Ох, как да не я пазя моята Симона от болни дечица...Та тя прихваща от Интернет, а какво остава да и кихнат в лицето. От няколко дни само чета за хреми, сополи и запушени носове и ето, че днес и ние сме в кюпа.
Вече ме е страх да си помисля за някоя болест, че да не ни сполети...Гони ме параноята яко. Да не говоря, че престоят ни в болницата беше след едно скупчване на децата от градината върху количката (сигурно е съвпадение, ама...)Дивена, разбирам те напълно какво си преживяла. Дано сте много здрави оттук нататък!

СЗА, зависи много от предложението, но ако си смятала да гледаш Ники до годинка, два месеца по-рано няма да са толкова фатални....А в дългосрочен план е важно да имаш хубава работа. Колкото до чувството за вина - винаги ще го има по малко. Кристина тръгна ясла на 1 год. (точно след рождения си ден) и макар да и се отразяваше много добре, все още чувствам, че и дължа много внимание, заради пустата работа и пари. Ама такова е времето, в което живеем....не сме си го избирали.
МА-МА 
Аз не съм най-чистофайницата на света, но това пък вече беше върхът! Най-общо казано, не ми пречи да му се радват, но настръхвам като му пипат лицето, пръстчетата и играчките, въпреки постоянното ми повтаряне на висок глас, че всичко слага в устата си... Ами има си крачета, има си по-горна част на ръчичките, ами пипайте го там, бре!
Иначе съвет конкретно за твоята ситуация ми е трудно да дам, много зависи дали бихте се справили след годинката с големите 240 лв. и колко време... щом ще търсиш нова работа, то е ясно, че не става веднага и дето се вика, трябва още от сега... А няма ли опция да ти влязат в положението и да ти отпуснат 2 месеца? Криза, криза, ама ако си им ценен кадър, защо не? Аз лично поне бих питала... А пък да ти кажа, ако имате финансова възможност, за*** я работата още малко. Аз се замислям вече и за този вариант, честно казано 

Хубаво да си изкарате довечера!
):
друг, който така да е процедирал - редуване на чисти зеленчукови, зеленчук и месце и зеленчук и 1/4 жълтък? Говорим само за обедното хранене. Не ми каза да включвам и второ твърдо ядене...
Всичко най-хубаво и весел празник довечера