Asi / Гордата Аси - 6-та тема

• 43 841
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Още нещо ми направи впечатление....
Когато Дефне излизаше с Керим все и забраняваха да ходи с него сама или поне с падар...сестра и, а Аси ходи с Демир навсякъде и никой не си прави труда да и крещи или да и прави забележки че е с него. Как мислите откъде идват тези неща от доверието ли - към Керим е едно и доверието към Демир е нещо друго?

Аз го тълкувам така: никой не мисли, че между тях може да има нещо повече от приятелство, предвид и първоначалното им отношение един към друг, засега само Ихсан се усъмни и то след като видя снимката им в Истанбул.

а и Marya1953 е права

# 466
Абсолютно!
Тя е умна, а и да я спрат файда няма. Тя ще си таправи, това което си е решила. За това си митка където си иска, и с когото си иска Peace

# 467
Момичета извинявам се, че ви отклонявам от темата, но искам да попитам някой гледал ли е този филм "Буря",  да ме светне, кой какво играе и как им е играта на Мурат и Борчин.
Аз само тук-там - сцени между двамата. На мен ми харесва как играят, химията, всичко. В смисъл - Мурат си играе така, както и с Туба, според мен, ако трябва да съм честна, без обичайното си забавно настроение. Simple Smile
Тук ли ? http://vbox7.com/play:7a97c133

Аз го погледнах...няма го онзи поглед пълен с обич....за който мечтаят всички тук.
Гледа жена си като приятел.

# 468
И аз съм гледала клипа!За мен Мурат е страхотен навсякъде! Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesИ в Буря(това,което съм мяркала) и в Аси и в Араф! Heart Eyes
Абе,който може си го може,пък ние само можем да гадаем,къде е имало истински чувства и къде не! newsm53

# 469
  • София
Няма друга толкова луда като мене да знаете. Ходих в стаята на прекия си началник, който е отпуска да гледам клипа!

Та от 2,45 нататък си му личи на Мурат, придобива онова глуповато сладникаво изображение на преял със сладко.

# 470
Когато Дефне излизаше с Керим все и забраняваха да ходи с него сама или поне с падар...сестра и, а Аси ходи с Демир навсякъде и никой не си прави труда да и крещи или да и прави забележки че е с него. Как мислите откъде идват тези неща от доверието ли - към Керим е едно и доверието към Демир е нещо друго?

И на мен ми прави впечатление че не я възпират Аси ,ама мисля ,че тя е момчето на татко и затова така я оставят да се вее навсякъде 

# 471
Абсолютно!
Тя е умна, а и да я спрат файда няма. Тя ще си таправи, това което си е решила. За това си митка където си иска, и с когото си иска Peace
Харесвам образа на Аси. Завършен, вълнуващ, знае какво иска и вярва с себе си. Голямата и гордост също и дава сили. Такива хора обаче в повечето случаи в живота не са щастливи, не са доволни от себе си, винаги искат повече и винаги са в напрежение. Мое наблюдение.

# 472

Според мен я пускат само поради работата й, никой не очаква от нея да ходи по срещи, затова баща й така се изненада.

# 473
  • София
Абсолютно!
Харесвам образа на Аси. Завършен, вълнуващ, знае какво иска и вярва с себе си. Голямата и гордост също и дава сили. Такива хора обаче в повечето случаи в живота не са щастливи, не са доволни от себе си, винаги искат повече и винаги са в напрежение. Мое наблюдение.

съгласна и с двете...
но който с стреми към нещо го получава...
това е като с интелектуалното развитие - ако си обогатяваш знанията постоянно - има прогрес, но ако спреш - тръгваш надолу - просто няма такова понятие - спираш на това ниво.....или събираш заниня и ставаш по - умен или почваш за дабравяш и да оглупявяш

та като се стремиш към нови и нови неща задоволяваш себе си, гордостта си и така нататък
не винаги тези хора са нещастни - верно е че винаги искат още - но няма лошо в това - да се развиваш  положително....
а Аси не я спират щото знаеха какъв огън бяха в началото с Демир, с Дефне са два противоположни полюса от към характери.....

# 474
Абсолютно!

съгласна и с двете...
но който с стреми към нещо го получава...
това е като с интелектуалното развитие - ако си обогатяваш знанията постоянно - има прогрес, но ако спреш - тръгваш надолу - просто няма такова понятие - спираш на това ниво.....или събираш заниня и ставаш по - умен или почваш за дабравяш и да оглупявяш

та като се стремиш към нови и нови неща задоволяваш себе си, гордостта си и така нататък
не винаги тези хора са нещастни - верно е че винаги искат още - но няма лошо в това - да се развиваш  положително....
а Аси не я спират щото знаеха какъв огън бяха в началото с Демир, с Дефне са два противоположни полюса от към характери.....
Да, не казвам, че е правило, а в повечето случаи. Верно е, че точно в това е смисъла на нещата. винаги да искаш да направиш нещо повече със себе си, а още по-висша цел е да искаш това и за другите, но тава е тема на друг разговор.

# 475

Дефне от самото начало си каза, че е влюбена в Керим, а и то и личеше много, на Керим също и може би затова всички бяха нащрек, особено Нериман, докато Аси и Демир непрекъснато се джафкат и никой още не може да предположи, че са се влюбили, освен Керим и Дефне които според мен се досещат и затова на Аси не и правят проблеми Peace

# 476
  • между морето и небето

Дефне от самото начало си каза, че е влюбена в Керим, а и то и личеше много, на Керим също и може би затова всички бяха нащрек, особено Нериман, докато Аси и Демир непрекъснато се джафкат и никой още не може да предположи, че са се влюбили, освен Керим и Дефне които според мен се досещат и затова на Аси не и правят проблеми Peace
И старата лисица Джамал Ага. Той още в началото, когато се появи Демир, спомена, че е партия за Аси.

# 477
  • София
Айде, отивам да пия млекце и да ям шоколадче пред телевизорчето... bowuu hahaha

# 478
  • София
Момичета ориентирам се към тръгване, да се надявам, че трафика и днес ще е благосклонен към мен и поне в 18,10 ще се прибера. Ако ли не ще се наложи и утре да ходя по чужди стаи да гледам във ви бокса серията. Пък ако синковеца излиза някъде може и да се засечем довечера.
Целувки на всички и приятни емоции с Демир.

Извинявам се днес не бях особенно полезна така се случи посипвам си главата с пепел и обещавам утре да съм си пак старата ви леля Мата.

Тинче леко с шоколадчето пред екрана щото от това на него да не ти стане прекалено сладко!

# 479
Момичета,гответе се,Джамал-контрабандиста иде! hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт