Asi / Гордата Аси - 6-та тема

• 43 903
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
сега изгледах и повторението на вчерашната серия  Mr. Green
много ме изкефи Керим ... как готино отряза Сухейля  smile3508
а и сцената с Джамал ага  ме изкефи  Whistling
нямам търпение да видя какви ще ги сътворят  Joy

сега да си кажа още нещо .. не че някой ме е питал де  Mr. Green
Там под дървото в сцената с Демир и Аси - много силна игра от страна на Мурат... но Туба въобще не и повярвах на сълзи и ... някакси не ми хареса тоя път  newsm43
плс не ме почвайте с доматите ... но так го видях аз. И снощи като гледах нещо не ми хареса и сега на повторението пак се загледах ама .. нъц.
Мурат толкова силно игра..... а тя нещо не  newsm78
а Нериман как ме дразнииииии
иде ми  bash че все е недоволна и мрънкаща  ooooh!

Аз поддържам същото мнение за снощната сцена. Много ми е сладка Аси и досега играта и беше перфектна, но снощи беше така сгушена в Демир, а очите и безучастни. Може би много и дойде всичко, което се случва.  

# 391
iva81 да такава си е Аси, не успях да гледам вчерашната серия, но от гледаното досега си направих равносметката, че няма да се даде лесно, дори и да ги нямаше пречките между тях.Тя е такъв тип жена, такъв характер, затова и Демир я обича толков силно и е способен на всичко за нея....Това донякъде отговаря на въпроса ми свързан с анкетата, че за мен съществува токлова силна любов, но трябва да има такава жена която да я предизвика, а именно силна, горда, недостъпна, и същевременно духовно красива и нежна...Така си мисля  Wink

# 392
  • София
мен ако ме питате, Демир понякога не знае какво иска, то ясно че иска Аси ама....

когато Кемал искаше да помага, Демир какво каза на Аси - остани си горда, толкова ли лесно ще се предадеш и ще забравиш за гордостта си....

пък сега - ако оставиш гордостта си - живота ти ще се промени

ама така е щото сега става дума за него самия, разбира се  Mr. Green

# 393
е да и като й се обясняваше за каква жена би се женил, също подчерта че иска де горда дори и с него

# 394
стария развратник със скърцащите пантофи
За мен Аси и Демир пресъздават много по-истински чувствата си от Шехерезада и Онур, при все, че  те наистина са били влюбени... особено Шехерезада, която много пъти беше неубедителна Naughty
На мен ми идва в повече гордостта на Аси... особено след бомбата, която хвърли Аслан и когато семейството  страда и се разпада no Както каза баща и, не може да огрее навсякъде... отвреме-навреме трябва човек да свали гарда... така мисля Thinking

# 395
Здравейте, не гледам сериала и не следя темава Ви, но за сметка на това майка ми не го пропуска. Намерих реклама на Pantene в която участва Туба Бюйюкюстюн -

http://vbox7.com/play:83549569&ef=1

P.s извинявам се ако линкът вече е даван.

# 396
А ето я Туба напълно натурална... толкова красива, колкото и с грим thumbsup

# 397
Морган,
Има една поговорка, която баба ми употребяваше: „Гордост – зла учест”. Винаги съм смятала, че не е така, че годостта е положителна черта. Но много препатилия бълг. народ има много поговорки в смисъла на горепосочената, някои не особено приятни „Преклонената глава- остра сабя не сече” и т. н. Мисля, че както за всяко нещо в живота, умереността е разковничето. Бъди горд, но с мярка. Остъпвай, прави компромиси, но с мярка. Това казва Демир, а не си противоречи.
Е, така го разбирам аз... newsm78

# 398
Те вече са съседи - Демир и Аси/ Керим и Дафне - 13 част - http://vbox7.com/play:6727ac10  Hug

# 399
хора аз пък да ви кажа за гордостта-понякога вреди !помните ли какво каза един турчин на капитан петко войвода във филма-голямо дърво си войводо,гордо и високо-затова те чукат гръмотевиците!

# 400
  • София
Морган,
Има една поговорка, която баба ми употребяваше: „Гордост – зла учест”. Винаги съм смятала, че не е така, че годостта е положителна черта. Но много препатилия бълг. народ има много поговорки в смисъла на горепосочената, някои не особено приятни „Преклонената глава- остра сабя не сече” и т. н. Мисля, че както за всяко нещо в живота, умереността е разковничето. Бъди горд, но с мярка. Остъпвай, прави компромиси, но с мярка. Това казва Демир, а не си противоречи.
Е, така го разбирам аз... newsm78

еми аз пък не го разбирам така, щото аз също съм много горда и неотстъпвам за нищо на света......
ей там в пепелта ще се влача ама няма да се примоля на никй за нищо, пък да склоня глава и отстъпя - абсурд...
но разни хора - разни идеали както е казал Константинов...
по добре да си личност, да отстояваш правата и желанията си от колкото да си траеш и да живееш ей така - щото няма какво друго да правиш, пък вече са те родили...
има граници разбира се, но и прекланянето на глава също има граници...

аз много рядко правя компромис за нещо - при мен важи максимата или всичко - или нищо, хубаво че съм срещнала човек който ме търпи и гледа да уравновесява нещата
има само два цвята - черен и бял, нищо че всички казват че света е сив...

и така мнения, хора разни, различни... ако всички бяхме еднакви - света щеше да е скучен  Hug Peace

# 401
Добре, че тогава е имало и такива хора да ги чукат грамотевиците, щото сега аз можех да съм Айше, а ти например Хатидже, а Мурат можеше да ни е брат. То не е лошо Мурат за брат, ама аз го препочитам за нещо друго.

Морган, абсолютно те подкрепям. За да го уважават другите, първо човек сам трябва да се уважава и обича.
Ако ще е гарга да е рошава, другото е само пълнеж и празни приказки

# 402
  • София
Да и   гордите и очукани от гръмотевеце хора са били толкова малко след като 5 века сме били под робство......

а овчедушието и тогава е било на мода сред нас.....

# 403
вярно че е така иве ама и половинките ни ако не отстъпваха все скарани щяхме да сме кат аси и демир Simple Smileдобре де осрамихте ме и аз ще стана по-горда! Embarassed

# 404
обаче вижте тея гордите как са ги отрепали аз не ща чак толкоз

Общи условия

Активация на акаунт