Отговори
# 615

Защото според определението за морал /източникът е Уики/: Моралът това е поведението, което общността очаква от човека

Големи очаквания имаха просто. И сега са разочаровани. Разбирам,  не е лесно. Crazy
Никакви очаквания не съм имала.И не съм разочарована.Напротив ,още повече ми харесва Тейлър такава,каквато е сега-земна, нежна,страдаща, противоречива...с една дума ЖИВА,духовно  жива.
За разлика от Брук,която е мъртва отвътре, и нито нуждите на децата , нито измислените й влюбвания и разлюбвания могат да направят жив човек...Все повече започва да прилича на кукла Барби,бездушна,със студена красота !Няма живец в нея,няма страст към живота /изключвам страстта й към леглото и секса,то май само той е налице/, има само стремеж към ...
как да го нарека ...."Абе ,да има мъж в леглото,другото ще се нареди!" -това е нейното верую за живота!
Красимира поста ти е объркан и не знам как да ти отговоря.
Кое е обърканото?
Щом според вас Тейлър е толкова аморална и пропаднала,значи за вас морала се заключава в
първите 6 точки от поста ми./да не ги повтарям/
А Тейлър се влюбва,страда,изоставят  я,съмнява се ,дори и в себе си ,колебае се,греши,дори по вашите думи престъпление извърши /нищо ,че беше ИНЦИДЕНТ/.
Освен всичко останало за аморално смятам точно поведението и живота на Брук-винаги да мислиш ПЪРВО за себе си,винаги да искаш ти да си добре,дори и преди децата си!
А за 20-годишната лъжа Тейлър си носи последствията.Предполагам ,че и за катастрофата няма да й се размине!
Кой е по-морален:този,който носи вината и последствията от грешките си, или този,който винаги се измъква сух от водата?/като Брук/....

# 616
Няма живец в нея,няма страст към живота /изключвам страстта й към леглото и секса,то май само той е налице/, има само стремеж към ...
как да го нарека ...."Абе ,да има мъж в леглото,другото ще се нареди!" -това е нейното верую за живота!

А от Тейлър блика такава, ама такава  страст към живота...  Crazy Изключвам страстта ́и към леглото и секса....и към чашката. Не задължително в този ред. Crazy

# 617
краси  , страхотен пост !!!  smile3501

# 618
  • Бургас
Цитат на: мис арк
А от Тейлър блика такава, ама такава  страст към живота...  Crazy Изключвам страстта ́и към леглото и секса....и към чашката. Не задължително в този ред. Crazy

Joy Joy Joy

# 619
  • Разпиляна във въображението

И толкова неверен Peace

# 620
Краси, ама наистина много хубав е постът ти  Peace
Фена, че не го чете си е негов проблем, тъй има оправдание да не му отговаря  Crazy
Фена, вместо да си хабиш времето в гледане на ДиК, ходи тогава на някъв готварски курс  ooooh!
Този път ми написа ника с едно Н по-малко. Това лично ли да го приемам. С какво заслужих товаааа  newsm45

# 621
Фена дали чете или не,все тая...неговото мнение никога не е било важно.За мен!
/имам тийнейджър в къщи ...и на зелената маруля казва "Ей я ква е червена ...!" -само да е контра.../ та и фена ,ша го изрАсте...все някога...

Nenna ,Djindjari ,    Hug Hug

И толкова неверен Peace
Щях да се радвам,ако е неверен,но за съжаление ,все повече жени има като Брук...нагли, безскрупулни и сметкадижийки!

# 622
  • somewhere near the sea
В момента по Fox crime дават един филм от поредицата "Диагноза-убийство" с участието на Дженифър Gareis(Дона). Играе ролята на  актриса, страдаща от анорексия

# 623

И толкова неверен Peace
Както винаги Crazy

# 624
Да благодарим на марсия за филма с Дона Crazy Crazy

# 625
  • Разпиляна във въображението

Nenna ,Djindjari ,    Hug Hug

И толкова неверен Peace
Щях да се радвам,ако е неверен,но за съжаление ,все повече жени има като Брук...нагли, безскрупулни и сметкадижийки!

Ама, скъпа, радвай се, защото поста ти е наистина неверен. Ако казваш, че Брук е без живец, без страст... абе жена, ти изобщо четеш ли това, което пишеш или просто натискаш клавишите на клавиатурата???? Това е толкова безумно невярно, че просто става смешно. По твоята изкривена по отношение на филма логика, Тейлър трябва да е ходещ мъртвец или мумия. Та тази жена е толкова, толкова .... Thinking (търся думата, ама тя е доста далеч от чувствена, пламенна жена) Laughing

Всъщност като се замисля, те дори не четеш и твоите постове Thinking

# 626
# 627
Красимира с този си пост по - горе опроверга всичко което си говорила до момента Simple Smile
Особенно за страста   Joy Joy Joy
Разбираемо е след толкова много глупости и аз бих се объркала  Hug
Искаш сигурно да кажеш, че на Тейлър много и се живее след като два пъти се връща от мъртвите  newsm78
Защото другото е пълна глупост Simple Smile
Как сега станаха гфрешки . а тейлър по земна преди за същите грешки и по дребни наричаше Брук каква ли не Simple Smile
А наздраве от днес и аз съм пълна с живец Simple Smile  hahaha newsm24 :drunk luvbed Coffee :angel:1: Wine Glass newsm01 bishop

# 628
Нена ама аз никога не съм казвала, че искам някоя от тях в нас Simple Smile Казвала съм го само за Рич май Simple Smile  Joy
Но това не ми пречи да харесвам Брук повече Simple Smile И да казвам, че ако аз бях там и Стефани и Тевйлър се държаха така с мен щяха да изпищят много по рано и много по силно Simple Smile А тейлър нямаше да оживее даже един път  Joy Joy Joy СТефка щеше да си получи реален инфаркт а не инсцениран Simple Smile А Никчо отдавна щеше да е на дъното на морето с котва вързана за краката Simple Smile  Twisted Evil

Хиляди благодарности, че не си ти  на мястото на Брук, иначе до сега и сериал нямаше да гледаме  Joy Ти изтрепа всички главни герои /казвам главни, защото именно заради тях има какво да се пише и коментира/, то и без това образа на Брук няма никакво развитие, едно и също 20 години - на кой мъж да се закачи като верига  на шията и да му роди дете  Mr. Green Горе долу това й се върти в русата "умна" главица  Joy

Чета и не вярвам на очите си  #Crazy Върти ми се един въпрос в главата: Значи ли,че ако на някой  мненията на Краси му се струват изкривени,  че неговите  са правилни?  newsm78 Кой определя кой е прав и кой е крив? Нали затова всеки си има своя гледна точка, не можем всички да мислим еднакво. Не случайно хората са различни, обличат се различно, харесват различни хора, не сме правени по калъп все пак  Peace

Краси, страхотна си   bouquet Но що ли се хабиш да обясняваш, няма да те разберат  Mr. Green

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 19:07 от zorizori

# 629
  • София
мис арк, като гледам снимката на Монтагювица, откъде си я набарала си мисля, че по-скоро е истинска  Simple Smile

Womanitka, Miriel, чудесни постове  Heart Eyes

Тръгнах да коментирам, но се отказах - толкова много измислици-премислици, че половината вече ги забравих! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт