Знаят разни номера - МАРТенските ни деца!!!

• 22 250
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, попрочетох отгоре отгоре, но май не съм  много в час. То днес мъжо си е в къщи та....
Сиа желая ти много щастливи години, много здраве на теб и на близките ти и много успехи (във всеки аспект)

Аз всъщност искам да си се похваля (докато още мога) а и да почерпя.

На Янчето и мина лошия период ( за сега) и сега е много весела, спи и яде като змей. Даже днес и дадох пюре с парченца и въобще и не забеляза, излапа го за 10 мин., много добре си хапва и бананов и ябълков грис.
Днес милото и го ваксинирахме и хич не рева, а я бодоха и по двете крачета.

Боян се справя с училището и вече си играе с всички деца а не седи сам на пейката, и е почнал да смята и да чете.

А аз съм две килца отдолу (без диета Blush), имам си нова козметика за коса(професионална) и лице и си купих руса боя за коса, та тези дни ще се вапцам.
Много ми е весело днес. Те от работата на мъжо му дадоха картата за намаление и днес и утре ползват още 20% отдолу та поне не изхарчихме много, a той работи ето тук http://www.boots.com/
Реших и аз малко да се похваля че само мрънкам и се оплаквам.

Даниелка мила много те прегръщам и стискам палци да ти се сбъднат мечтите Hug

# 631
Слънце, ами сега давам по 2 пъти по 5 гранулки. Четох в хомеопатични статии и Материя Медика, че може да се прилага при кризи по 5 гранулки докато отмине. Ама аз не си го представям да ми се тръшка в ръцете и да реве в несвяст и аз да се опитвам да му давам разтворените гранули. На всичко отгоре той вода плюе, тъй че..  #Crazy Та другия вариант, който прилагам аз е 2х5. Може и 3х5, ако е по-изострено състоянието на детенцето. Питах мойта педи вчера, каза, че няма проблем да се давам по втората схема, ако кризите се задълбочат. Мойто изпада в истерии направо и много малко хапва, а когато иде ред на млякото, няма да ти казвам каква борба настава  ooooh!

# 632
Ето ме и мен пак тук.

Искаам да попитам тези от вас които са участвали в играта на памперс.
Колко време след изпращането на писмото с мечетата си получихте подаръците?
Аз го изпратих преди десетина дни,и незнам дали имаме шанс или напразно се надявам?

И още едно въпросче към тези ,които са включили попара за закуска.
С какво количество започнахте захранването с попара? и колко време захранвахте и достигнахте цялото количество?

хубава вечер от нас

# 633
Шу,  позитивен много и свеж пост. Hug Само така да пишеш и занапред и да покажеш снимки с русата коса - знам, че ти отива много. Wink

Рая днес ми отказа и кашата и пюрето, накрая следобед я оставих гладна 3 часа, че хапна 90 грама и после си досука. Кво и стана - не знам. Забелязвам, че и харесва и иска да яде с лъжицата на мама и и давам с метална лъжичка и май по и се харесва. newsm78

И накрая да споделя нещо, че цял ден се чудя аз ли не съм в час, или другите...
Излизахме днес с Рая 2 пъти от 12 до 13:30 и след като стана от сън в 16, та до 18 докато се скри слънцето, ама всички мами с колички ме гледаха странно, защота Рая беше по долнище на анцунг, боди с къс ръкав и лека ватирана блузка с дълъг ръкав отгоре - горната част на анцунга така и не ни се наложи да облечем. Всички деца, с които се разминавахме без изключение бяха облечени с дебели якенца, или космонавти, шапки, ръкавици и в чувалчета. Shocked  Е, по-големките само с "апрески" както забеляза мъж ми на втората разходка. #Crazy И колкото и да се оглеждах по градинките и алеите освен 2 циганета и Рая всички бяха навлечени. Rolling Eyes Та си мисля - аз ли не съм в ред?!?! Обаче сутринта като се прибахме и Рая беше дори позапотена... а аз директно си взех душ, а бях само по блуза и дънки. newsm78

# 634
  • София
 Laughing Тони, хората са се намръзнали явно и си мислят, че всички са като тях Wink
Днес в 1и 20, на най- голямото слънце една жена  ми изкоментира загрижено и умилено- "Олее, милото бебе по гола главичка"- щеше да се разреве жената.
Консултацията мина ОК казаха, че направо декември ще ходим и до тогава да съм дадяла риба и попара вече да закусва Embarassed Ами- да ще дойдем и тези храни, ама първо да минем през сиренцето, което педката знае, че Мария вече яде, както и за жълтъка така съм казала Rolling Eyes
Една позната и те са днес в болница поради обезводняване, мале- някакъв вирус ли  е тръгнал?

# 635

Искаам да попитам тези от вас които са участвали в играта на памперс.
Колко време след изпращането на писмото с мечетата си получихте подаръците?
Аз го изпратих преди десетина дни,и незнам дали имаме шанс или напразно се надявам?

И още едно въпросче към тези ,които са включили попара за закуска.
С какво количество започнахте захранването с попара? и колко време захранвахте и достигнахте цялото количество?

хубава вечер от нас
За Памперс-рано ти е още да чакаш да ти пратят играчката.Моите идват за около 20-тина дни, не повече. Peace
Искам да питам, направи ми впечатление на колажа....момиченцето което е Гиновева, не трябва ли да е Геновева, или аз греша? newsm78

# 636
Честито на Сиа, много здраве и щастие!
Честито и на всички нови зъбчовци!

Шу - мерси за почерпката - тук имам същите бонбони (по случайност) и отскочих да си взема един истински (по дяволите диетата - такова съвпадение не може да се подмине). Радвам се, че тежкия ви период е отминал, че баткото се е нагодил с новите деца и малката красавица е спокойна, папка и расте. Все така и по-добре да се чуствате.

ТониСТ, бебето трябва да е облечено като майката. Ако ти си по къс ръкав и Рая така - може жилетчица отгоре. И аз клоня към обличане по-топло, но откакто доки няколко пъти ми повтори това правило като на бавноразвиваща се, вече го спазвам и непрекъснато сравнявам Simple Smile))))

Днес бяхме в Парка зад Сити Центъра. Оглеждах се за Оки4, ама имаше десетки мами и колички Simple Smile) Установих, че съм забравила храната на Марти, само вода бях взела... и набързо до Пикадили - купих каша на Нестле овес със сливи Simple Smile - не беше идеално лоша! Така си намерихме още една каша... За безглутеново ядене бая каши събрахме - ориз, ориз и царевица, царевица, елда, овесени трици, овес със сливи, ориз с рожкови (това не знам какво значи Simple Smile ).

Дивена, много си се уплашила - добре че е минало! Да знаете, че има едни електролити на Хумана за бебета и деца. Като тръгне на зле работата с разстройство и повръщане - давайте! Може пак да се наложи на системи да се включат дечицата, ама доста предпазва и печели време! Абе - да не дава господ!

# 637
Тони, добре дошла в клуба!  Mr. Green Днес ние бяхме почти по същия начин облечени и преди, когато на 24-5 градуса детето беше босо (на слънце) всички, които ни подминаваха ни гледаха с ейй такива ми ти очи  #Crazy А за бабките да не говоря. Накрая една щях да я питам "Някакъв проблем ли има?", че бях се изневрила.

Така, че явно тук мамите сме на мнение, че децата трябва да се каляват и се опитваме да не ги изнежваме. Но .. всяка майка знае най-добре за детето си. Аз лично се опитвам да не давам съвети ако не ме помолят, и предпочитам и към мен да се отнасят по този начин.   bouquet

# 638
Rila, така е. А Рая освен с блузка имаше и боди отдолу, ама всички ме гледаха като че ли аз съм луда... Здраве да е...поне се успокоих, че цеганетата така и така оцеляват при това калени, та се надявам и Рая да е здравичка без навличане. Hug
Ти много хубаво си подбрала кашите, но само да ти спомена, че в овеса има глутен. Дори го препоръчват за захранване с глутен, аз също мисля така да въведа глутена с овес, след него се дава ръж, после ечемик и чак накрая пшеница, която има най-високо съдържание на глутен. Peace

22 и аз много им се дразня, ама никоя мама не е смяла да ми каже нещо, но начина по който ме гледат направо ме вбесява...

# 639
  • София
Честити месечинки, зъбки и други поводи за черпавка! Hug
Кикоикрис, завидях ви за морето  Hug А ти изглеждаш чудесно  Peace
Тони, ние днес си бяхме навлечени, и двамата. На сянка си е хладно, според мен.
Рила, овесът е с глутен  Simple Smile , а, докато пиша тя Тони е казала.
Днес направихме една много приятна и изненадваща среща  Hug Simple Smile , няма да "обадя" присъствалите, ако си кажат сами.  Wink
Дума, разбрах, че утре ще сте при Чичо Емо, дано да се видим най-сетне  Hug
Есме, така както си го описала е неприятно и не мога да повярвам, че никой не е направил забалежка на каката  Rolling Eyes Моите познати с деца не идват на гости, когато са болни. Мисълта ми беше, че навън не ги отделям (и по тази причина баткото още кашля - игра си с едно здраво бухащо момиченце , но и да му кажа да не ходи при нея - няма да стане)

# 640
Е, ние по сенките не сме ходили, а и аз през цялото време я проверявах дали е топличка и дали и е добре - дори ръчичките не и бяха студени, което ме навява на мисълта, че и е било добре. Peace

# 641
  • София
Е, ние по сенките не сме ходили, а и аз през цялото време я проверявах дали е топличка и дали и е добре - дори ръчичките не и бяха студени, което ме навява на мисълта, че и е било добре. Peace
Ами Александър не обича много на слънце. Знам, че е хубаво, но... А пък вечерта (към 18ч) си стана направо студено.

# 642
Е, значи сме захранили с глутен  #Crazy  Laughing - само ми е странно, защо в нашият алергичен списък има овес като разрешена храна, а пшеницата е забранена - оттам сме се заблудила значи! Карай да върви! Сега няма да давам повече тази каша и ще питам алерголога като ни е пак ред да ходим Simple Smile
Много мерси, че ме светнахте - аз нямаше сама да загрея!

# 643
  • под кривата круша
Есме, така както си го описала е неприятно и не мога да повярвам, че никой не е направил забалежка на каката  Rolling Eyes
Честно, не се правя на интересна, наистина никой не направи забележка на детето. И аз бях изумена.
Ох, с този овес, не знам дали  от него в Зърнин-а ама днес като видях ситната и продрискана съвсем занемях.

# 644

Искам да питам, направи ми впечатление на колажа....момиченцето което е Гиновева, не трябва ли да е Геновева, или аз греша? newsm78

и аз това се чудя,2 познати имам и са все Геновева newsm78

Общи условия

Активация на акаунт