Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 19

• 40 132
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
ами аз го тълкувам като заплащане от твоя страна на транспортните разходи, но СЛЕД получаване на поръчката
предварително обаче им внасяш сумата за стоката, те ти я поръчват и ти я носят
разликата с другите посредници е, че тези не си затварят предварително пари  Peace

# 406
  • Варна
Аз го разбирам така - поръчваш нещо за 20 паунда от Некст например, 2 кг. Получаваш го от офис на Еконт, като заплащаш 20 паунда /цената на стоката/ и 10 лв за транспорта. Само не разбрах от кой офис - дали ти казваш от кой ще ти е най-удобно...

# 407
Минималната поръчка е 50 паунда  Peace

Къде видяхте че искат парите предварително  Thinking

# 408
Това не е Еконт. Те предлагат тази услуга, но цените им са много високи за поръчки до 20 кг,

# 409
  • София
http://www.thewincompany.com/ ще имат и собствен транспорт. Плащането засега е при получаване, а не предварит, mini_79

# 410
Crazy явно печалбата е добра, щом толкова се навъдиха с мераци да поръчват
и едва ли е само от сумите за транспорт, които плащаме

# 411
  • СОФИЯ
Аз го разбирам така - поръчваш нещо за 20 паунда от Некст например, 2 кг. Получаваш го от офис на Еконт, като заплащаш 20 паунда /цената на стоката/ и 10 лв за транспорта. Само не разбрах от кой офис - дали ти казваш от кой ще ти е най-удобно...
  Да така е+ таксата на Еконт+1,2% за наложен платеж( ако се плаща на куриера) . Пише че може стоката да се получи и в  офис на фирмата. Но къде е офиса на фирмата?

# 412
Crazy явно печалбата е добра, щом толкова се навъдиха с мераци да поръчват
и едва ли е само от сумите за транспорт, които плащаме

Всъщност мисля, че печалбата за стандарта в UK не е никаква. И се чудя колко оборот трябва да има такава фирма, за да е оправдано, това, което правят. Но да не спамя повече. Извинявам се.

# 413
момичета, като имате закъсняващи артикули, Римини направо ви ги пращат или ги подсещате за тях,че сега видях, че повечето неща които ми бяха закъсняващи вече са налични, а от Римини ни вопъл ни стон и почвам лекичко да се изнервям....

# 414
  • София
да "оспамя"  и аз малко, според мен с големите поръчки те имат допълнителни намаления, а също така имат други начини за пазаруване от магазините Simple Smile

# 415
  • София
момичета, като имате закъсняващи артикули, Римини направо ви ги пращат или ги подсещате за тях,че сега видях, че повечето неща които ми бяха закъсняващи вече са налични, а от Римини ни вопъл ни стон и почвам лекичко да се изнервям....
Какво значи закъсняващи Embarassed

# 416
Какво значи закъсняващи Embarassed
ами имах едни пантофки, които бяха със закъснение 1-2 седмици....

# 417
  • СОФИЯ
Може ли банковата сметка на Римини? В паунди ли се превеждат или в лева? Колко е разликата между наложен платеж и  банка?

# 418
  • на малък остров в океана
Аз имах една шапка която щеше да е налична след седмица две и ми забавиха цялата поръчка с две седмици.

# 419
Не е нужно да ги подсещаш Peace
И аз имах шапка и ръкавички със срок на доставка до 2 седмици,но им казах тях да ми ги изпратят с друга моя поръчка,за да не се бави предишната Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт