Знаят разни номера - МАРТенските ни деца!!!

• 22 048
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
 Таня, честита годишнина! Гледай да запазиш желанието на мъжа ти да те обгрижва и след като порасне сладураната. Laughing Така, де! За какво са ни мъже, ако не ни глезят?!
 Стаси, жива и здрава да си! Много любов и щастие и на теб! Simple Smile
 Честити месечинки на Ади, Никол и Калина Мария!

# 91
Ей ни на пак.
Да се похваля (дано не ме чуе дявола) свеки днес се е справила много добре. Ще купуват кошарка за втях и е купила гърне. Има надежда.

Честити месечинки на 08 бебоци.

Хайде лека и мека от нас.

# 92
  • София
 Здравейте!!!
 Честити месечинки на осмомартенските госпожици   bouquet
Стаси, ЧРД!!! С пожелание за здраве, щастие, много късмет и сбъднати мечти:)
 ТаняР - честита ви годишнина!!! Да се обичате все повече и повече и никога да не спирате да се изненадвате:)
 Ели, да ти кажа и моята свеки тази седмица е примерна, да няма някакви магнитни бури Laughing
 С памперсите не съм имала проблем, бил е и с турски и с полски, всичките са с еластични ушички, Сия, явно си попаднала на някаква дефектна партида, не ги отписвай, виж колко доволни има Grinning
 Ние и днес изкарахме един чуден следобяд на Витоша, сложихме и Влади на одеяло та си погледа и си поигра детето, а утре ще ходим за 2 дни на спа в Огняново със свекърите, малко да разпуснем и ние Whistling

# 93
Честита годишнина Танче, много семейно щастие и любов ви пожелавам!
Честита месечинка на Ади на БОДЛИВКА, да е жива и здрава и много щастливо дете да расте!

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 21:22 от dobro_nastroenie

# 94
 Момичета, благодаря ви за милите думи и пожелания! Аз цял ден нямам време да вляза , за да почерпя, но ето, че сега го правя! Чувствайте се почерпени! Wink

Честито на всички, които имат повод за празнуване днес!  bouquet

# 95
  • София
Честит рожден ден на Стаси8510!
Честита годишнина на ТаняР!
честити месечинки на всички сладурчета, празнуващи днес и специално на Ади!
Всички да са много здрави, много щастливи и много усмихнати!

bouquet  bouquet  bouquet

# 96
Първо искам да честитя на Стаси за  newsm59 на Танчето за годишнината им все така да се обичат  bouquet,на месечинките,на тези с зъбчета и на Деската за новият им дом да бъдат много щтастливи и много да се обичат.  bouquet.А аз получих подарък нов телефон с две карти.Без повод мъжлето ме изненада приятно днес като се върна от работа.А за ботушките нашите са по скоро да и топлят а не да ходи с тях иначе са много сладки.Лека вечер на всички Hug

# 97
Стаси, честито!

Добре де, аз пак за ботушките - я дайте да видя (ако има из нета) някакви такива? Откъде ги намирате/купувате такива, които са само за декорация? Аз не съм виждала  newsm78

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 22:57 от SZA

# 98
  • София
Влизам да кажа една новина - мамата с плацента перкрета, за която се събираха парички е родила вчера  Simple Smile
СЗА, аз съм виждала разни ботушки с такава цел по магазините. Всъщност - по размера им реших, че са само за завършек на тоалета и да топлят - просто няма начин толкова малки ботушки да се обуват на ходещи крачета  Simple Smile не знам дали ще купувам обаче.

# 99
Привет!

Първо да честитя на всички, които имат поводи и най-вече - ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ТАНЧЕТО!!!!! Бъдете все така лъчезарни, обичайте се още мноооого дълги години! Много готино семейство сте, направо за пример!!!   bouquet

За памперсите - мен наскоро ме светнаха в магазинчето до нас, че всъщност турските са си оригинални, защото заводът на Памперс бил в Турция/ явно и в Полша има/ НО има някакви контрабандни турски, които явно са кофти /Сиа, вие явно на такива сте попаднали/. Аз също до скоро търсих само полски да взимам, но после започнах да взимам и турските и съм ги сравнявала - няма абсолютно никаква разлика, до сега всички са били с еластични ушички.
А съм виждала и турски памперси, на които пък надписите са им на турски  Crazy, една приятелка си взима от тях вс път от едно магазинче и също е доволна, също са с разтегателни ушиНе знам и аз вече...те ли са контрабандните, други ли има..  newsm78

За памперсите на Чико
- веднъж бях взимала - ами доста ми харесаха, такъв тип като на Памперс са, тънички...хубави бяха. Но имаха само малки пакети, 10.50 лв беше, май 20 бр., не помня вече. При положение, че отвратителните Пуфис ги взех за 9.50 пакета, не е толкова голяма разликата.. Ама се отказах , защото не съм виждала големи пакети, а и малки не навсякъде има.

За утре - аз още не съм сигурна дали ще дойдем, ще видим. Елле, а вие как ще дойдете като ще пътувате? Или вечерта ще пътувате? Аз се чудех къде изчезнахте тия дни  Simple Smile

Гледам, ще пак ще има Бебемания - 30.10. - 01.11 . Мислите ли да го посетите?  Аз бях миналата година, много ми беше интересно и доста подаръци получих, сигурно ще отидем и тази година  Peace

Лелеее, само аз съм в темата...вие сега да не хукнахте всички по леглата  luvbed И на мен ми стана супер смешно това за честитките  Joy

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 23:15 от *Nikita*

# 100
  • София
Влизам да кажа една новина - мамата с плацента перкрета, за която се събираха парички е родила вчера  Simple Smile
Страхотна новина!!! Дано все повече рискови бременности имат такъв резултат!!!
Честити месечинки на 8-мичките!
Честито на Таня   bouquet и на Стаси    bouquet
Танче, ама направо ме разсмя истински- вече до честитeне на тези, които са имали секс го докарахме Shocked
....Честито и на всички месечинки, зъбчета, прически, мами правили секс...
Днес се видяхме с Крисче и нейната Вики, а след това дойде и Галина с 3мата си мъже. Много добре си изкарахме! Ивко е герой- не беше спал цял ден, а какви усмивки раздаваше и песни пееше!
Срещнахме и Рила с Марти, който си показа и четирите зъба, а на мен ми се сториха много големи и хубави. На Мария още не й е израснал нагоре целия.

# 101
  • Варна
Влизам да кажа една новина - мамата с плацента перкрета, за която се събираха парички е родила вчера  Simple Smile
Хей, благодаря, че сподели  Hug! Толкова много се радвам, че са добре и двечките... В сайта даже има снимки на малката.

И честити месечинки на осмомартенските кукли!

# 102
ЧРД на Стаси, Честита годишнина на Танчето (да сте много щастливи още дълги години) и на всички месечинки.
Елвинг, много се зарадвах на новината за Поли - видях снимки на бебето - сладурче!

Днес срещнахме случайно Окич и Крисче. Чак ме доядя, че не съм влезнала вчера да видя за спонтанната срещичка, а се бях уговорила вече с мама да разхождаме Марти. Много харесахме двете красавици, супер са пораснали и са много комуникативни!

За броколито - има една храна на Sunval - броколи с ориз и пащърнак, която е вкусна и Марти я яде!

# 103

******************************************************************************************************
http://picasaweb.google.bg/monimihailova/vMnPZI#5390337201628305378      ******

моля споделете,ако нещо съм забравила,ако на някой детето го няма да пише на лични и да ми изпрати снимка,3 деца имаше без имена и родител,когато взема да ги надписвам ще кажа кои са,ако до тогава не са се намерили Mr. Green

а ето как изглежда когато са надписани:  http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2009/119193189814494127231255042593QpxUgheBDxHlB5Y6P9SI.JPG

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 02:01 от baby_moni

# 104
Добро утро!
Взех си сутрешния душ и е време за кафенце  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт