Ваксини - Дискусия за вредата от тях (5)

• 40 949
  • 808
  •   1
Отговори
# 495
  • в матрицата
Аз лично се уморих от тая медийна помия, която ни изсипват за тоя грип.............. добре че, детето иска да си гледа все нейните BEBE i BABY TV,  та не ги слушам тия глупости нон стоп........който иска да вярва, маски да слага, в изолатор да влезе, ваксина да си сложи......на мен ми е все тая..... Mr. Green

# 496
  • София - Варна - Бургас
Всъщност десетки хиляди в БГ вече са го преболедували, и имунната им система си е изработила ценен имунитет,  който ще го използва дори и след години, с-у мутиралият щам на А (Н1N1) и тогава заболяването ще протече много по-леко.

# 497
Почти съм сигурна, че майка ми го кара на крак в момента Peace

# 498

Някой може ли да посочи, къде в Европейският съюз като закон (с линк), ваксините не са задължителни.
Ето тук можеш да прочетеш синтезирано как седи въпроса с ваксинациите по света:
Линк към законите можеш да потърсиш и сама, ако знаеш езика на съответната държава.  Wink
Да, сигурно всичко може да се намери в Интернет, но с твоят пост нищо не ми/ни помогна... а можеше, ако просто го напишеш.
Грейс, именно защото става дума за ПРАВАТА на човека. Моята идея беше, че можете да го дадете на децата си /да им седи в джоба/ заедно с родителско писмо за несъгласие и да се използва в случай на ваксинация без ваше знание /което в България знам, че се прави/ в детската градина или училище. Разбира се, детето трябва да може да разбира това.

Значи, днес по вечерните новини на бнт казаха, че бременните са 5 пъти по-застрашени от заразата и до 1/3 от заболелите били бременни. Laughing А 27годишният от Петрич, който починал от свинският грип, бил постъпил с двойна пневмония и сърдечна недостатъчност, освен това се самолекувал с разни химикали /лекарства/, не ги запомних. Rolling Eyes Хора, това ТАМИФЛУ не е доказало научно до сега, че лекува, но държавата ни отдели още 20 милиона!!!! Twisted Evil

# 499
# 500
Значи, днес по вечерните новини на бнт казаха, че бременните са 5 пъти по-застрашени от заразата...

В една от телевизиите казаха 10 пъти и взех да се чудя с какво ги мерят!?   Thinking

# 501
Бременните са не 5, а 100 пъти по-застрашени по отношение на всяка зараза. Имунната система на бременните жени е отслабена и това е всеизвестно, а рисковете са по-големи.
Защо обаче никъде не виждам да припомнят, че в началото на 2007 година пак имаше обявена грипна епидемия без да има свински грип. Бях бременна тогава и си бях доста притеснена. Ясно си спомням, че Майчин дом беше затворен за посетители. Можех да вляза само през спешния вход. Ходех с маски и т.н. Това не ни се случва за първи път

# 502

Защо обаче никъде не виждам да припомнят, че в началото на 2007 година пак имаше обявена грипна епидемия без да има свински грип. Бях бременна тогава и си бях доста притеснена. Ясно си спомням, че Майчин дом беше затворен за посетители. Можех да вляза само през спешния вход. Ходех с маски и т.н. Това не ни се случва за първи път

И аз бях бременна тогава и помня Grinning

# 503
Имунната система на бременните жени е отслабена и това е всеизвестно, а рисковете са по-големи.
За мен това така всеизвестно твърдение е твърде нелогично. Природата винаги действа в интерес на продължението на вида. Едва ли ще постави нещата така, че носителят на бъдещето да е с отслабени сили за защита. И при двете ми бременности имаше грипни епидемии, а при втората имаше заушка в офиса. Аз заушка не съм карала. И при двете си бременности не съм боледувала от нищо и не съм се пазила изрично.

# 504
Бременните са не 5, а 100 пъти по-застрашени по отношение на всяка зараза. Имунната система на бременните жени е отслабена и това е всеизвестно, а рисковете са по-големи.

Всъщност това къде е доказано?? Защото имам по-различни наблюдения, вкл. и при моята бременност. 100 пъти по-застрашени от всяка болест, означава всички бременни да ходят постоянно болни, според мен...   Thinking

# 505
  • в матрицата
Днес в "Челюсти" по Нова, посветиха цялото предаване на свинския грип и ваксината му. Това което най ме възмути, че планирали скоро да се въведе и задължителна ваксина против грип за децата!!! Тия хора или са луди, или са верни слуги на СЗО!!
Имаше много хора, които се обаждаха и питаха дали да пият Тамифлу превантивно, или направо да си бият ваксина против грип, че не им се чакало до Февруари, когато официално в БГ ще се продава ваксината за свинския грип.......
Горките дечица.... още една отрова, още безсънни нощи за майките........кога ще свърши тоя ужас с тия ваксини....  Sad

# 506
Имунната система на бременните жени е отслабена и това е всеизвестно, а рисковете са по-големи.
За мен това така всеизвестно твърдение е твърде нелогично. Природата винаги действа в интерес на продължението на вида. Едва ли ще постави нещата така, че носителят на бъдещето да е с отслабени сили за защита.

И на мен така ми се е струвало най-логично,но какво ли не съм чувала по въпроса...
Върхът на абсурдите беше някаква теория,че имунитета на бременната жена отслабвал,защото иначе организмът щял да образува антитела и да се бори срещу чуждото тяло в него(разбирай плода).Това със съвсем сериозен тон от лице,претендиращо да има медицински познания... Joy

# 507
Бременните жени не са по-застрашени, но при евентуална болест рисковете при тях са повече, тъй като и терапиите са ограничени от състоянието им. Само този смисъл мога да приема, че бремената жена носи по-голям риск. Той не е по-голям за заразяване, а е по-голям за последствията след заразяването.

# 508
За мен това така всеизвестно твърдение е твърде нелогично. Природата винаги действа в интерес на продължението на вида. Едва ли ще постави нещата така, че носителят на бъдещето да е с отслабени сили за защита.

И на мен така ми се е струвало най-логично,но какво ли не съм чувала по въпроса...
Върхът на абсурдите беше някаква теория,че имунитета на бременната жена отслабвал,защото иначе организмът щял да образува антитела и да се бори срещу чуждото тяло в него(разбирай плода).Това със съвсем сериозен тон от лице,претендиращо да има медицински познания... Joy

Това са ми казвали и на мен и взех, че вярвах, но сега много неща са ми просто нелогични...

# 509

Това са ми казвали и на мен и взех, че вярвах, но сега много неща са ми просто нелогични...

Това, че бебето е чуждо тяло и организмът на майката се опитва да го отхвърли е абсолютно вярно, макар и казано доста опростено. Поровете малко и ще видите, прочетете поне една листовка на хормоните, които пият бременните за задържане и ще разберете за какво говоря. Имунната система на бременните е подтисната и няма как да не е при положение, че хормоните ти се побъркват и всичко останало също. По какъв начин точно това ще подмине имунната система или тя е нещо отделно от организма ви и случващото се в и с него не я засяга.
А бременните са с по-висок риск при заболяване, защото както посочи някой по-горе терапиите по време на бременност са силно ограничени (поне що се отнася до конвенционалната медицина). Вирусните и бактериални инфекции могат да увредят бебето, както и един куп други неща.

Общи условия

Активация на акаунт