Почитатели на Майкъл Джексън 13 - I JUST CAN`T STOP LOVING YOU

• 32 216
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Мерси!Страшна си !Как го намери точно това ...ама много от далече са го снимали .Трябва да го има в по -близък план!

# 496
Абе няма само да плачем ...дайте да му се порадваме от душа!!! Grinning

# 497

Добре сега ...не е ли ХУБАВЕЦ?!!! Hug
Не мога да намаля снимката....губи и се ефекта /а пък и незнам как/
Това за последно.Няма вече да качвам такива големи сники. Heart Eyes

# 498
kati-p,много са хубави снимките Peace
моля те,използвай бутона "Редактирай",че така за по едно изречение малко прекалено ми се струва  newsm78
Gita,то и аз не я харесвам особено Грейс,само разсъждавах на глас,а и гледам на последните снимки,които излизат все е около Бланкет и децата Thinking
Бях чела някъде,че тя е от малкото хора,която е останала до Майкъл по време на всичките му трудни моменти и обвинения.
...а иначе аз и Деби не харесвам външно,ама...

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 14:13 от bella_

# 499
kati-p, дума да няма. Ефектът е очевиден. И красота и чар и .... боже, боже. Добре, че има и такива хора като теб да повдигат духа понякога. Grinning

# 500
Kati-p, красота отвсякъде, откъдето и да го погледнеш  Heart Eyes

"Сутрин прегръщаш ме с утрото
Вечер завиваш ме с тъмен воал от мечти
С топлина дарява ме слънцето
С приказка приспиват ме твоите звезди"

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 15:19 от Сладкишка

# 501
Laughing Жалко, че не знам от кой концерт е това - да го търся и в друг вариант.

# 502
Искам да споделя с вас нещо ,което изобщо не е мое и аз най нагло откраднах за да напиша тук -но нещо което напълно отговаря на вътрешния ми глас:

Ти.....

Когато светът е по тъмен от колкото мога да разбера....
Когато нищо не стане  така както съм го планирала
Когато небето стане сиво
и краят не се вижда......

Когато не мога да спя
през самотните нощи......

Се обръщам към теб
както цвете се обръща към слънцето......
Обръщам се към теб,
защото ти си единственият който може да ме преобърне когато съм с главата на долу....
Обръщам се към теб....

Когато душата ми е разрушавана от тревоги
ти докосваш по онзи начин който ще ме успокой
Ти издигаш духа ми...
Ти разтапяш леда..
Когато се нуждая от вдъхновение
когато се нуждая от съвет....
Се обръщам към теб
като цвете което се обръща към слънцето

Къде бих била?
Какво бих правила?....
Ако никога не ми беше помагал ...да стигна до тук

Обръщам се към теб,когато страхът ми казва да се обърна...

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ТЕБ......

http://www.vbox7.com/play:e35b4c22&al=1&vid=     http://www.youtube.com/watch?v=rmre2_OcYwc     

Взаимствах го от тук. Много ми хареса и исках да го споделя.
 smile3525

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 04:41 от leidi_08

# 503
 Heart EyesМного е хубаво!Силно и истинско!

# 504
Бела,аз нямах предвид,че не я харсвам външно.Все ми е тая как изглежда.Виждааш я на снимките покрай децата,защото това и е работата,грижи се за тях.Незнам как точно е била до Майкъл през всичките му трудности,знам само какви ги е дрънкала когато той си отиде.Абе личното ми мнение за нея не е от значени,но не вярвам тя да е майката на Бланкет.Все щеше да се появи някоя нейна"бременна" снимка,все пак когато се е раждал малкия тя се е грижела за двете деца и е била пед обективите.

# 505
Незнам как точно е била до Майкъл през всичките му трудности,знам само какви ги е дрънкала когато той си отиде.
Дано не е нахално от моя страна, но какви ги е приказвала, мацката? Peace Praynig

# 506
 Rolling EyesИ на мен не ми се вярва да е бавачката.Тя е с доста тъмна кожа.....по-скоро някоя мулатка ще е майката на Бланкет.Но то не е толкова важно.Майкъл е искал да остане в тайна...и сигурно си е имал причини.Важното е ,че Бланкет доста прилича на баща си ,особено сравняван с някои снимки от детството му.Дано да може да пее и танцува като него и да ни радва.Бяха писали в една статия,че Майкъл е присъствал на някаква лекция на фирма занимаваща се с клониране и е бил силно заинтересован .Няма да е лошо ако е решил да се клонира ...и Бланкет да е резултата.Това означава че е ЖИВ.Аз не вярвам много в това но искам да е така! Praynig

# 507
Laughing Жалко, че не знам от кой концерт е това - да го търся и в друг вариант.

Мацката, която го е качила е написала from History tour, ако го разбирам правилно.

# 508
 Weary Weary Weary
Не знам какво да ви кажа ...
прибирам се в нас с идеята да избухвам на песни, на ремикси, на smooth criminal, на billie jean, на.. на нещо весело...
а докато пиша в скайпа и забравих, че точно след едната песен е Take me back...
рева като магаре и ми е толкова болно за Майкъл ....  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518
Много....
бюрото ми е мокро и едвам виждам... даже и не знам защо го пиша тва, няма никакъв смисъл, след като не мога да изразя емоцията в думи....  Cry Cry Cry

Take me back
Take me back where I belong

I thought the grass was green on the other side
Thought the sun shone brighter without saying goodbye
There's a card in my hand
Tears fall like rain
I wanna come home again

I just want you to take me, take me
Take me, take me, take me, take me

....

качих я песента, само че ремикс на едно клипче...
ако някой иска да слуша и да гледа снимки И евентуално да реве, ако му е на душата.... http://vbox7.com/play:ace7e126

Майкъл..... Flowers Rose Flowers Rose  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 509
Цитат
Мацката, която го е качила е написала from History tour, ако го разбирам правилно.

Е да де, ама къде?

Общи условия

Активация на акаунт