Честито и на днешните именици и специално на Петя на Zora* (за други не се сещам поименно)
Ох, какво да ви кажа, то при нас май все си духа, нали сме до полето. Гадно е, ама няма пък все вътре да стоя. Вчера беше много силен вятъра (като пуснех количката я буташе и то доста силно), но трябваше да взема Ники от градина. Още на входа една съседка ми обясни, че щяло да му е студено на малкия
- е какво да направя, да го оставя сам в къщи ли? Не им обръщам внимание и толкоз
Аз обаче ще трябва да си извадя малко по-плътни дрешки, че вчера ми беше хладничкоА сутринта като водих Ники на градина какъв студ беше - сега ще ходя да си търся бодита. Няма да са ми удобни, като тръгна да кърмя, ама ще свикна.
oki4, на моя му личи от далеч, че нищо не отказва за ядене - дундав си е. Ако беше от кротките бебета сигурно и още по-дебел щеше да е.
Ние с Тео излизаме да ни понадуха вятъра и се надявам да поспи после повечко, че да свърша и аз нещо вкъщи.
Приятен ден.

иначеи тук пече слънце,но духа вятър.Сутринта бях пуснала климатик и печка 
, да се оправя бързо и да няма поводи да плаче вече!
- само шишето си иска. Няма да ви казвам колко кг е сега 

Сложих му и сирене, пак не ми харесва. Дали от рапичното масло, но има много особен вкус.