Юлчета щастливи тичат,всички много ги обичат!(тема 131)

• 23 471
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Вчера с Рапунцел минахме покрай шезлонгите два пъти, ама на, Белинда не я видях. Днес следобед сме пак в парка, който иска да идва.

Като ви чета как се вълнувате за яслите.... нали никой не живее с илюзията, че там ще му гледат детето така, както удома?
Човек трябва да се подготви психически за проблеми с персонала, лоша хигиена и много други недостатъци на системата. Те не са задължителни, но са възможни и по изключение могат да се случат много "недопустими" неща. Децата не могат да кажат какво са правили, затова трябва да разчитате на собствената си интуиция. Въпреки това смятам, че занемаряването ще е по-скоро от гледна точка на чистотата, отколкото да става въпрос за психически тормоз.
Въпреки това внимателно гледайте лелките! Постарайте се да се запознаете с всяка от тях. Превърнете ги в съюзници, приятели, помощници. Тази тактика е много полезна. Е, не винаги върши работа - в такива случаи съм сменяла групата.

# 181
Много интересни отзиви чета за яслите. Вълнувам се, искам от пролетта да опитам Никола да го дам или в частна ясла (не зная дали и в частните ясли не правят проблем с нямането на ваксини, вероятно правят, в момента го проучвам това), или да му взема детегледачка почасово, а аз да се пробвам да поработя по-активно и за повече парички. Иска ми се детето ми да бъде сред други деца, та вариант ясла го предпочитам, макар че чисто логистично ще е много по-трудно...
Фио, Мишо е много хубав!
ДеЩо, и аз си мисля, че просто беше задължително да си имате трето детенце, толкова сте хубави всички, а и много ми харесва как си отглеждаш децата.  Peace
Ра, голям жест си направила!   bouquet
Дуци, супер сте в тутутата Simple Smile

Напоследък имам чувството, че съм се променила, станала съм по-устойчива психически  Crazy Звучи налудничаво, но наистина - много по-спокойна съм с Никола, успяваме много по-добре да си прекарваме времето заедно, успявам и къщната работа да си оправя за по-малко време. Някакво чудо е станало с мен!  Laughing

# 182
990 лв по фактура пирона и всичко. Ще ида до соц. грижи да видия как точно ще ме отрежат за финансова помощ. каквито бели правят стари хора, деца не могат. Дано никой не го опита на гърба си.

# 183
Напоследък имам чувството, че съм се променила, станала съм по-устойчива психически  Crazy Звучи налудничаво, но наистина - много по-спокойна съм с Никола, успяваме много по-добре да си прекарваме времето заедно, успявам и къщната работа да си оправя за по-малко време. Някакво чудо е станало с мен!  Laughing
Много хубаво ми прозвуча това-ние сме точно в обратната ситуация сега-аз изнервена,детето мрънка,къщата в кошмарно състояние,мъжът ми готви или носи готова храна след работа ooooh!
Бора изкара розеола-аз поставих диагнозата тази сутрин-температура спря след 3 дена и изби обрив по коремчето и гърба.Вчера бяхме пак на лекар и той изписа антибиотик-каза 4е гърлото е възпалено още и било леко възпалено ухото-на мен това с ухото ми прозвуча много странно и все пак взех лекарството,но нещо ме възпираше да го дам и добре че не съм-днес детето си е добре.Бора просто не показва никакви признаци за болки в ухото-откъде го измисли този човек не знам-няма да ходим при него вече явно...

Джоли,съчувствам ти много и искрено се надявам да се оправи детенцето ти-аз за 3 дена излязох от релси направо Hug
Белинда,мноого сте обиколили личи си-то затова те болят краката Simple Smile
Децата на Дещо много сладки-много се радвам за бебето и аз-дано бремеността да е по -лека този път Hug
Ще търся снимките на Фио да гледам после и на Дуци тутутата
Ра-много благородно от твоя страна  bouquet

Бора пие от чашка на Авент,но може и от нормална вече-за през нощта и навън е удобно с накрайника все още
Кис мляко давам с лъжичка чисто без добавки-той така и не се научи да пие от биберон-давам го обикновено около 1 час след обедното хранене и после спи.Правя му попарата,кускуса,овеса за закуска с прясно мляко+сирене и масло.Вечер го кърмя-ама то едва ли има много кърма де-ве4еря около 8.30 и заспива към 10.Сега покрай температурата мнооого сука и може да се е увеличила.

За яслите е права Донка-не е като да е при теб или при майка ти.Тука няма държавни и съм давала дъщеря си на частна и тя постоянно боледуваше.Накрая се принудихме баща и да напусне работа и да я гледа в къщи-спря да се разболява и бяхме по на сметка
Мноого  писах-досадно стана май.... Embarassed

# 184
  • София
Дещо, ще го потърся това Биомилк, но сякаш не съм виждала в Европата. Билла е по-заредена, ама то и то младосткия ХИт мога да ида, ако трябва.

Сутринта много плаках за яна, ама сега сякаш ми е по-добре. Хем ми се иска да се обадя да питам какво става, хем знам, че ще ми стане тъжно и няма да го направя. Сега си дадох 10мин почивка, иначе после продължавам с чистенето и след туй ще ходя да си я взема.

# 185
Много хубаво ми прозвуча това-ние сме точно в обратната ситуация сега-аз изнервена,детето мрънка,къщата в кошмарно състояние,мъжът ми готви или носи готова храна след работа ooooh!
Чудех се дали да го напиша, но си ме изпреварила, точно така е и при нас Tired И ме е яд, защото знам, че сама си го правя, мога и да съм по-спокойна, но искам хиляда неща да свърша и като не успея се изнервям ужасно. Пак съм нарамила 10 дини под една мишница и с нищо няма да успея да се справя накрая Confused

# 186
здравейте
Мати има още два зъба - долните резци вторите избиха, значи за една седмица 4 зъба  Crazy още е киселяк но е по-добре от тези дни поне спи през нощта
и друго да се похваля с моето таебо съм свалила 2 кила за 1 седмица  Party
и аз искам напролет да го дам на ясла, ще видим.... Thinking

# 187
Цитат на: ДеЩоВиди link=topic=434201.msg12705660#msgУФ12705660 date=1255069767
Като се изпишкат в гърнетата не ги трият с хартия, само ако акат
  УФ, защо го прочетох  Sick
ами аз и навън като гледам майките да изпишкват децата по градинките, не виждам да ги бършат newsm78 аз дори мия с топла водичка след всяко пиш в гърнето Crazy, навън бърша с мокра кърпа, но в яслата едва ли го правят Peace

# 188
  • Варна
А на мен ми беше казала докторката, че след пиш е по-добре да не се бърше с мокри кърпички, само леко да се подсуши или дори да се остави.
Въобще аз не ги харесвам мокрите кърпи, като се бърша аз с тях ми изключително неприятно, кожата ми изсъхва, да не говорим лице да бърша с тях.

# 189
Ей, Амес, добре че е спаднала температурата и се е разбрало от какво е.

Евредика, за частната ясла ми искаха от личният лекар здравен картон с поставените ваксини и фекални проби.

Ра, мисля че възстановяват някакви пари  newsm78

Аз тотално ще откача с един клиент  Crazy Уж съм в болнични, а не спира и не спира работата.

На Ния изследванията на урина са перфектни. В събота сме на кръвни. Температурата снощи ми я обясниха, че можело да бъде в следстие на разграждане на микроби в организма. ooooh!

# 190
  • София
На моя син даже в градината му бяха казали, че момченцата не ползват тоалетна хартия след пишкане, само момиченцата, та той супер нервиращо всеки път ме питаше - ама да се избърша ли? Наложи се чак да говоря изрично с госпожата, да й обясня, че държа моето момченце пък да ползва тоалетна хартия и тя беше супер изненадана Joy

Мъж ми ми върза страшна тенекия. Изведе децата още сутринта, аз останах да готвя, Никола има час за фризьор в 1, няма ги още, а телефонът ми е в чантата на количката ooooh! Ще имаме разправии усещам...

# 191
На моя син даже в градината му бяха казали, че момченцата не ползват тоалетна хартия след пишкане, само момиченцата, та той супер нервиращо всеки път ме питаше - ама да се избърша ли? Наложи се чак да говоря изрично с госпожата, да й обясня, че държа моето момченце пък да ползва тоалетна хартия и тя беше супер изненадана Joy

При нас се случи обратното Joy. Стъписах се първия път като видях Алекс да си бърше пишката с хартия след тоалетната. Не ми беше минавало през ум, че и мъжете могат да ползват хартията за тази цел Crazy. Той обаче го е научил от яслата и продължава да го прави.

# 192
Честити зъбчета на Мати  Grinning Следващите по-леко да избият  Hug

Ей, Белинда, нямаш угодия  Laughing

Императрицата заспа и съм временно освободена от служба  Mr. Green

# 193
  • София
Ей, Белинда, нямаш угодия  Laughing
За кое? Че като ангажирам някого в конкретен час, държа да си спазя ангажимента Crossing Arms Ей сега на тебе ще си го изкарам #Cussing out

# 194
А, така, вкарах се в беля  Laughing
Ми човекът ги е извел от сутринта, ти си останала на спокойствие да си свършиш нещо и сега се нервираш, че закъснява. Ми това си е черна неблагодарност, според мен  smile3534
При нас това се случва от дъжд на вятър, с предварителна уговорка и е най-много за час  Wink

Общи условия

Активация на акаунт