Отговори
# 645
  • София
Ели, Коризалията е хомеопатично, на Боарон. Педиатърката много го похвали, общо взето май е за простуда, кашлица и хрема.

Цитат
«Коризалия» е хомеопатично лекарство за хрема, произвеждано под формата на таблетки. В неговия състав влизат шест хомеопатични медикамента, които позволяват да се атакуват различните форми на хремата. При хрема е препоръчително на всеки 1-2 часа да се смучат по 1-2 таблетки, като с намаляване на хремата приемите се разреждат. «Коризалия» няма страничните действия, присъщи на много от медикаментите зхрема (вазоконстриктори или антихистаминови препарати, предизвикващи сухота в устата, сънливост и т. н.). «Коризалия» също както и останалите хомеопатични медикаменти може да се приема от деца и бременни жени в дозировки както при възрастните хора.

http://www.lekar.bg/lek-114/info-110/%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%B5%D0 … 0%B8%D1%89%D0%B0/

А това е другото, което ползвахме - Еуфорбиум спрей за нос, сякаш доста помогна:
http://www.framar.bg/%D0%B5%D1%83%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B8% … -pid30000710.html

Аз лично съм доста скептична към хоемопатията, но предпочитам да пробвам първо така, отколкото направо АБ   Naughty

На всичкото отгоре, все пак ще изляза права, че хремата и кашлицата са от никнещите зъби, защото вчера видях, че едно сладко зъбче се белее горе под венеца. Ощене е пробило съвсем, но е на ръба.  Party

# 646
Айде и ние пак с хрема. Mr. Green

Баткото от вчера със сополи и Владимир днес да не остане назад. Дано всичко мине бързо. Почнах да капя физиологичен разтвор. Сега ще забъркам и капките с клеева тинктура. Аман от болести! Но какво да се прави, явно като са две деца е така - голямото мъкне бацили я от училище, я от детска градина и малкото се заразява.

И на мен няма да ми е излишно обяснение от Илка за Коризалията и спрея. От къде се купуват - може ли от нормална аптека?

Шамс, липсваш ми тези дни! Как сте с Фафчо?

# 647
Сиска  Hug Биваме, то черен гологан не се губи  Mr. Green Засега здрави, да чукам на дърво  Mr. Green Подготвяме се за големия ден. И понеже сме хептен каръци, канапето се счупи (не заради мен, ами един хилав младеж седна върху него и то умря - не знам мен и съпружието как ни издържаше  Mr. Green Та сега търсим канапе - навсякъде ни казват, че доставка след 4-6 седмици минимум. Предложиха ни временно да ни заемат канапе - да видим дали ще могат да ни го докарат преди неделя  newsm78 Иначе ще стоят прави гостите. Покрай обикалянето за канапе си харесах и поръчах мебели за хола и трапезарията обаче  Mr. Green И ще ги докарат в началото на декември, така че поне празниците ще сме добре обзаведени. Заплаших мъжо, че ако продължаваме да обикаляме ще поръчам и спалня (за мен и Фафи за момента)  Joy и огромен вграден гардероб. Да му мисли  Mr. Green

Това са ни засега вълненията, сега търся какво да предлагам на гостите в неделя  Hug

# 648
  • Бургас
alexvelsternewsm59 на баткото,много успехи сбъднати мечти му желая!

DeeDee76 - честита последна месечинка на Мартито да ти е жив и здрав, повечко да слушка и са не те ядосва Heart Eyes

Днес бяхме на мерки и теглилки - мале мале сме, слаби ще се счупим(само бузи за камуфлаж си имаме Mr. Green) - 7670 и 72см., не сме болни явно зъбите са тръгнали пак да ни тормозят Sick

# 649
вреих се докато Ивко спи

за хомеопатията-аз давам само хомеопатични "лекарства" с изключение на Панадола.Предпочитам първо с тях и ако няма подобрение чак тогава друго в мноооооооого краен случай АБ.До сега само веднъж съ давала АБ ама нямаше на къде просто.
ние за ега сме здрави(да не се хваля много щото утре ще се тръшне болен)
алекс-ама баткото и катата доколкото забелязах са около една дата.Или греша newsm78

Честита последна месечика на брат'чеда  bouquet
 ние днес се сдобихме със зъб №4 Mr. Green за около 20 дена избиха 3 зъба.Както си  беше бая време само с един и изведнъж.....яко зъби.
не ми остава много време и незнам кога ще пиша пак,ама чета де.Още малко остана до края на прословутия ремонт,от тук нататъка какво чистене ме чакааааа
само се надявам до РД на Ивко да се нанесем въпреки че не ми се вярва много.
айде чао ви за сега

# 650
Сиска ама колко си права само - наш батко днес е със сополи и утре чакам включване и от дребо  Confusedреакцията винаги е верижна когато децата са две или повече ooooh!
Шамси обзавеждай здраво - сега ти се е паднало Grinning

Алекс честит рожденник!
Да ти е жив и здрав и много успехи!

# 651
Ей като гледам колко много още сте в ремонти поне се успокоявам че не съм сама в тая мъка......то  като чуя думата ремонт вече на истеричен смях ме избива  Joy

# 652
Айде и ние в редиците на марсоливите.
Снощи голям зор изкарахме.Милия спа седнал в мен,сложа ли го да легне и веднага му се запушваше нослето и се почваше рева.Но съм склонна да мисля като Илка ,че е от зъби ,защото ние вече вадим кътниците и на предния беше така.
 Ако и довечера е така мисля да го слагам да спи в количката в полулегнало положение,че като не се наспи е голяма кривотия.Другия варианти е да го оставя да спи така:

Лек ден от нас и пожелавам никакви сополи и болни дечица вече и всички да се оправят бързо

# 653
mill_ji страшна снимка Laughing Hug

честито на всички празнуващи, порастнали дечица  bouquet

# 654
  • София
Здравейте, момичета! Ние лека полека се оправяме. На мен ми остана една люта хрема и кашлица като на дърт пушач, ама дечурлигата вече са по-добре.

denica_ah, правилно си забелязала разликата им е 5 години без 3 дни. Тя е на 18, а той на 21 октомври. Не стига това ами аз съм на 8, а сестра ми на 2 октомври. Затова като наближи вапросния месец и всичките ни близки си търсят повод за командировки в чужбина...  hahaha    hahaha    hahaha    hahaha   Дани поне се смили та изчака един месец след последния рожден ден... но и тая одисея ме чака скоро.

Благодаря на всички ви за пожеланията към порасналото ми момче, дано се сбъднат. Айде от мен толкова. Ще се включа пак като мога. Мъжо все пак ще ме мъкне болна на концерт, та да видим дали няма да ме липса следващите дни.   Joy   Whistling

Hug

# 655
 kaffeetrmker_2

Алекс,  newsm59 на баткото! Да е много послушен и много да помага!
Само как сте се подредили  Hands Clap

Диди, честита месечинка на момъка! Да е много послушен и много да  feeding

Болните да оздравяват  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Не е ли рано за кътници?  newsm78
Аз не смея да проверя Tired

Шамс, без мебели е по-романтично  Mr. Green , а и за чистене след купона е по-лесно  Joy

# 656
  • Варна
И аз да честитя на патерица рождения ден на Пепена!
Както и да поздравя всички празнуващи днес!!
mill_ji Габи така спеше като беше болна, само че на шезлонга...иначе нямаше шанс да заспи. И сега ме е яд дето не се сетих да я сложа в количката. Че тя от известно време се измъква сама от шезлога и....купон  Crazy

Днес съм сама вкъщи, ама съвсем...няма мъж, няма бебе, н-и-к-о-й  Laughing Сега само се чудя с какво да си запълвам времето  Blush

# 657
Охххх Цял ден немога да се разпиша  Simple Smile

Честит Рожден ден на порасналия батко Влади! Да е жив и здрав, да му върви в учението и много игри!

Диди Честита месечинка!

Сикрет Искам и аззззз. Поне час да мога да отделя само за себе си

Юле Незнам дали е рано за кътници, но вчера се запознах с една майка с момиченце на 1, 3 м и малката имаше 14  Shocked зъба

На всички болнички - бързо да се оправят  Praynig
Сутринта забелязах, че и на нас скоро ще ни пробият още две зъбчета Simple Smile Дано избият лесно  Praynig

Ставам, че бебка тярбва да папа

Лека и поспалива от нас  Hug

# 658
За зъбите - Гоги на година и половина имаше всичките 20 зъба. Ивко за момента има 8 и са тръгнали от месец двата кътника отдолу, ама все още не са пробили.
Сикрет блазе ти - на мен такова нещо не може да ми се случи Rolling Eyes

# 659
Юле Незнам дали е рано за кътници, но вчера се запознах с една майка с момиченце на 1, 3 м и малката имаше 14  Shocked зъба
Не е странно-ние сме на 11м, имаме 7 зъба и  осмия е тръгнал  Mr. Green
Приятно изкарване на всички, които ще ходят на концерта тази вечер  dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu dance  superuu

Общи условия

Активация на акаунт