Отговори
# 630
Пепена, Честит рожден ден!

# 631
 kaffeetrmker_2

Пепенаnewsm59 Да си жива, здрава и много щастлива с малките съкровища!  newsm51

Валя, съгласна съм за косата  Mr. Green Така и двете ще сме доволни  Joy

Мими, така те искаме  Hug

# 632
  • София
за любопитните: Коризалия 4x1 и Еуфорбиум (спрей) 4x1  Wink
Нямам време да пиша, че дребен троши наоколо каквото хване!!!

# 633
Илка браво на вас  Hug А какво й даваше на малката, че Никол май е със същите симптоми? Аз вчера се обадих на педка и тя одобри лечението, което си предприех без лекарска намеса, но да питам все пак. Аз давам Клеева тинктура-през устата и нослето, вит.Ц и Коризалия.

Честит Рожден Ден на Пепенка  newsm51 Много обичана майка и съпруга ти желая да си във всеки един миг  bdbaloni

Само да попитам как точно  даваш клеевата тинктура , искам и аз да опитам да и дам ,забелязах вече ,че като започнат нови зъбки да никнат ,като че ли и отслабва имунната система и веднага тръгва хремата ,почва да прокашля .... от вчера е така сега и бутам в носа физиологичен разтвор  ,давам и вит С  едно сиропче под формата на капки ,иска ми се и клеева тинктура  Hug

# 634
  • София
Мила давам я в млякото - сутрин и вечер по 10капки в млякото й. Също й капвах и в нослето вчера и днес. Направих разтвор около 4-5капки  в 50мл май беше  newsm78 водичка и й капвах в нослето. Ама тази вечер мисля да не й капвам клеева вече, ами само физиол.разтвор.

# 635
ПЕПИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Да си жива и здрава още много за да има кой да ядосват децата. Mr. Green
Мая , според мен също се вади 0,5!
Шопи, браво на вас че сте на линия.Сега малко по спокойно го давай.МЕРИ СИ РЕДОВНО КРЪВНОТО!!!

# 636
Добър вечер!
Пепена, Честит празник! Жива, здрава и много щастлива! Специално от Барбарона Simple Smile
Мая, вади се 0.5 и според мен, а и според указанието на дигиталния, който има в къщи. Ще се оправи малката  Hug

# 637
  • София
Здравейте, аз се пооправям като че ли (то и имам ли мегдан да не се...) та да ви видя какви ги дробите без мен... Стигнаха ми силите да кача някоя и друга снимка на децата - ето как се справя Дани с намирането на играчки: http://picasaweb.google.com/alexvelster/200902#5394772797745906210, и как заспива в проходилката http://picasaweb.google.com/alexvelster/200902#5394772811995948962 ,  а ето и тортата на каката http://picasaweb.google.com/alexvelster/200902#5394772785901765298

ОТ мен лека и спокойна (дано и за мен е такава). До скоро.

# 638
ЧРД на Пепена и от мен, жива и здрава!
DeeDee, мерси мила, по едно време се бях присетила за вас с Марти, но ми смениха софтуера на тел, па пусто му акъл, не си запаметих никъде номерата Embarassed
Да ви се оплача от мойта хаймана, от няколко вечери мери леглото от единия до другия край до към 2 ч нощеска - търчи и се хили #Crazy
ай лека, че замалко да разбие кратуната в таблата

# 639
  • Бургас
Мацки минавам да почерпя за последната месечинка на моят хубавец! Да ми е жив, здрав и все-така жизнерадостен!
Честито и на другите от бандата, които са родени на 21 .11. - доста народ сме! Hug
Лек и усмихнат ден ви желая!

# 640
  • Монтана
Честита месечинка на Мартин.
Сега да се оплача каката ми е с някаква хилусна пневмония и слагат венозно антибиотик как само си покашляше и имаше ниска температура до 38.5 така вчера на снимката излезе пневмония на слушалки се не чуваше 3-ма лекари е слушаха.

# 641
Пепе честит рожден ден! (на патеричка)
Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана!

Честита последна месечинка на Марти!

Записче от нас

Да се оплача - наш батко е болен Sad сега съм нещо като буфер между двамата - да видим дали ще мога да опазя дребното Rolling Eyes
Като гледам много от нас се оплакват, че имат болно детенце - пожелавам на всички бързо оздравяване Praynig

# 642
  • София
Здравейте, мацки! Ние малко по малко се оправяме. Аз съм зле, но децата вече са ОК.  Днес ще ходим на контролен преглед при доки, да видим какво ще каже. Да ви почерпя, че днес баткото ни прави цели 14 години (Боже, кога минаха, не мога да повярвам) Да ми е жив и здрав и да успява в живота, да осъществи мечтите си.
  и нещичко за преглъщане

Хубав ден на всички!

# 643
 Hug Heart Eyes
Сиска взех такива само с палче, шарени са с цветовете на дъгата и по мярка са перфектни, иначе и аз като гледах тези с пет пръста бяха мноооооого по-големи.
ЧРД на порасналия Вальо
Честито и на днешните месечинки

# 644
Алекс да ти е жив и здрав баткото, и много успехи и сбъднати мечти.
Честити последни месечинки на сладурчовците и да се готвят за големия купон.
Ние отново сме хремави, ама много хремави.Вече стана 20 дена сигурно се занимаваме с тия сополи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire И зъби я мъчат ( да не кажа че те са причина за сополите) и направо лудвам.

Каква е тази Коризалия дето я давате.Я ме светнете малко. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт