Asi / Гордата Аси - 6-та тема

• 43 851
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
ако се страхувате че ставаме много на опашка за Демир,споко,аз съм си "заплюла" бащата на Аси Joy Joy
Е щом е така,вече мога да те поздравя с добре дошла! smile3503

# 436
БЛАГОДАРЯ  love001

# 437
Здравейте отново,може ли и аз да се набутам между шамарите!?
Струва ми се,че не е лошо да си горд,но с мярка. Когато обаче се появят и децата,тогава вече не мислиш ти кой си и къде си,и кой как те възприема,а се опитваш от тях да направиш Човеци и ако може да ги боли по-малко отколкото теб те е боляло/е тогава си готов и гордостта си да стъпчеш,за да са добре те,но пък и в същото време да не разберат колко те боли/.Това е моето мнение,относно гордостта. newsm78
Тука мисля ме уцели в 10-ката! PeaceАбсолютно съм съгласна!

# 438
Аз чела не дочела ще се включа, защото това е тема за Асито и Демирчо няма място за други филми, други герои и рецепти за готвене!!!!!
Съжалявам, ако съм засегнала някого, но тук в бг-мама има теми за всичко и дори за рецепти!!!!
Може да споделите (според мен) само рецепти за отвличане на Демирчо Laughing Laughing Laughing или да разведем Морганчето smile3534 и да го оженим за поредната му бг фенка smile3521
Айде да видим сега коя е наред.... hahaha hahaha hahaha
Кумовете може да останат същите...

# 439
  • София
Аз чела не дочела ще се включа, защото това е тема за Асито и Демирчо няма място за други филми, други герои и рецепти за готвене!!!!!
Съжалявам, ако съм засегнала някого, но тук в бг-мама има теми за всичко и дори за рецепти!!!!
Може да споделите (според мен) само рецепти за отвличане на Демирчо Laughing Laughing Laughing или да разведем Морганчето smile3534 и да го оженим за поредната му бг фенка smile3521

аз казах че нема да се обаждам повече по други теми, ама щом си решила да ме развеждаш - не мога да си замълча smile3534

нема` ти е лесно шъ знайш  hahaha hahaha hahaha
колко съм ината и упорита  ooooh! ooooh! ooooh!

най-лошана комбинация - проста и амбициозна  Joy Joy Joy

# 440
Добре, ама ще го дадеш назаем за 1 ден. Нищо лошо нема да му правиме smile3533

# 441
Ясемин, казвам си без бой. Снощи беше у нас, но резервето му е за два дни, така че не го бройте и довечера. От други ден го отстъпвам Joy Joy Joy
Вие защо мислите сутринта с банички ви посрещам?! Защото съм в настроение Crazy

# 442
Момичета предлагам ви нещо за четене, ако вече сте го чели, извиня вам се. http://www.tvguide.bg/?go=news&p=detail&newsId=562

# 443
  • София
Добре, ама ще го дадеш назаем за 1 ден. Нищо лошо нема да му правиме smile3533

хмм ще видим, ако слушаш може и да стане.... Whistling Mr. Green
Момичета предлагам ви нещо за четене, ако вече сте го чели, извиня вам се. http://www.tvguide.bg/?go=news&p=detail&newsId=562

прочетох го но са объркали името на съпругата му пак  smile3511
 ooooh! ooooh! ooooh!

# 444
  • София
Аз като вещо вряло и кипяло даже вече прекипяло лице да си кажа думата. Компетентно:

НЕ СТААААААААААААААААААААААА

кой както иска да го разбира!

# 445
Морганче аз много слушкам... newsm47
Немаш си на представа колко даже....

Аз като вещо вряло и кипяло даже вече прекипяло лице да си кажа думата. Компетентно:

Аз го разбирам..., че ще има революция newsm12 smile3512.
щото без бой се не давам, пък и бита пак си знам мойто. Некомпетентно!!!

# 446
  • София
Не стаа и тва си е мамка му и комп не мога да отворя никакъв музикален файл.
Морганче аз много слушкам... newsm47
Немаш си на представа колко даже....

Аз го разбирам..., че ще има революция newsm12 smile3512.
щото без бой се не давам, пък и бита пак си знам мойто. Некомпетентно!!!

Пък ти драга само едно ти е в главата!!!
Не че и в моята няма, просто днес издивявам от работа и то чужда дето трябва да я свърша аз щото другите не могат/?!/!!!!

# 447
  • София
ДобрУтро, дами! hahaha

Как сме днес?! Аз лично - в много добро настроение, след история-профил. Heart Eyes Mr. Green

Иииииииха: hahaha

# 448

Пък ти драга само едно ти е в главата!!!
Не че и в моята няма, просто днес издивявам от работа и то чужда дето трябва да я свърша аз щото другите не могат/?!/!!!!

Този проблем и при мен се случва и се противя, но като знам че няма накъде и искам да си тръгна бързо я свърша и то на скорост

# 449
Момичета извинявам се, че ви отклонявам от темата, но искам да попитам някой гледал ли е този филм "Буря",  да ме светне, кой какво играе и как им е играта на Мурат и Борчин.

Общи условия

Активация на акаунт