Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 19

• 39 983
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
а някой да знае сайт с хубави рокли? Нещо немога да си харесам рокля за детенце от никой сайт, трябва ми да не е чак толкова официална, да става за всеки ден, и да е за зимата  Crazy. Дано да сте ме разбрали  Peace

В Boden гледах интересни рокли.
Някой поръчвал ли е до Бг?

# 46
В Boden гледах интересни рокли.
Някой поръчвал ли е до Бг?

Мда, 6 лири доставка, в пощата пристигат за около седмица.
Моята дъщеря има подобна от миналата година, материята е нещо като финен джинс, а от вътре има подплата, стои много сладко с блузка или поло отдолу, а разцветките са уникални просто.
http://www.boden.co.uk/en-GB/Girls-Dresses/Day-Dresses/33102/Gir … Button-Dress.html

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 13:24 от Ехмея

# 47
  • София
Потвърждавам за дрехите от DEBENHAMS, фланелки за 9-10г са малки за ръст 137 см.

Взех едно якенце за 2-3 годишна възраст за момченце, което е голямо колкото якенце за 1- 1 1/2 г. възраст,
ето го: http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001 … _72127_1148241_-1
 - зеления цвят е доста по-красив  (тревисто зелено), отколкото е на снимката.

НО имайки предвид, че този модел е късичък, не мога да кажа със сигурност че всички дрехи на Дебенхамс са умалени.

Да не забравяме, че в Дебенхамс има няколко марки дрехи!

Другите дрешки, които закупих от този сайт са си в размера.

# 48
  • Sofia
Някоя добра душа ще ми даде ли стелка на дамски гумени ботуши размер UK 4, UK 5?
Знам, че са леко уголемени, но колко леко искам да знам, че да не си ги загубя ходейки.

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 14:28 от Valeria

# 49
И аз записче Embarassed

# 50
Записвам се да следя темата   bouquet

# 51
  • В света на мечтите
mini_79   bouquet

# 52
Някой питаше в предната тема за размерите на клинчетата, които получих - дала съм ги на приятелка ако станат на дъщеря й да ги вземе, но обещавам да й поискам размерите Peace

mimes , за шапката - определено мисля, че ще стане на 5-6 годишно детенце, а ако е за Дари, мисля че със сигурност. На Али обиколката на главата й е 50 см и виж как й стои

Последно от Debenhams умалени ли се оказаха детските дрехи или беше единичен модел?

Чоча, Debenhams предлагат дрехите на няколко дизайнери. Аз имам на Jasper Conran;John Rocha и на Blue Zoo .
Последните определено са доста умалени Naughty Вече споделих за блузката и клиновете..
На Джон Роча имаме ето тази блузка, която й става идеално (размер 4-5г.)

На Джаспър Конран имаме джинсов панталон, размер 4-5 г., които са дълги и широки на талията-ще ги носим напролет, и пуловер, който е същия размер, но стои точно по тялото...

тези пък чорапогащници (отново на  Blue Zoo)  определено са умалени - размер 5-6 г. са но й стават сега, с уговорката че след 1-2 месеца може и да са малки..

Валерия, чудесни неща си получила, а манекенките са един път Peace

# 53
  • Sofia
Мерси момичета!  Hug

# 54
Показвам разликата между чорапогащниците на две марки
черния на точките на Blue Zoo - р-р 5-6г и шарения на Jasper Conran р-р 5г

# 55
  • София
Момичета трябва ми вашата помощ,искам да избера подплатени дънки за дъщеря ми от Некст,а незнам как да се ориентирам кой са с подплата и кои не.
Valeria чудесни покупки,кажи ми блузката на малкта ти дърещя на снимките от къде е купена?

# 56
  • Sofia
Слънчоглед, ако за синята със сърцето питаш е от Некст, но доста отдавна е купувана.

# 57
  • София
И аз с хиляда благодарности към Чоча!  Heart Eyes
Изключително удобно ми е и мисля за напред само чрез нея да си пазарувам.
И да не е само запис, ето малко снимки от поръчката ми, нещата са от Некст, размерите са 2-3г и 9-10г, дънките за мен са 12г, пише на тях 152см, аз съм 169см, но са ми перфектни на дължина, снимала съм ги.

http://mamuna.snimka.bg/other/drugi.352786.15290209.big

Извинявай, може ли размери на дънките? Талия, ханш и дължина от чатала надолу? Много ти благодаря!

# 58
хей, искам да помоля нещо Hug дошла ми е в римини една туничка за мира, която ми беше закъснял артикул, говорих с тях и може да я сложат към някоя доставка към софия, та НЯКОЙ СЪГЛАСЕН ЛИ Е ДА МИЯ ДОБАВЯТ В НЕГОВИЯ ПАКЕТ на еконт, а тук в софия вече ще се разберем как ще се видим да ми я даде Hug може и в стара загора Peace

плс, че иначе поне сигурно 5лв ще ми е от еконт Crossing Arms

# 59
  • Sofia
sisy, днес ги обувах преди обяд и се поотпуснаха малко /малко, малко, може би със 2см/, но после ще ги премеря и ще ти пиша, а ти ще имаш предвид отпускането.

Забравих да кажа, че ми писа Яна от Алмуз за поръчката ми от Маталан, на 10-11-ти ще я изпращат към БГ и на 19-ти ще ми я пратят по Еконт.

Общи условия

Активация на акаунт