Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 19

• 40 035
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
голям кеф е да си плакна очичките като гледам сладките дрешки за дечицата,чакам е и други снимки

# 571
12-18м ,другите дрешки са ни 9-12м мисля че размерите са като на некст и джордж,уголемени.затова и взех 9-12 и ни перфектно всичко  Heart Eyes

МЕРСИ Креми  Crazy  bouquet

# 572
деси мн са красиви всички дрешки,да са четити на бамбината ти

# 573
тази жилетка само(лилавата) ни идва малко мъничка,предпочитам да я продам и да поръчам по големия размер! ако някои се интересува!

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 14:50 от desimiu

# 574
  • В мечтите

тази жилетка само(лилавата) ни идва малко мъничка,предпочитам да я продам и да поръчам по големия размер! ако няк

за колко месеца е лилавата жилетка и цена много ми харесва

# 575
  • СОФИЯ
desimiu може ли линк към лилавото якенце

# 576
аз току що пуснах една поръчка чрез Изилишопинг заради безплатната УК доставка,едни апрески от мадъркеър и другите неща от Маталан да видим колко са коректни,бързи -дано да няма отказани и забавени неща,както се беше оплакал някой тук Praynig

# 577
то като смятам ми излиза с 10лв повече отколкото щях да платя на римини + доставките им до англ.адрес,но без куриера,с тези 10лв поне ще си платя куриера до вкъщи Peace...навивам си се сама че съм на сметка Mr. Green

# 578
kremi7 аз така като се чудя за нещо и се самонавивам  Mr. Green  Като се сетя, че иначе трябва да ходя до Плевен, Търново или Русе и да обикалям по магазините, без да знам дали ще открия нещо...  Crazy

# 579
в Търново няма нищо-докладвам  Grinning Crazy
ето линк към якенцето и лилавата жилетка:
http://www.clothingattesco.com/ages-1-7-girls-clothing/Cherokee- … ket/invt/kc921006
http://www.clothingattesco.com/girls/Cherokee-Cardigan-and-long- … op/invt/kc921820m

Е НАЛИ ЦЯЛО КРАЛСТВО Е НА НАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ  Joy

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 15:04 от desimiu

# 580
в Търново няма нищо-докладвам  Grinning Crazy

Я ела, мини по магазините в Свищов, и после пак го кажи  hahaha

# 581
  • Варна
Момичета, някакви вести от Алмуз? На 01,10 направих поръчка чрез тях, преди страница-две прочетох, че са казали на някой от вас, че ще си спазят сроковете....
Преди да съм се обадила да ги питам как вървят нещата, реших първо тук да питам вас...някой имали поръчка чрез тях около моята дата и да я е взел вече?  Simple Smile

# 582
Mного хубави дрешки сте получили  Simple Smile , аз още чакам куриера  Crazy

Сега се обадих в офиса на Еконт , нямат пратка за мен  Confused, преведох вчера на обяд парите и мислех ,че днес ще си получа нещата , но явно ще остане за утре.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 15:17 от *Ави*

# 583
  • Бургас
Момичета, някакви вести от Алмуз? На 01,10 направих поръчка чрез тях, преди страница-две прочетох, че са казали на някой от вас, че ще си спазят сроковете....
Преди да съм се обадила да ги питам как вървят нещата, реших първо тук да питам вас...някой имали поръчка чрез тях около моята дата и да я е взел вече?  Simple Smile

Аз имам поръчки от 01.10 и 02.10.Вчера Яна ми писа, че днес ми пращат нещата по Еконт и утре ще мога да си ги взема.

# 584
Момичета сигурно е коментирано вече, но не успях да открия - Римини приемат ли поръчки от Маталан?

Общи условия

Активация на акаунт