демир е толкова объркан от чуства и минало и той е един апатичен...Дано се раздвижат малко образите,а иначе сценария си го бива.
Ще погледаме ,ще видим по натъй Joy

Нямам търпение да дочакам следващата серия,обирджиите каква ще я забъркат,а и тая младоженка няма ли най после да стане ЖЕНА!И те и двамата са едни образииии,лика прилика са си Душкодобродушковци сладки,сладки...
Май ви оттегчих? newsm78
Сори  love001 smile3525 newsm51  love001

# 407
Пак казвам, умереността  е разковничето...
А да виждаш света в черно и бяло е скучно...Че той е красив цветен!

# 408
въйййййй дар перушан ме напраихте!!!тц тц тц  !!ся ше ма депресирате бе!ни гордост ми остана ни нищо!

# 409
Lilims, не ми преразказвай двата сериала... говоря за конкретни сцени no

# 410
отивам да готвя и да ближа рани,че после да съм готова за серията!

# 411
Нищо не преразказвам,просто спделям моето мнение за персонажите в Аси,нали това е темата.Не бях се включвала досега,а и не си само  ти ,и темата не е твоя само,моля те да смекчиш тона newsm51

# 412
  • София
Пак казвам, умереността  е разковничето...
А да виждаш света в черно и бяло е скучно...Че той е красив цветен!

така малко професионално изказване да направя

човешкото око различава около 10 милиона цвята от предоставените ни  16 милиона от 24-битовия truecolor... или по-сбито казано без нюанси - окото ни различава около три хиляди хроматични цвята или заедно с ахроматичните около три хиляди и двеста. а само на сивия цвят различаваме повече от 200 нюанса.....

твърде много, аз съм човек на крайностите и за това има само черно и бяло, те не могат да се объркат или слеят, както милионните нюанси на един цвят

тези 16 милиона произхождат само от 3 основни цвята така наречената RGB - гама- червено, зелено и синьо, тази гама е за компютърните среди и в цветното телевизионно изобразяване

така моя извод е че никога не можеш да объркаш черното и бялото, докато от светло синьо до светло синьо има няколко милиона нюанса разлика...

това е сорри за спама и за отегчаването...

# 413
Морганчето ,  smile3501 smile3525

# 414
Нищо не преразказвам,просто спделям моето мнение за персонажите в Аси,нали това е темата.Не бях се включвала досега,а и не си само  ти ,и темата не е твоя само,моля те да смекчиш тона newsm51

Извинявай. Не съм имала намерение да те обидя Praynig

# 415
Не мисля че е удачно да се сравняват Шехеразада и Аси- различно им е положението.Шехи бе унизена от Онур и то в най тежкия й миг от живота, как така лесно да му гласува даверие и да повярва в чувствата му докато при Аси е обратно,там Демир е потърпевш -самоубийството на майка му но не заради Аси,а виновните там са Дядо й и баща й.Демир се бори с миналото си и не дава воля на чувствата си....
Аз се възхищавам на великолепната игра на бащата на Аси, а като персонаж,разбира се дядката обира овациите,в лабиринта от мелодрами тоя образ определено кефи!
Противна е тая Сухейля,как само студенокръвно хвърли в отмъщението си сина си ,когото цял живот търси!!! hahaha
Майчина обич?!?! newsm78 JoyАмиии!!!
И гледаме сеира на бедния и гладния с малко власт в ръцете.... #2gunfireНо и той си играе ролята отлично,добър актьо е.
Предполагам че ще ви шокирам,но засега Демир и Аси не ме впечатляват нито като образи нито като актьори.
Аси я представиха като силна и умна в началото на филма но нещо се разми образа й , зацикли, А Демир е толкова объркан от чуства и минало и той е един апатичен...Дано се раздвижат малко образите,а иначе сценария си го бива.
Ще погледаме ,ще видим по натъй Joy
Нямам търпение да дочакам следващата серия,обирджиите каква ще я забъркат,а и тая младоженка няма ли най после да стане ЖЕНА!И те и двамата са едни образииии,лика прилика са си Душкодобродушковци сладки,сладки...
Май ви оттегчих? newsm78
Сори  love001 smile3525 newsm51  love001
[/quote]

Като цяло мнението ти ми допада но не съм много съгласна ,че образът на Аси се е размил тя е много объркана също, той я целуна в дъжда, подава й ръка, обгрижва я и когато тя отвърне на това той се отдръпва.Той й каза, че не е готов за такава връзка.Тя е объркана , дори веднъж когато говореше със сестра си и каза -цял ден е с мен а вечерта ме заряза .Демир през цялото време се държи така с нея ,а тя е много влюбена в него .
Шехерезада беше по-корава от Аси в смисъл по-безмилостна то беше заради постъпката на Онур в най-тежкия момент от живота й ,но пък и тя не му каза за какво са й парите!!!!

# 416
miss_sixty
Всичко е наред,споко
 smile3525 newsm51  love001

# 417
Да наистина,филма тепърва набира скорост,досега ни въведоха в миналото и съответно катализираха събитията,всичси са шок,разбираемо е ,време е да се вземат в ръце...

# 418

Извинявай че се намесвам ,но Lilims  си е казала мнението за героите няма преразказ .
И това ми хареса защото много странички напоследък приличат на чат.Съжалявам, ама кой какво готви и кога ще го сготви не смятам ,че тук трябва да се пише . Hug Надявам се и други да има на моето мнение за да можем да си коментираме филма и героите така както беше с 1001 нощи

# 419
  • София

Извинявай че се намесвам ,но Lilims  си е казала мнението за героите няма преразказ .
И това ми хареса защото много странички напоследък приличат на чат.Съжалявам, ама кой какво готви и кога ще го сготви не смятам ,че тук трябва да се пише . Hug Надявам се и други да има на моето мнение за да можем да си коментираме филма и героите така както беше с 1001 нощи

всички тук коментираме филма от много теми насам....
мен пък не ми допада кой какво казал в 1001 нощ, кой бил главния герой в Мелодията на сърцето и колко бил хубав Кръстоносеца
и да не забравя колко мъка имало в Сълзи над Босфора..........
тази Тема е за филма Аси - не мисля че има какво да се коментира повече
а това че между коментара някой си споделя мъката не виждам нищо лошо.....
ако ще се дават примери с други филми в сайта има теми за всеки един сериал - да си пишем по предназначение ако може

и аз гледам Перла ама не смесвам двете теми - хората са ми дали за всеки сериал тема.....
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт