Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 19

• 39 979
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Само за информация - продължавам да чета новините на английски и да следя- вече вора седмица стачкуват английските пощи- Royal mail/ту работят,ту не/  ooooh! И дано скоро да спрат,защото не ми се мисли простооо.... - 

# 691
тези бебешките коледни нещица са направо уникално сладки - поствам ви за да го имате на идея, дори и за подарък Heart Eyes не са и скъпи много много Peace

Наистина  Peace
newsm78 но как ли стоят нещата с доставката?!

от easilyshopping видях магазина на дисни Peace

# 692
  • Плевен
Момичета, можете ли да ми помогнете да разбера 26 номер обувки, на кой UK номер отговаря. Гледах , че било уж 8,5 ,но то май няма такъв номер поне в NEXT.

# 693
Момичета,може ли да ми кажете дали съм разбрала правилно.
Искам да поръчам чрез easilyshopping.До сега не съм ползвала услугите им.Та искам да знам заплаща ли се доставката от Matalan или в момента до края на този месец е безплатна?
безплатна е за всички сайтове с които работят до края на месеца
Ави може ли размери на блузките - 12г

# 694
Момичета, можете ли да ми помогнете да разбера 26 номер обувки, на кой UK номер отговаря. Гледах , че било уж 8,5 ,но то май няма такъв номер поне в NEXT.

Синът ми носи този номер - от Некст 9 е голям, а 8 е добре, но няма много аванс. Може би при момиченцата е по-различно, знам ли Thinking

ПП: Виж при този модел има "оразмеряване", ако това ще ти помогне: http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/47/7

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 16:05 от ivasl

# 695
  • Плевен

Синът ми носи този номер - от Некст 9 е голям, а 8 е добре, но няма много аванс. Може би при момиченцата е по-различно, знам ли Thinking
Благодаря, чудя се за ботушки и затова не мога да преценя кой номер.

И друго да попитам с коя фирма е най-изгодно да дойдат нещата до БГ?

# 696
kremi7,мерси  bouquet!

nadi_mishi,защо не покажеш ботушките на които си се спряла.Вече доста майчета поръчаха ботуши,все някой ще даде размери.
Ние имаме този модел http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/47/2 ,номер 9,стелката е приблизително 17,3см.

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 16:41 от sansil

# 697
Ботушки съм му поръчала 9-ка, за да ги носи и следващата зима, 8-ца определено няма да му става  Peace

# 698
продавам или заменям тези ботучки 7 ук  със 6 ук ако има някой стелка 15.5-16см  подметка 17см

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 16:48 от divya.

# 699
Момичета, ще ви изчета после задължително, само да ми отговорите има ли начин за пазаруване от Амазон?
 Praynig Praynig Praynig Praynig

# 700
  • Sofia
Момичета, ще ви изчета после задължително, само да ми отговорите има ли начин за пазаруване от Амазон?
плащаш си с твоята карта и пращаш на адрес в Англия и после ти го транспортират

# 701

Да , има  Peace

# 702
Момичета, а как разбирате колко ще е теглото приблизително на поръчката ви? И поръчвал ли е някой до момента чинии - ако да, пристигат ли здрави?

# 703
тези бебешките коледни нещица са направо уникално сладки - поствам ви за да го имате на идея, дори и за подарък Heart Eyes не са и скъпи много много Peace

Наистина  Peace
newsm78 но как ли стоят нещата с доставката?!

от easilyshopping видях магазина на дисни Peace

Доставят до България. Срещу £24.00

# 704
здравейте, моля за помощ относно оразмеряването на детско краче 25-26 номер по европейската номерация - от апреските на Некст 8 или 9 да поръчам? Случайно някой да ги е получил вече? При измерване със сантиметър ми излиза 9-ка, а по таблицата на некст 8-ца... А искам вече да поръчам, за да пристигнат за големите студове...благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт