Отговори
# 300
Да ама не както се казва  ooooh!
Как пък да не Рич да обича Тейлър както Брукито обичала другите мъже. Това наистина ме развесели преди лягане, признавам ти го  hahaha
Не разбрах много до кой е адресиран поста ти, Miriel, но нищо - пак ме развесели  Laughing
Дори и феновете на Брук трябва да признаят колко много Рич  обичаше Тейлър
В youtube има достатъчно сцени на Рич и Тейлър, тези, които са с окъсяла памет (и аз бях между тях, че 20 години не са шега работа да помни човек  Mr. Green), могат да си ги припомнят  Peace
Ама ние (както ни наричате тейлърките) не сме питали за мъжете на Тейлър, знаем ги, не са чак толкова много  Crossing Arms

# 301
  • Разпиляна във въображението
Не знам какво точно те е разсмяло. Честно. Това при Рич е временна лудост, както при Брук. Смейсе колкото си искаш, щом ти правя смях това е добре. В сайта, който цитираш има достатъчно сцени, които да показват любовта между Рич и Брук - можеш и тях да погледнеж. Рич най-много се е изхвърлял по отношение именно на нея, а с Тейлър не се е старал много.

# 302
Ееей, тая временна лудост цели 20 години продължи, той направо ще да е патологичен случай  Thinking
И не казах разсмяло, а развеселило, има съществена разлика поне за мен  Peace
Нека да има примери за любоФта на Рич и Брук, не го оспорвам.
Но има и достатъчно за любовта му с Тейлър.
Не се е старал с Тейлър ли? Ами това, че тръгна след нея на острова и се направи на удавник, за да й предложи брак?
Ееех, представям си ако се беше постарал тогава, какво щеше да му излюпи неориентираната главица  Joy

# 303
Ха Simple Smile Преди това не искаше ли да се ени за Брук  newsm78
Както и да е ако видиш само последните му лудости да си върне неговата Лоугън ще видиш колко малко всъщност е давенето му за да се ожени за тейлър  Joy

# 304
  • Разпиляна във въображението
А защо тръгна след нея на Острова?

# 305
И още нещо Simple Smile
Показателно за чуствата е затварянето на очите пред грешките или приемането на недостатъците на другия Simple Smile
Той приема Брук каквато е иска я каквато е докато само една крива стъпка на Тейлър и вече не беше интересна  Naughty
И не не се заяждам. Както и че Тейлър обича много Рич .. никоя друга не би трала бълнуванията му по Брук толкова време никоя не би се унижавала толкова години за да е с мъж който даже според нейните думи не я е сложил на първо място в живота си. Трябва адски мнгоо да обичаш някой за да го направиш  Naughty

# 306
Да, така си е по дяволите, как ще се мери лудостта му с тази спрямо Брук?!
Това, че изрови гроба на Тейлър, дори и с минимална надежда, че може да е жива, е една съвсем нормална постъпка и всеки би го направил, нали?
Какво от това, че всички го смятат за луд?? Това си е съвсем нормална постъпка, несравнима с усилията му по Брук. Горката Тейлър, как може да е обичана толкова малко  Whistling
Womanitka, същото важи и за Брук. И тя трябва много да го обича, за да приеме факта, че една част от него винаги ще обича Тейлър.
Спомням си в момента случката, когато Тейлър беше зад онова стъкло при Омар. Как Рич говореше за Тейлър с такава любов. И Брук слушаше и го приемаше  Peace

# 307
При положение 4е е видял "призрака" на жена си естествено е да провери дали и какво ... ти не би ли разровила да видиш какво става.
Разбира се че го приема Брук и защо да не ??? Аз приемам че мъжа ми е обичал първата си приятелка примерно ... както и той приема, че съм обичала друг  нормално е ...

# 308
Разбира се, че бих разровила гроб, това е толкова естествена постъпка  Crazy
Да не забравяме, че той тогава имаше проблеми с паметта и не го слушаше главата много-много. Всички го убеждаваха, че му се е привидяло (все пак той видя лицето през воал и за много кратко време), че ще оскверни гроба й, но той не ги послуша. Ето на това му викам аз да послушаш сърцето си, а не като лягаш с всеки мъж, който се отнесе относително добре с теб  Crossing Arms
Да, но Брук не само приема, че е обичал Тейлър, тя приема това, че той все още я обича и винаги ще я обича. Все пак Рич никога не  е твърдял, че е спирал да обича която и да е от двете, даже напротив

# 309

И как пък реши, че не се интересувам от Тейлър - напротив, още вчера казах, че в момента нейната история ми е много по-интересна от ревността на Брук, но явно съм от малкото, на които Т им е интересна...колко жалко!

Не съм решила, напротив, дори подчертах преди твоя пост, че за теб 1/3 от серията, касаеща Тейлър ти е по-интересна дори от  любимата Брук

Цитат
От въпросите ти до сега разбрах,че теб  те вълнува 1/3 от серията, колкото  и да не се интересуваш от Тейлър. Моя коментар за Брук вчера беше точно едно изречение, ако искаш можеш да го потърсиш, останалото беше отговор на твоя най-важен въпрос за Т и непознатите мъже, ако на това му викаш  внимание към Брук...разбирам те  Peace
Радвам се все пак на проявения ти към Тейлър интерес, на мен Брук не ми е интересна, защото няма с какво да ме изненада. Едно и също всеки път -  не иска да пуска кокала жената,  но кой каквото си направи сам, никой друг не може - все пак Брук предложи на Дона да я замества

Признавам те, царица си по извъртането на нещата  Peace

# 310
Голяма дискусия сте си направили...Много беше приятна за четене... Hug
/Ако Джинджи се беше включила щеше да напише "Сега имам да читая, читая.../ Joy

Самият Рич не е наясно със себе си в повечето от времето за тези 20 години. Луташе се горкия между двете си женички, бореше се със себе си...Трудно ще е за нас да кажем коя и колко обича или е обичал.
За мен лично- Рич обича/ е обичал / Тейлър, но  е луд по Брук. И винаги ще е луд по нея.
Както и тя по него. И точно тук мисля като Защитата- Дона ще спре със съблазняването на Рич тогава, когато успее с плана си- Брук да се усети, че винаги е обичала и ще обича Рич.

И най- накрая да разкара онзи шмръхльо от живота си! Да му помаха с бялата кърпичка от пристана...и да се свърши! Crossing Arms

Лана, за специалните снимки- благодаря! newsm51 Много ме зарадва! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 08:21 от мис арк

# 311
За мен лично- Рич обича/ е обичал / Тейлър, но  е луд по Брук. И винаги ще е луд по нея.
aууу....

# 312
  • В средата на времето

Е ти пък се изказа Mr. Green Трябваха ми 5 минути, за да го прочета Crazy

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 09:13 от Izida

# 313
 Joy Пак е имало спорове на тема коя патка Ридж обича повече  Joy
Ридж наистина най-много обича двама души, но това не са психоПатките Брук и Тейлър, а себе си и мама Стефка  Heart Eyes

За мъжете в леглото на Тейлър - според мен може и да е имало някои /не Дедо Стив/, с които е преспала след като се е напивала в някой бар. Това че не са го давали не означава, че не се е случвало, продуцентите просто са спестили пари за статисти /а и за кафе, дето да им се носи сутринта в леглото  Wink/ Сега сериозно - човек като се напие наистина не знае какво прави, а при жените често става така, че някой мъж се възползва от тях... жалко за Тейлър, ако наистина е станало така при нея, тя е стилна жена, не заслужава  Tired

Ревността на Брук не я одобрявам, тя трябва да се държи на положение, не да съска около Ридж и Дона  Naughty

# 314
  • София
Nenna, харесват ми постовете ти, макар че нормално не съм съгласна с повечето неща, но особено ме изненада твърдението, че Брук не приемала, че Ридж обича Тейлър. Брук винаги е знаела, че Ридж обича Т, просто знае, че към нея изпитва по-различни чувства, които явно са по-силни, щом след всичките и "прегрешения" Ридж продължава да я обича и да я иска. Както казаха момичетата щом пиедесталът на Тейлър се срути, Ридж се обърна и не погледна повече назад...но къде и кога Брук не приема, че Ридж обича Тейлър? Споменаваш зад стъклото при Омар - ами нормално, говореше с обич за "починалата" си съпруга, защо да не го приеме Брук, тя знаеше че Ридж обича Т. Но Ридж публично е унижавал Тейлър, докато бяха женени, показвайки ревността си към Брук, както и разни други случки Simple Smile

И как пък реши, че не се интересувам от Тейлър - напротив, още вчера казах, че в момента нейната история ми е много по-интересна от ревността на Брук, но явно съм от малкото, на които Т им е интересна...колко жалко!
Не съм решила, напротив, дори подчертах преди твоя пост, че за теб 1/3 от серията, касаеща Тейлър ти е по-интересна дори от  любимата Брук

Ами в грешка си, на мен цялата история ми е интересна, цялата "саможертва" на Тейлър...за дъщеря ́и, за Александрия, за Торн...и както подчертах интересно ми беше защо никой не коментира признанията ́и, а не самите признания...много ми пука с колко непознати е спала - и 200 да са, все тая, Ридж няма да се трогне. А тя каза и други неща освен това...

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 09:27 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт