Ваксини - Дискусия за вредата от тях (5)

• 41 933
  • 808
  •   1
Отговори
# 45
Ами личният лекар няма права в родилното. 
За следващите ваксини, ЛЛ има право по свое успотрение да отлага 6 месеца. При положение, че са се измъкнали по терлици от родилното, обаче всякакви такива биха изглеждали съмнителни. НО нищо не може да се докаже. Подобни изследвания, ако изобщо съществуват за повечето ваксини, са твърде скъпи, за да ги прави РИОКОЗ. Според мен, те си искат 100-те лева и не се интересуват особено от разследване на случая.

# 46
Според мен, те си искат 100-те лева и не се интересуват особено от разследване на случая.
Ми да им ги дават тия 100 лв,да им оставят детето на мира.И пак да си обжалват.
Интересно,циганите като не се ваксинират как им събират глобите на тях?
И как неваксиниран циганин не е проблем в у4илище,оба4е неваксинираният българин е особено заразен за останалите???

# 47
Странно е наистина, на отличници ли искат да се правят тия от РИОКОЗ?! Във въпросната община също има достатачно много цигани, да гонят тях! В София пък да не говорим колко много родители са отказали с подпис ваксините от родилното и следващите и не знам някой досега да са му пращали такива покани...

Прочетох постнаволението на съда в подобния случай, но там родителят се е впуснал в много по-трудната хипотеза за вредност, а не в очевадната за конфликт с по-виш закон (конвенцията).

Отново ви благодаря! Хубаво е когато има много гледни точки, истината винаги има много страни...

# 48
А преглеждащите лекари и другият персонал са по рождение имунни срещу всякакви пандемии. Mr. Green
Досега някой да чу зараза по тези професии?

Даааа!
По телевизията (не помня канала) преди 3-4 дни даваха интервю с шефа на инфекциозно отделение във ВМА и въпросът към него беше точно такъв - Дали не се е заразил от толкова много болни и в частност от свинския грип, (защото за него беше предаването).
Той отговори положително, НО че веднага е взел съответните медикаменти и се е оправил без проблеми.

# 49
Мег,писмото с препоръчана поща ли е дошло-т.е. те разписали ли са някъде,че са го получили?Щото ако не са се разписали никъде,то кой може да докаже,че са го получили?Просто не е пристигало и толкоз.

Да припомня въпросът на Омега, защото в случая има значение и да кажа, че предвид подобния случай в същият град, просто ще се направя на ударена и никъде няма да ходя - имат бебе за гледане, от къде време да се разхождат из РИОКОЗ-ите...   Laughing

# 50
Прочетох постнаволението на съда в подобния случай, но там родителят се е впуснал в много по-трудната хипотеза за вредност, а не в очевадната за конфликт с по-виш закон (конвенцията).

Пък съда никъде не оспорва вредността на въпросната ваксина, просто се позовава на законите и тъй като в случая това се води административно нарушение, съда решава, че глобата е наложена правомерно...

# 51
  • на плажа
 Подписах петицията и се записвам да хвърлям едно око, че ми изчезхте  Wink.

# 52

Пък съда никъде не оспорва вредността на въпросната ваксина, просто се позовава на законите и тъй като в случая това се води административно нарушение, съда решава, че глобата е наложена правомерно...

Да и това също!

Не знам дали родителите са получили поканата с препоръчано писмо или не; казах има каквото тук обсъждахме...

# 53
Записвам се да следя темата  Peace
Мег, мисля че планът ти е добре скроен  Thinking  Освен ако наистина нямат право да разследват дали детето има ваксините.
 Hug  Много благодаря за петицията! Оценявам, че не е било никак лесно да се създаде. Да си пожелаем УСПЕХ  Praynig

# 54
А преглеждащите лекари и другият персонал са по рождение имунни срещу всякакви пандемии. Mr. Green
Досега някой да чу зараза по тези професии?

Даааа!
По телевизията (не помня канала) преди 3-4 дни даваха интервю с шефа на инфекциозно отделение във ВМА и въпросът към него беше точно такъв - Дали не се е заразил от толкова много болни и в частност от свинския грип, (защото за него беше предаването).
Той отговори положително, НО че веднага е взел съответните медикаменти и се е оправил без проблеми.

Стига да има кой да му повярва.А и само един ли?При над 100 000 заразени,които са прегледани от не знам колко персонал...би трябвало да има поне още толкова мед.персонал заразен,техните семейства,роднини и тн...вече да сме всички заразени,ако ТЕОРИЯТА НА ИНФЕКЦИЯТА беше вярна.

# 55
Моя позната, чието първо дете беше затрито от доктори, поиска в болницата, където щеше да ражда второто да и разпишата нотариално заверена декларация, че след ваксинациите здравето на детето няма да бъде увредено в краткосрочен или дългосрочен план, и че поемат отговорноста за всички последствия. Отказаха да и подпишат, тя отказа да и боцкат бебчето. Само че това се случи в Полша, а не тук, за съжаление. В БГ сме страшно стриктни, нямаме си работа ще гоним родители за 100 лева. Така както сме свидетели на всякакви беззакония в Родината, точно така можете да си осигури текомфорт по отношение на ваксинациите. Аз го направих - повече натиск, повече търсене и нещата се случват и детето ми няма да бъде дискриминирано за това, че не искам да е едно от голямата болна маса роботи.
Подписах петицията, но съм скептично настроена. При подкупноста на родните политици подобна промяна няма как да се случи.

Просто не се отказвайте, търсете своя начин и ще успеете.

# 56
  • София - Варна - Бургас
... Предния ден се бил ваксинирал с новата ваксина против свинския грип.

За съжаление, повечето американци и европейци са коне с капаци - не четат, не мислят, вярват сляпо в системата...
И аз имам такива приятели в Англия, дето са се втрещили от това свинско безумие и не мога да ги убедя в противното. Cry

Съжалявам, че за някои ще се повторя, но основен Езотеричен закон е:

- За да стигнеш до познанието, трябва да минаваш през страданието!

А наша поговорка казва:  Умния се учи от чуждите грешки, а Глупавия не може да се научи от своите!

# 57
  • в матрицата
Хайде и аз тук....... добре че видях, че има нова тема, Simple Smile
Сега към това което ми се върти в главата, искам да попитам Крис как е с австрийските граждани,  които искат да идат да живеят в САЩ, имали ли пак това изискване за задължителните ваксини??

# 58
Суза,не зная.Мисля обаче,че изискването е за всички имигранти.

# 59
Разбира се, че изискванията към всички имигранти са еднакви  Peace

Сузза кажи какво точно те интересува.

Общи условия

Активация на акаунт