Юлчета щастливи тичат,всички много ги обичат!(тема 131)

• 23 470
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Нинче, я кажи колко шоколад можеш да хапнеш, че сега ми събуди любопитството, а и състезателния дух  eat
Joy да сменя анкетата?

# 436
  • София
Деси, тази жена иска да поддържа лактация без бебе месец и половина Rolling Eyes Нямам подобен опит, че да се включа, уви!

Ето, аз първа си признавам, че съм гръмвала наведнъж от големите шоколади Милка и тоблероните, дето са като снаряди Twisted Evil Абе 300 или 400 грама шоколад наведнъж. Нищо не ми става, само може да ми излезне някоя пъпка на другия ден. От вчера моря един буркан нутела от 750 гр., ще имам и за тази вечер и край Embarassed Така съм само преди цикъл де, ужасно много е, знам Embarassed

# 437
 Joy И аз ям много сладко, но шоколад точно не обичам чак толкова и не бих могла да го измеря количествено в шоколади. Но други нещаа.. Blush

# 438
  • София
Нинче, я кажи колко шоколад можеш да хапнеш, че сега ми събуди любопитството, а и състезателния дух  eat
Joy да сменя анкетата?

Joy

Разпределени във времето на цяяяяяяял един ден /не денонощие/ съм стигала и до 8  броя /стандартна стограмка Simple Smile/ Embarassed  Embarassed  Embarassed /поне мъжа ми твърди така, защото аз си мислех, че са 5-6/, но скоро не съм го правила де /оправдав,оправдав,оправдав/  Grinning. Така че 800 гр., ама като нищо може и до килограм да съм стигала  Simple Smile

Видяхте ли това :
http://www.bg-mamma.com/actuals/full/2022

# 439
  • София
Ааааа, водиш класацията Joy

# 440
  • Добрич
 И аз ям много сладко и  ми е интересно, че вкуса ми се промени през годините. Thinking
Като дете, а и доста след това изобщо не обичах. Ядях само шоколад по Нова година и бонбони и то фин млечни по рождени дни Naughty, но сега последните години много ми се яде. Сестра ми пък умираше за сладко, пък сега почти не яде Rolling Eyes
Все забравям да пиша newsm78
Добре дошла на Любето!  bouquet
Живко също от скоро слиза прав от едно не много ниско стъпало в къщи и сигурно за това вече почти изцяло пиша и ака в гърнето
  Белинда и мъжо смята, че добре дресирам детето, защото в редките случаи когато го гледа по цял ден вкарва и изкарва гърнето от банята, защото Живко все вика "а-а" и то не само за акане и пишане, а и за някои мръсни неща, които вижда като хартийки които е скъсал, трохи и др. hahaha

# 441
Малеее,като прочетох колко сладко и шоколад ядете чак ми се зави свят.Аз пък един шоколад цял/нормален/ не мога да изям  Embarassed .Да не говорим,че сладко похапвам само преди цикъл.За сметка на това плодове мога да ям докато почнат и през ушите ми да излизат  Mr. Green .

# 442
Не съм ви чела, но искам да ви се оплача. Ще ми се скъса сърцето вече. Бяхме на нефролог, на УНГ - всичко й е наред на Николета. Прибираме се вкъщи и познайте - температура 39 градуса. Не знам вече какво се случва честно ви казвам.

# 443
е, на мене ми дойде снощи, /34 дни цикъл/ и вече не налитам на сладкото. оня ден имаше промоция на някакъв кекс в магазина, омахах половината на едно хапване. Май е по-зле от шоколада...
Личните ми наблюдения за промяната на вкуса са сладко за момче и кисело -солено за момиче. Може да има и други наблюдения, всеки си знае собствения вкус и може би трябва да питаме майки на две еднополови деца от разллични бащи, ако и в тоя случай вкусовете по време на двете бременности са били еднакви, значи има ясен критерий за пол на бебето. Също първата бременност не съм повръщала, само много лошо понасях миризми, а втората ми беше много зле на стомаха и поради тази причина бях сигурна, че ще е момиче още от началото. /да не говорим,, че бях сънувала един сън, как мия бебешко дупе на мивката, гледам го само отзад. По едно време обърнах бебето и насън се шокирах, че няма пишка, както съм свикнала Joy/
Джоли ,какво ти казаха? пусна ли стерилна урина?

# 444
 Нинче, вярно, сбъркала съм с кого дза се меря. Твърде скромно е при мен количеството hahaha

Джоли, проверете чрез кръвни изследвания показателите АСТ и тези за ревматизъм. Често при тези повишени показателби има температура. Трябва да намерите огнището. Аз тага поддържах, но ниска Т, с месеци и накрая се оказа периартрит.

# 445
  • София
Джоли Sad Да не е най-обикновен вирус бе, сега е пълно и тя както е свалила имунитет от предхождащите заболявания...Баси гадното Sad

И на мене ми дойде и ми е адски лошо Cry

Деси, беше питала за истериите на Ники? Много по-добре в последните десетина дни! Не отидохме на детски психолог, но някак интуитивно напипвам нещата и чета много по въпроса. За последно преди няколко дни си изпусна нервите в парка със Сами на Донка, защото "той не играе по правилата" на топка, но пък в градината го хвалят, че бил неузнаваем в сравнение с миналата година. Наложила съм му железна дисциплина по отношение на тв, компютър, никакви филмчета с агресия и твърдо лягане вечер в 10. Да видим как ще се развият нещата сега като дойде майка ми да гледа Бобо, от това най ме е страх Rolling Eyes Консултацията ще я направим все пак, искам да понатрупам впечатления от това кое как му се отразява, за да мога да дам по-пълно инфо на психолога.

# 446
Ауу, Джоли, ужасно! Sad Докторите не насочват ли към други изследвания? Все пак има различни инфекции, които протичат по-скрито и трябва да се проверят. Пусни тези изследвания, които са ти предложили Ра и Деница. Дано скоро да се разбере каква е причината и да се оправи Ния. Представям си колко ти е притеснено  Confused

Нинче, Белинда, браво. Сериозни постижения  Mr. Green Признавам ви за майстори на консумацията на шоколад omm

# 447
Дени, С реактивния протеин ли имаш предвид?

Масларски иска тест за Епщайн Бах. Мустакова предложи да се пусне (както и Ра) стерилна урина. Да се направи носен и гърлен секрет и едва тогава да се пуска вирусология. Като се пуска вирусологията да се направи не само ЕБ, а и токсоплазмоза и цитомегаловирус накуп, че е с венозна кръв.

# 448
  • София
Уффф, Джоли Sad

# 449
Джоли, доста се проточиха нещата при вас, за съжаление. На твое място, не съм сигурна дали бих изчакала да излезе микробиологията и чак тогава кръвните изследвана. Дано не е нищо сериозно и скоро се открие причината.

Катето си е строила обувките пред телевизора  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт