Сиа желая ти много щастливи години, много здраве на теб и на близките ти и много успехи (във всеки аспект)
Аз всъщност искам да си се похваля (докато още мога) а и да почерпя.

На Янчето и мина лошия период ( за сега) и сега е много весела, спи и яде като змей. Даже днес и дадох пюре с парченца и въобще и не забеляза, излапа го за 10 мин., много добре си хапва и бананов и ябълков грис.
Днес милото и го ваксинирахме и хич не рева, а я бодоха и по двете крачета.
Боян се справя с училището и вече си играе с всички деца а не седи сам на пейката, и е почнал да смята и да чете.
А аз съм две килца отдолу (без диета
), имам си нова козметика за коса(професионална) и лице и си купих руса боя за коса, та тези дни ще се вапцам.Много ми е весело днес. Те от работата на мъжо му дадоха картата за намаление и днес и утре ползват още 20% отдолу та поне не изхарчихме много, a той работи ето тук http://www.boots.com/
Реших и аз малко да се похваля че само мрънкам и се оплаквам.
Даниелка мила много те прегръщам и стискам палци да ти се сбъднат мечтите

Та другия вариант, който прилагам аз е 2х5. Може и 3х5, ако е по-изострено състоянието на детенцето. Питах мойта педи вчера, каза, че няма проблем да се давам по втората схема, ако кризите се задълбочат. Мойто изпада в истерии направо и много малко хапва, а когато иде ред на млякото, няма да ти казвам каква борба настава

))))