Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с деверът на потребителя в САЩ?
Какви са мненията на потребителите на форуми, хора във форуми и членове на форуми относно ваксините?
Какво е мнението на потребителите на форума за петицията относно ваксините?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с деверът на потребителя в САЩ?
-
Какви са мненията на потребителите на форуми, хора във форуми и членове на форуми относно ваксините?
-
Какво е мнението на потребителите на форума за петицията относно ваксините?
-
Какви са мненията на потребителите на форума относно изискванията за ваксини при имиграция и туризъм?
-
Какво включва раздел III от наредбата?

Направо се побърквам от вина, че чак сега се сетих да попрочета малко за ваксините преди да си ваксинирам детето. Аз съм една от патките, които си ваксинират децата с прословутия Пентаксим. След втория прием преди няколко дена се случи точно това - плака и пищя около 2 часа неутешимо.
Плаках с него, но какво от това, боля го и сега само се моля да няма повече реакции.
.
Малкият ми син беше 5 дни на Ампицилин, защото се опасяваха от инфекция, че бил глътнал околоплодни води

Ваксината не дава 100% резултати, а и децата били 9-10-годишни и защитата при тях вече е отслабена