Почитатели на Майкъл Джексън 13 - I JUST CAN`T STOP LOVING YOU

• 32 701
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Сега излиза че докато ние в киното си гледаме филма отвън ще има купон? Това е мисля върховна несправедливост. smile3516Но щом ще е Майкълски празник ще го преглътна някак си. #Cussing out Tired

# 226
  • Под тепетата
Защо ли очаквах нещо повече  Tired

Защото той можеше много,много,много повече.И го знаем.

Присъединявам се,а също така звучи някак от епохата на Трилър,знам че вече е споменато,но и на мен така ми звучеше и само онези 43 сек.Въпреки това е неиздавана песен и и се радвам  Peace

# 227
  • MJF
 Listen Listen Listen. посъбрах желание да чуя песента. още я възприемам.

Naughty Wink защо, питам аз, никой не пусна и варианта на Safire тук http://www.youtube.com/watch?v=rCV1h40oS0o

ще изчакам да излезе инфо от "кухнята" за аранжимент , запис и т.н. кога, с кого, защо е записана, защо тази песен издават...ей такива въпроси ме интересуват

намирам песента за интересна.

чета и виждам,че както си и знаем има противоречиво инфо за историята на песента.понеже се споменава и името на Paul Anka, споделям , че той има един албум с кавъри, между които и добър вариант на  The Way You Make Me Feel.

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 12:41 от 6o6ul40

# 228
Изглежда малко сме разочаровани,защото This Is It се оказа любовна песен, а не прощална,с която да ни каже newsm78 знам ли...едно гръмко СБОГОМ,ТОВА БЕШЕ ОТ МЕН...
Е,май никога няма да го каже...
THIS IS IT... Cry

# 229
Явно изобщо не е имал такова намерение....... Peace

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 12:46 от leidi_08

# 230
И аз чух песента. Не мога да кажа, че ми харесва много. Може би Лейди 08 е права, натоварени сме с много големи очаквания и не преценяваме реално. Но за мен единственото хубаво в нея е гласът на Майкъл. Равна и монотонна ми е, липсва ми емоцията, да ме грабне и завладее.
Яд ме е , че такава песен трябва да е посмъртната песен на Майкъл. Можеше да е нещо съвсем друго, нещо, което да отговаря на нивото "Майкъл". Ако Сони не могат да издават други негови песни, по-добре нищо да не бяха пускали.

# 231
Оф,Сони, Twisted EvilСони, Twisted EvilСони Twisted Evil
Незнам какви права имат върху творчеството му и колко ли още ще се ядосваме с тях Thinking
 NaughtyОобаче колкото и да са силни в бизнеса,те са и си остават,само едни бизнесмени и толкоз.Геният е Майкъл и никой,никога не  ще може да предвиди,насочи или контролира неговото влияние!
      Капучина,  bouquet за дръвчето!От както прочетох поста ти мисля за нещо,и то вече ми е мечта.Искам да го споделя с вас! HugМечтая си за място,наречено "Гората на Майкъл",където всеки,като нас да може да посади дърво!Мисля си ,че ще е доста красноречив и полезен начин да изразим чуствата си. Peace

# 232
Аз не съм имала никакви очаквания за това как ще звучи новата песен на Майкъл. Може би именно заради това ми харесва. Много! Както ми харесва всичко до което се докосва той.

# 233
  • 7800
...Мечтая си за място,наречено "Гората на Майкъл",където всеки,като нас да може да посади дърво!Мисля си ,че ще е доста красноречив и полезен начин да изразим чуствата си. Peace

Тродноосъществима, но много хубава идея.

# 234
Харесва ми,защото е негова,но може да се каже ,че очаквах нещо повече за прощаване.Явно наистина не е имал намерение да е прощална,както каза leidi_08 Wink. И аз съм убедена,че ако сега я изпълняваше нямаше да има точно такова звучене. Той беще способен на МНОГО ПОВЕЧЕ Heart Eyes И все пак е хубава, нежния му глас ме омагьосва  Heart Eyes Heart Eyes Hug

http://www.prefixmag.com/media/michael-jackson/this-is-it-mp3/33541/
 от тук можете да си я свалите песента   bouquet

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 15:04 от АнИни

# 235
Харесва ми,защото е негова,но може да се каже ,че очаквах нещо повече за прощаване.Явно наистина не е имал намерение да е прощална,както каза leidi_08 Wink. И аз съм убедена,че ако сега я изпълняваше нямаше да има точно такова звучене. Той беще способен на МНОГО ПОВЕЧЕ Heart Eyes И все пак е хубава, нежния му глас ме омагьосва  Heart Eyes Heart Eyes Hug

Аз въобще не съм убедена, че той е подготвял тази песен за концертите. Просто ми се струва, че Сони я изровиха отнякъде, защото пасва на филма и заглавието. Най-малкото, ако я беше подготвял, въобще нямаше да фигурират братята му като бек вокали в нея.

# 236

Аз въобще не съм убедена, че той е подготвял тази песен за концертите. Просто ми се струва, че Сони я изровиха отнякъде, защото пасва на филма и заглавието. Най-малкото, ако я беше подготвял, въобще нямаше да фигурират братята му като бек вокали в нея.

Да, има логика. Изглежда ми малко нечестно така,но...няма какво друго да очакваме.Всички са ейтака  Money Money Money

# 237
     Капучина,  bouquet за дръвчето!От както прочетох поста ти мисля за нещо,и то вече ми е мечта.Искам да го споделя с вас! HugМечтая си за място,наречено "Гората на Майкъл",където всеки,като нас да може да посади дърво!Мисля си ,че ще е доста красноречив и полезен начин да изразим чуствата си. Peace

Много красива идея    bouquet Аз съм изцяло "за" всякакви такива идеи, защото имаме нужда от тях, имаме нужда да ги осъществяваме и имаме нужда да правим нещо за Майкъл. Вярвам наистина, че той вижда всичко отнякъде.

Песента още не съм събрала сили да чуя...като си помисля, че ето, излизат нови негови песни, а него вече го няма, и.............. Cry

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 15:37 от cappuchina

# 238
На мен ми харесва песента. Нe oчаквах да е любовна... мислех, че ще е в друг аспект песента.
Но на мен ми харесва... гласа на майкъл би направил и най-лошата песен - прекрасна. Това е мнението ми. И текстa ми харесва.. Грабва ме, когато казва This is it.. И мелодията е приятна и отпускаща, леко носталгична...
А и песента е просто неиздадена... от кога е, видяхте, че не се знае със сигурност.
И според мен няма място за разочарование и т.н... Защото ако Майкъл е знаел какво ще стане... повярвайте сигурно щеше да ни изненада с най-великата песен, изпълнена с цялата му любов, отправена само към всички нас...
Плюс това ще има и още песни, нали? Simple Smile Нямам търпение и тях да чуя. И няма да бъда разочарована. Важното е, че ще ги чуем...

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 19:36 от LoveMJ

# 239
  • Пловдив
тук пише,че песента е записвана 1991г  Rolling Eyes колко е вярно...

На мен ми се искаше да чуя тази цялата
http://www.youtube.com/watch?v=AFsjc7nUs0A

Общи условия

Активация на акаунт