Юлчета щастливи тичат,всички много ги обичат!(тема 131)

• 23 337
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Подкрепям казаното от Белинда и Джули  Peace .Миналата зима увити,завити в количката,а сега и мирни не стоят.После октомври месец е, а са зимни температурите.Организмите ни не могат явно толкова бързо да се пренастроят.На мен цял ден ми е студено,дори и в къщи.А каките ми ходят по къс ръкав и къси панталонки у нас.  ooooh! Само дано не е от ЕГН да ми е студено  Whistling

# 526
  • София
Аз от 2 дни не съм излизала и си ми е екстра вътре : 22 градуса  Whistling Обаче навън явно е много студ щом мъжа ми като се прибра си извади анцунга и си облече и горнището и долнището  Shocked. Явно бая се беше намръзнал, защото той по принцип ходи много леко облечен и до онзи ден спеше без тениска дори  Simple Smile.

Не са нормални тези резки промени - вчера за няколко часа паднаха температурите с 15 градуса и после защо са болни хората, но в България често пъти няма преходни сезони и от ботуши минаваме на сандали и обратното.

# 527
Ние бяхме на консултация - 9 кг и 75 см.
Сложиха и хепатитната ваксина, плака малко и като я облякох веднага хукна към вратата да си ходим. После видя лекарката отново(тя й я сложи) и се разплака пак.

Ние бяхме 2 часа навън, Анна беше в чувалчето си, с дебелото яке и качулката на главата(не пожела да я маха за разлика от шапката преди това), аз имах работа из квартала и така. Стопли се малко преди да се приберем.

# 528
Искам да ви питам - има ли в БГ памперс гащи на Хъгис или само на Либеро и на Памерс? Трябва да поръчам да ми купят, че да не мъкна оттук, но ако няма на Хъгис, каквито ползваме тук, нямам представа какъв размер на Либеро да си поръчам  newsm78

# 529
Гащи не съм виждала, но обикновено размерите са еднакви на различните марки.

# 530
  • Бургас
Явно в София е доста по-студено, като ви слушам. Аз се чудих дали да излизаме, но към 11 часа се опаковахме двете и айде в градинката. На слънце е добре, ама на сянка е доста  cold Кофти е тази рязка смяна на температурите, наистина от сандали, минаваме директно на ботуши. То затова и сополите не спират.

Дуци, подсети ме, че и ние трябва тая седмица да ходим на консултация. И понеже е вторник и петък, ще отидем в петък. Кефи ме лентичката за Дядо Коледа. Пък и сега с тоя студ (за София и снежинки) съвсем ми замирисва на канела и баклава.  smile3521

За памперс гащите, предполагам, че са като памперсите, на килограми. Но на Хъгис като че ли не съм виждала, аз купих преди време на Либеро 5ца. Нямаше 4ка и още са й големки.

# 531
офф това време, ужасно е, а ние с Мати сме болни  Tired и двамата сме с налепи по сливиците, явно аз съм го заразила  Embarassed аз съм на втори АБ, а него утре ще го водя на унг....
за ходенето и ние сме в отбора на непроходилите - държи се за кутрето ми и ходи много стабилно, обаче не се пуска от ръката ми....

# 532
Нямат бърза работа децата с ходенето, само дето на мен ми беше писнало да ме разхожда с него си за ръчичка. Никола проходи на година и 2 месеца, сравнително скоро. Доста е стабилен вече, ни понякога пак ме води за ръчичка, особено когато е по-пресечена местността Simple Smile
Ние и вчера, и днес излизахме, но Никола си беше в количката. Бяхме по задачки и нямаше как. Ходихме на консултация - 79 см и 9.700 кг. Слабичък е, ама почти нищо не ще да яде. Само хляб, домати и сирене. Аз не му се притеснявам за яденето - колкото, толкова. Няма да умре от глад.

# 533
Аз не му се притеснявам за яденето - колкото, толкова. Няма да умре от глад.
На мен пък ми се изправя косата като реши да не яде. От два дни пропуска закуската, незнайно защо и мнооого се ядосвам. Цяла сутрин и предлагах различни неща, накрая стана време за обяд Tired Все си мисля, че е гладна, но не може да си каже какво и се яде Thinking

# 534
Ами аз разчитам и на кърмата в голяма степен...А и готвя всеки ден, често и по две манджи на ден. Отделно закуска, което пак си е един вид готвене...Така че от липса на разнообразие не може да се оплаче детето  Laughing Предлагам плодове поне по 2 пъти на ден. Това поне яде с апетит. Замислила съм му за довечера една зелева салата с моркови и балсамико, освен вечерята, но ме съмнява, че ще иска да яде зеле.
А той иначе ака по 4-5 пъти на ден, така че наистина не се тревожа, че е гладен.  Peace

# 535
  • Добрич
Купа, вчера мъжа ми купи памперс гащи на ЛИберо. Само 10бр. да ги пробваме Peace Казал на продавачката, че детето е около 11кг. и на тях пише maxi+ мисля, че са по-малки от 5 newsm78
Аз днес правих печена тиква за следобедна закуска и на фона на студеното време съвсем се размечтах за Коледа  Joy

# 536
  • София
Здравейте, все нямам време да пиша и все догонвам с четенето, та аха да се включа в някоя разискван проблем и той вече не е актуален...
Първо да се похваля - Вероника започна да ходи на Врабчетата(който не знае- детска вокална гупа като Бон-боните, но не толкова известна).

Иначе...
Ние сме болни. Всички - Елена, Вероника, аз, баща и и баба и, която до вчера ни беше на гости. Лепнахме някакъв гаден вирус и още не можем да се оправим. Децата пиха Аугументин, Ели още прави инхалации... В този ред на мисли много ме е яд, че сме болни и ще изтървем единствената среща, на която може да отидем... Sad

На консултация не съм я водила от 11 месечна, подозирам, че вече е 12 кила, доста тежи, пък и май нищо не пречи на апетита и. Педиатърката каза, че сме изтървали срока за 3-та хепатитна ваксина(минало е повече от година от 2-та) и ще се налага реимунизация Sad , но трябвало първо да иска разрешение от ХЕИ. Ели ходи стабилно, дори бяга, редовно скача от високо, не без последствия. Зъбите още са 4. Днес ходихме за храната, доста студено беше, но под дъждобрана ръцете и се запазиха топли. Трябва да свикваме със студеното, че всеки ден ще изпращаме и посрещаме каката от училище.

Друга причина отдавна да не съм писала е, че ми предстои защита на дипломна работа, която  се налага да напиша преди това.

# 537
И аз Ели не съм я държала за ръчичка не съм я водила и учила да ходи, много ленто ми беше нейното прохождане, не съм се изгърбила
Още докато пълзеше се научи да става и да пада както трябва и да се пази, после изведнъж като тръгна и си ходеше супер стабилно, за ръчичка изобщо не я държа, иска тя да ходи на някъде си, ако дойде при мен значи се е изморила вече

Прегледът мина лежерно - само ехограф, но пък има нещо притеснително - матката е уголемена като за 7ма седмица, а пулс не се долавя, според мен последна менструация ми е към 19ти, а според лекарката заради големината трябваше да запишем към 14ти, та така още не се знае нито ще го бъде ли, нито в коя седмица съм, нито термин можем да определим, според нея е къмто 22 май, аз си мислех, че по-късничко  Thinking

По мои спомени пулс можеше да се хване още в 5-6 седмица нали?  newsm78
Пак ще ме гледа след две седмици, ако нещата не са наред опасно ли е да си ходя така?Да ходя ли да ме гледат на по-модерна техника или е рано?

# 538
Евридика, както казва свекърва ми за племенника - от сън и сок прави ако  Mr. Green не ще да яде и той, след салмонелозата която изкара и сега не може да му се върне апетита  Tired
новото при нас е......че и таткото е болен  Tired сигурно е от промяната на времето...бяхме планували да ходим до Мелник през почивните дни, но...ще видим  Confused
Дещо а прегледа ехографския вагинално ли беше? Питам щото и мен в началото не можеха да ме хванат само вагинално, после вече коремно....

# 539
  • София
Оооо, ето какво забравих да коментирам:
Де що, дано всичко е наред и успех!  fingerscrossed
Аз съм от тези дето хем им се иска, хем не им стиска за трето. Завиждам на тези, които са наясно какво искат.

Общи условия

Активация на акаунт