Отговори
# 255
  • София

Господ сам от него да се пази/ Все ще се опитва да те “сгази”/
Вечно ще спори , ще се бунтува, срещу всичко той ще негодува.
Тук се раждат много генерали – някои по-страшни и от хали!
Те са си ревниви и опасни, изобилни с планове ужасни.
Те понякога изневеряват, но на други “правото” не дават...
Иначе са умни и добрички, щедро харчат своите парички.
В нужда ли сте – ще ви подпомагат.
Бедни ли сте - няма да избягат.
За рождени дни ще ви почитат, даже и за близките ще питат.
Мъж ли е – за правда ще се бори и каквото може, той ще стори.
Все инати доста прозорливи са жените, но са променливи...
Ако си коректен с тях – успял си, иначе – отдавна знай, умрял си!...
Да не се захващат с Телците, че ще си разсипят младините!

Хаха, много хубаво стихче,  досега съм все в отбора на "Разсипващите младините" и сега не ми се мисли как ще се обърнат нещата. Добре че поне младините ми отминаха, девойката не може да ги разсипе  Mr. Green

# 256
Ето понеже много се оплаквате че никой не пише сега ще видите че като се развали времето видимо ще се увеличим. Whistling Mr. Green

Нека се увеличим  Mr. Green Иначе кой ще изпише 50-те страници? Има да ги влачим 2 месеца  Whistling А полковникът и Валето само дето даваха зор за снимки за колажа (че и разкритикувана бях, но млъкни сърце  ooooh! Сега пишЕте, пишЕте, че докато стигнем до нова тема и съответно до публикуване на колажа, ще дойде време за коледен колаж  hahaha

# 257
  • София
Ето понеже много се оплаквате че никой не пише сега ще видите че като се развали времето видимо ще се увеличим. Whistling Mr. Green

Нека се увеличим  Mr. Green Иначе кой ще изпише 50-те страници? Има да ги влачим 2 месеца  Whistling А полковникът и Валето само дето даваха зор за снимки за колажа (че и разкритикувана бях, но млъкни сърце  ooooh! Сега пишЕте, пишЕте, че докато стигнем до нова тема и съответно до публикуване на колажа, ще дойде време за коледен колаж  hahaha

Хаха, сега и аз ще се пооправдавам  Joy
Мацки, съжалявам ако сме ви разочаровали, но идеята ни е на датата на раждането да се появява бебето както сложихме Симонка на първа страничка. Затова искахме по-рано снимки, че има доста октомврийчета. Мислехме  като се " родят"всички бебоци да ги сложа в общия колаж, но пък Шамс ми чете мислите, че тогава ще е време за Новогодишния. Ето предоставяме ви на вас да изберете какво да правим.
Да няма пак онеправдани  smile3521

Шамси, не си била разкритикувана. С полковника обикновено залагаме по кой часови пояс се  движиш. Ама този път ни провали залозите и по-рано качи  и то няколко снимки  !!!!!  bouquet

# 258
  • София
Хаха, сега и аз ще се пооправдавам  Joy
Мацки, съжалявам ако сме ви разочаровали, но идеята ни е на датата на раждането да се появява бебето както сложихме Симонка на първа страничка. Затова искахме по-рано снимки, че има доста октомврийчета. Мислехме  като се " родят"всички бебоци да ги сложа в общия колаж, но пък Шамс ми чете мислите, че тогава ще е време за Новогодишния. Ето предоставяме ви на вас да изберете какво да правим.
Да няма пак онеправдани  smile3521

Шамси, не си била разкритикувана. С полковника обикновено залагаме по кой часови пояс се  движиш. Ама този път ни провали залозите и по-рано качи  и то няколко снимки  !!!!!  bouquet

На мен ми харесва замисъла ви  Hug   bouquet

# 259
 smile3555 и аз разбрах коя е бременната майка, но тя отдавна не е писала и съвсем я бях забравила Embarassed. Леко бременеене и здраво бебче на финала.

Нашия режим на спане- ставане 7,30-8,30ч., заспиване10-11часа(за половин -един час), 14,30- 15ч. заспиване (за 1-1,30час) и вечерно заспиване в 20,30-21ч.Само дето тази сутрин ме учуди и стана в 9,16ч. newsm78

За колажчето, каквото и да решите аз съм "За" Peace.

За редактирането на първоначалния списък  с майките и бебоците аз съм против. Нека остави ме възможност майки които не са писали отдавна да се завърнат отново в отбора на пишещите. Зима се задава все пак, може във форума да настъпи оживление  Joy.

Към по-рядко пишещите мами- Не се сърдете, а пишете по-често когато имате възможност.

# 260
Привет и от нас с Наси!

Ние с Наси сме си във Варна, но за съжаление пак за малко. Този месец вече ще трябва да отидем на консултация, че 2 месеца не съм го водила. Тъкмо ще оправим документите за детска кухня, че и в Русе искат от педиатъра документ за хранителния режим на детето.

Мислех да не се включвам в актуалната тема за колажа, но много ме сърбят ръцете...та, аз не пиша, но чета всеки ден (даже и по няколко пъти) и за това когато всеки път се е правило колаж не съм давала снимка на Наси, защото ми изглежда много лицемерно да се включвам само тогава. Не съм от амбициозните майки, които искат на всяка цена да виждат снимката на детето си. НЕ искам да обидя никого с мнението си. Hug Абе готино ми е да ви чета и отвреме на време да пиша  Laughing

Хайде това за сега от мен. Другия месец пак ще пиша, за Р.Д. на Наси, да почерпя. Laughing

# 261
Май се появявам в много подходящо време Grinning

Щом ще има нов колаж ще гледам този път да включа нашия калпазанин Grinning
Наистина сега повечето мами ще се завърнат - зима иде, разходките ще са по-малко и ще остава време за форума.
Моите деца ми разказват играта - Ивко вече ходи, дърпа всичко де що види, отваря шкафове вади подрежда, хапе като тигър, пипа всички играчки на батко - батко се сърди, реве, пищи - абе какво да ви разправям и двамата са такива инати и не отстъпва нито единия, нито другия - просто у дома е страхотна лудница.
Въобще не мога да се добера до компютъра, ама сега и двамата спят и ще съм на линия - дано всеки ден да имам време Praynig
Сега ще отида да попрочета какво сте творили - ако някой от двамата не се наспи дотогава ooooh!

# 262
Да се разпишем и ние, че сега като се разписахте - немога да ви насмогна  Laughing Все така да продължава  Peace

До обяд бяхме навън и сега ми се иска да излезем, но не ми стиска - надвиснали са едни облаци и ще вземе да ни разтопи  Laughing  Дано все пак се размине, че по-късно сме пак на рожден ден и ще ни се развалят причеките  Laughing

Ставам поне да пробвам да приспя малката, че иначе ще е много крива  ooooh!

За колажчето на мен ми харесва идеята всеки да се добавя на рожденната му дата. А за Коледа пак може да има колажче. Стига и валето да има възможност за това  Hug

# 263
Ох, много лошо времето днес  #Cussing out ! К'во ще правим цял ден вкъщи???

Момичета, знаете ли къде организират забавления за най-малките? Много ми се иска за рождения ден някъде да я заведем, да има нови неща и нови впечатления.
И за тортата се чудя - четох в Крмаческия тема за тортата за първия рожден ден, но не вярвам да се хвана сама да правя. Дали някъде не правят торти, съобразени с възрастта?  newsm78 Или това е вече прекалено от моя страна?  Joy

Мила, каква торта имаше Симонка?

# 264
Мадам в кой град живеете?

# 265
Събудихте ми любопитството - и аз намерих новата бремелинка Embarassed
Да й пожелая лека и безпроблемна и едно розово вързопче, защото знам, че много го желае Hug Praynig

Времето и тук е ужасно - чак немога да повярвам, че предиобед беше толкова топло и приятно.
За съжаление ще ни се наложи да излезем, защото правихме днес изследвания на Гоги и трябва да вземем резултатите.

За киселото мляко - Ивко си похапва с апетит - аз давам Бор-Чвор, че в къщи такова се яде.
Засега не ми е отказал ядене - дори и кухнята си я яде, ама май сега в този студ трудно ще ходим да я вземаме.

За изключването от списъка - ами не искам да взимам страна, защото наистина има майки, които не са влизали откакто са си записали децата в списъка. Ама има и майки, които си имат основателна причина, поради която не могат да влизат. Не ми се разказва аз какъв ад преживях от май до октомври с баткото и продължавам да живея в този ад. Така, че ако някой реши да ни махне от списъка няма проблем - моля да ни уведомите. Само да подметна, че влизам и в друга отчетна тема и за 4 години никога не е ставало въпрос да се редуцират списъци. Все пак никой с нищо не е длъжен към форума - влизаш когато можеш, не е задължително всеки ден да се отчиташ. Дано няма обидени от мнението ми.

# 266
Тони не мисля, че някой дори си е помислил да те маха от списъка. Ти толкова много направи, писа, кой ще те маха?  Hug Надявам се адът да свърши възможно най-скоро, всичко да се оправи и пак да пишеш когато можеш  Hug

Мисля, че момичетата имаха предвид майки, които са се записали и оттогава ни вест, ни кост. Мен пък ме хвана яд на алтернативния форум, но това е друга тема  Stop

# 267
Здравейте и от нас!
Никой не ще да каже коя е бременната мама, а!!! Изчетох 4-5 страници с надеждата да се е похвалила и да не трябва да ровя из кърмаческия форум, но май ще се наложи. Пусто любопитство!
За кисело мляко - не съм давала, ако не се броят няколкото лъжички айрян, че ме гледаше детенцето докато пиех.
Има ли кърмачета, които сутрин така са се нацокали, че не искат да закусват? Защото моето дете огладнява чак към 11 часа и то вече е повече време за обяд, та тогава давам пюре с месо. И още един въпрос - винаги ли успяват да изядат цялото бурканче (190гр.)? Защото четох някъде, че освен месно-зеленчуковото пюре, доста деца след това хапват и десерт (настъргани плодове или крем).
Рождения ден на Влади ще го направя в парти клуб в нашия квартал. Имат просторна и обезопасена зала, кочто е подходяща и за най-малките. Освен това ще има и двама аниматори. Ще бъде чисто бебешко парти - с бебоци от 9 мес. до 1год. и 4 мес. Тортата е с героите от Мечо Пух. Сега остава да го науча да духа свещичка. Grinning

# 268
Тонеска  Hug
Никой няма да ви маха от списъка бре  Naughty
Имахме предвид наистина мамите които са влезли веднъж, да кажат че са родили и толкова.Тази темичка не е ничия собственост (като изключвам мама и тати) че да казва кой да е в списъка и кой да го няма.Спокойно-всички сме част от това голяяяямо семейство

# 269
ТОНЕСКА ,РАДВАМ СЕ ДА ТЕ ВИДЯ !!!!!!!!   Hug  Hug  Hug  Hug  Често си мисля за вас ,както и за другите пловдивски мами .......  Hug  Hug Hug  

Общи условия

Активация на акаунт