Знаят разни номера - МАРТенските ни деца!!!

• 22 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • София
 Добрютро и от нас.
 Наврях Тео в слинга да си поспи, а аз вместо да свърша нещо вися на компа.

glafira, честито първо зъбче на Светланка
 Честито горно зъбе и на Алекс на Elwing
 И аз не вярвам, че като излязат по-късно зъбите са по-здрави, въпреки, че и на Ники му изкараха чак на годинка.

При нас поне сутринта нямаше вятър - чак не повярвах. Дано се задържи така, че да поизлезем за по-дълго на разходка (да си сефтосаме чувалчето  Laughing )

Нищо поне за мое успокоение Яна им напика кантара и им направи салфетките на конфети Mr. Green
 smile3532  rotfImbo rotfImao
 КаЯна, и Ники вкъщи е много наперен и ако се случи баща му да го плясне, веднага му прави забележка. Навън като го удари някое дете стои като пън и гледа тъжно (чак да ти се дореве като го видиш). Аз вярно, че съм го учила да не отвръща с бой, ама поне да не стои да го млатят и да не мълчи.

зеленко, що да те плюем бе? Ти най-добре си познаваш детето и знаеш на какво ще се радва - можеш да му купуваш каквито си искаш играчки. Аз доста често си спомням Калин как хубаво си играеше с твоя телефон в Сити Центъра, с лакти подпряни на масата  Hug
 Много ми се идва на срещичка, ама го бяхме планирали да ходим до библиотеката на приказка и да върнем книжките. Ще се опитам да прелъжа мъжо да отидат те с Ники на приказка, пък аз на среща (дано се съгласи, че до преди малко виках по него). Ако станат нещата съм първа дружка на зеленкото за прехода по Витошка

Някъде четох, че футболистите правели момичета. Та ме е яд, че мъжО се е отказал, хем е тренирал като юноша заедно с гореспоменатия.  Crossing Arms
Ау, Elwing и моя мъж е тренирал футбол (ама в Плевен) и даже е бил картотекиран в някакъв селски отбор там. Явно нереализиралите се футболисти само мъжки ги правят  hahaha
 Да му е жива и здрава дъщеричката на Бербо

Пералнята свърши - отивам да простирам

# 331
  • София
Таквоз... за детския ГСМ... кой знае от какви материали е правен, щом на дребно е 1,50 лв.... а Калин си пъха всичко в устата... ама какво да направя Rolling Eyes

ДЕВЕТНАДЕСЕТА СОФИЙСКА СРЕЩА: събота, 17.10.2009 г., паркчето до Сити Център София, 11 ч. - събираме се пред входа на мола. Предлагам следния ред: разходка - почивка, стопляне и кафепиене в мола - разходка.
"Преход" по Витошка: събираме се 9.50 ч. пред Съдебната палата, чакаме до 10 ч. и тръгваме: по Витошка, НДК, моста, Сити Център София: зелено човече, ?вероники

Моля, записвайте се!

Прогноза за времето от http://btv.bg/weather/bg_forecast.pcgi: В петък ще бъде облачно и  на много места, главно в южните и източните райони от страната, ще продължи да превалява дъжд. В Източна България  температурите слабо ще се повишат. В събота се очакват временни намаления на облачността, а валежи са малко вероятни. В неделя и понеделник ще преобладава облачно време с превалявания от дъжд. Температурите ще се задържат под обичайните за средата на октомври.

# 332
  • Стара Загора
Злати, добре дошла!Верно ли Симонка не можа да те познае? Crazy
Ами верно я. Питаш ли ме как се почувствах. Но днес вече е по друго. Играхме си одеве, сега са се гушнали с баща си и спинкат сладко сладко.

Пералнята свърши - отивам да простирам
Точно това правих и аз току що.

Честито бебе на Бербатов и от мен.

# 333
  • Варна
Ох, като чета как някои бебета ядат с апетит, други спят по цяла нощ, а на трети майките им имат повод за черпене, направо позеленявам Mr. Green Mr. Green Mr. Green (шегувам се, разбира се Hug)

# 334
  • София
Честита девойка на Бербатов!
Честито на всички с поводи за празнуване!  bouquet
Elwing мила, знам че е до ген, но нищо не пречи и на това да се надявам  Simple Smile
Gery Moore, учудващо мойто злоядо диване хареса комбинацията картоф и карфиол, само че правих домашно   chef
зелено човече, пиши ни за срещата пък да стискаме палци дъжда да не ни развали разходката  Praynig Относно телефона, аз също исках да взема такъв, но татко й категорично ме отряза  Naughty
Знам, че има отделна тема, но да питам за захранването, след картоф, морков, тиква, тиквичка, карфиол, броколи, спанак, ориз, утре почвам 3дни пащърнак, глутен, от плодовете съм давала всички сокчета на хип,  с какво да продължа? Чушка?, зеле?, или да мешам горепосочените до следващата консултация?
kikoikris, защо не ти пратят няколко бурканчета от БГ?
Усмихнат ден желая  Hug

# 335
  • София
Ох, като чета как някои бебета ядат с апетит, други спят по цяла нощ, а на трети майките им имат повод за черпене, направо позеленявам Mr. Green Mr. Green Mr. Green (шегувам се, разбира се Hug)
А представяш ли си ако можеш да се похвалиш с всичките неща на куп, а  Wink? Ееееех, мечти, мечти....
 ivelina, досега се е похвалила с първите две, а и с факта, че Никола и през деня е най-кроткото бебе. Сега ако се похвали и с третото.........

зеленко, ако са ви гумени копчетата на телефона внимавай, да не ги изчопли Калин, че лесно съ късат и падат. На Ники това му беше първата работа като хванеше телефон, даже и на една моя Нокиа и беше изчоплил клавишите.
 А за произхода на материалите гаранция няма - миналата година изтегляха от магазините играчки на Мател (които въобще не са евтини), защото бяха от токсична пластмаса.

# 336
Гумените играчки за вана предполагам са вредни и те ,но Денис много обича да си чеше венците с тях и да ги стиска за да издават звук. Баща му вчера му накупил най-различни животни.  Laughing И аз пазех ,пазех ама вече не чак-толкова.Както казва вероники не се знае утре от каква пластмаса ще излезне играчката,която си мислил за безвредна!

А тия дървените играчки ,защо са толкова скъпи и няко купува ли от тях ?

Вчера и аз правих домашно зеленчуково като вътре сложих 1 брой броколи и едно карфиолче и си го изяде детето.Не слагам масло и сол.

За акането - Денис от няколко дни ака и той на всяко хранене по 3-4 пъти на ден.Може да е по малко ,ама мирише бе веднага го усещам.Та ми се струва ,че сменям по-често памперси от колкото преди месец?
Памперс 4-ка в нашия Кауфланд все няма като ни трябва.Къде другаде продават на тази евтината цена,че трябва да купим днес!

# 337
Ха здравейте и от мен. Аз чак сега сколасах с кафето. Днес имаше тържество в училището, много са сладки.
Зеленко ако искаш и Шу ми викай, то и аз не мога да свикна, та даже се чудих тия дни дали пак да не си го върна, ама ме хвана срам Embarassed, реших че ще ме помислите за луда.
ТаняТ добре дошла и от мен.ь
Вероники то и аз Боян така го учих ама се чудя дали не сгреших newsm78

За учителите тук....какво да кажа, много са мили и внимателни, но и малко странни. Като им казах че детето седи само в междучасията, те ми отговориха че според тях детето има нужда от лично пространство и от време за себе си, и че ако иска той сам ще отиде при децата.
С няколко поляка разговаряхме, и според тях ако не го юркаш детето да учи, само от училище няма да се подготви добре. Най добрите били Католическите училища, най строги, много учене и без расизъм. Боян е листа с чакащите за едно такова та да видим догодина. Странно е и че самите училища са различни. На моята приятелка в Лондон щерка и и тя е първа година и се скъсват от домашни, а ние нямаме, а и май другото училище до нас нямат, защото като гледам децата като се върнат играят до 7-8 на вън.
 Оф тоя пощальон пак ми скара ангелите, ииии дошла ми е членската карта от toysRus,  е мамка им изпратили ми ваучер за намаление, ама аз купих каквото трябваше миналата седмица.

Оставям ви момичета отивам да си изпия кафето.

# 338
  • София
 Ще ви писне днес от мен, ама какво да направя като Тео още спи Shocked . Аз го чакам да се буди, че да го нахраня и да излизаме, но на него си му е добре сгушен в мама и не ще да става.

А тия дървените играчки ,защо са толкова скъпи и няко купува ли от тях ?
Ами, аз купувам - много ги харесвам. Скъпи са, защото са от естествени материали, оцветени са с безвредни бои и на практика са вечни. Някои пък са с ръчна изработка и това ги оскъпява допълнително.

Ееее, събуди се най-накрая.

# 339
Преди час ядохме броколи с пуешко на Бебевита-много му хареса! Преди това се оака хубаво и сега чакам  след обедното хранене пак:)
Вероники и аз ще досаждам днес без това никой не пише.

# 340
Гери, аз не мисля да го уча на гърне, просто той е доста възприемчив за всякакви новости и просто исках да го пробвам. Защото всеки път го виждам като върши работата и с голяма точност я предсказвам, та буквално исках да спестя памперс и един вид да го запозная с тоя уред и за какво служи, ама нищо повече, нямам по-големи амбиции от това. Така или иначе плановете ми за учене на гърне са точно за топло време у дома и без памперс, сега ми се вижда брутално да пробвам. Просто исках да се изтарикатя да видя дали ще стане каквото си мислех - лесно и без кой знае какви умения, ама явно не.
Ние иначе вчера излизахме малко на студа, днес го разходих да го гледа леля ми, да постегна малко багаж (ще сменяме квартирата) и сега аз самичка ще се разходя навън по задачки.

# 341
Здравейте и от болниците - аз!

Вчера не сме излизали, че тук имаше страшен вятър, но днес вятър няма и ще изведа Рая и аз за час и малко.

Аз да ви се оплача, май и на Рея и се запушва нослето от време - на време, но поне не е постоянно и през нощта си спи спокойно.... Е, поне до снощи де. Та днес 2 пъти слагах от капките на доки, дето ни ги изписа превантивно и дано не се задълбочи проблема.  Praynig

Та в този ред на мисли, Зеленко, ако сме добре ще дойдем в събота, а ако не... другия път.

За нощното сукане, от както имаме зъби не сучем през нощта, освен към 12-1 ч. и вече спим всички до 8, 8 и нещо. Сигурно е всяко чудо за 3 дни и до следващото избиване на зъби, ама последните 3 нощи поне се понаспах.

Сега и аз да се оплача, не стига, че съм болна, ами и ми дойде като по часовник... Аз дето никога не съм била с цикъл на 28 дни - сега направо заковава... Rolling Eyes

Айде да излезем и ние малко в студа, докато не са паднали температурите съвсем...

Честити нови зъбки на бебоците.  bouquet

# 342
Благодаря ви, момичета, за топлия прием! Днес моето момче нещо е много криво, та не мога да стоя дълго на компютъра  Sad

# 343
Ей,наща тема колко универсална станала.. Sunglasses  За всичко се информирам,за Бербатов,за времето,коя мама снощи не е спала.. Mr. Green Е, не че влизам да се похваля,спах си снощи само с едно ставане за вода на Ади. Laughing

Днес най-накрая излязохме,времето е приятно..на слънце. Sunglasses И понеже се бях засилила да не изпусна джакпота,пъвро минахме през тотото,ама от де да знам че приемат фишове до 11:30 и жената вика"бързо,че остават 3 мин." Shocked Щяла да ме върне,но видяла количката и ме пуснала.. Да видите как се попълват фишове за толкова време. CrazyТака преписвах на контролните,ама съм отвикнала. Mr. Green

Да си пуфаля гарджето,ама на половина щото започна да казва "ка".Другото "ка" сигурно се подразбира, Laughing но мама и баба все по-често ги споменава(не че я вижда баба си толкова,ама това съм му повтаряла на детето Simple Smile.От вчера като ме види че излизам от стаята,на секундата заронва крокодилски сълзи и провлачва мамамам,и щом вляза след секунди-вече е ухилена.Голяма актриса се очертава,дупе да ми е яко.Мислех,че съм свикнала с това от кака и,но като го умножа x2 и ме обзема лудостта. Crazy
Gery Moore съмнителна е тази последователност,първо на фризьор после на гинеколког..нищо,ти почерпи после,пък ние няма да любопитстваме повече. Mr. Green

Нагаина, и аз мисля като Крисче, че още им е рано за гърне (в смисъл, че епизодичните успехи в момента, няма да доведат до осузнаване на нуждата и махане на памперса, което е крайната цел). Кристина си играеше на гърнето и й замръзваше дупето, но работа не вършеше. Като стана на 1,5г. за 3-4 дни я оставих по гащи и махнахме памерса.

202uu А и все едно описвам Дарина. Peace

От вчера въвеждам грах(направих дом.пюре микс със стрък пресен лук и стана много ароматно). А и вече откъснах 3 големи тикви(цигулки) от градината,много ги обича и ще и сложа във фризера.

Бухта,Роси мерси за кафенцата,винаги имам нужда,но тези другите неща по чиниите все едно не съм ги видяла.. Whistling

# 344
 Hug и от нас.Днес бяхме на консултация и на ваксина.Биха ни последната за хепатит Б на шестия месец и после на 13 месец ще ни боцкат пак.Малко плака дадох и биберона  baby_neutral и заспа.Тежим 8,600 и сме високи 71см.Взехме си и бележката за кухнята.Разходиме се, и сега заспа в креватчето си. Честито на всички с поводи  bouquet Весел и усмихнат ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт