Отговори
# 330
При това морско свинче. В буквалния смисъл. Joy

# 331
Мисля, че на морското свинче току-що му настръхнаха бодличките от погледа на Брук, докато му казваше, че е видяла Дона и Рич да се целуват hahaha

# 332
Тази страстна целувка между Рич и Дона никак не ми прилича на план за натриване носа на Брук .

А и думите на Дона "А ти си свикнала да си в центъра" потвърждават това!  Peace

Днес Стефка наистина беше искрена към Тейлър, за разлика от разкаянието й към Брук, което трая колко  newsm78, нищожно  малко в сравнение с обсъждането във форума. От километри си личеше,че го прави заради Рич, както и сега си призна. Стефка винаги е обичала Тейлър и ненавиждала Брук и  това не може да се промени с магическа пръчка.  "Върни ме в живота си, Тейлър! Ще можеш ли да ми простиш? " - думите са истински и тя наистина го мисли
Но и Тейлър ми хареса: "Въпроса е дали аз ще мога да си простя?"  Защото наистина мълчанието и непризнаването на вината е по-лошо от самия инцидент. Така още повече й се утежнява положението  ooooh!

# 333
Тази страстна целувка между Рич и Дона никак не ми прилича на план за натриване носа на Брук .

И на мен. За съжаление Sad....Мъже! Crazy

# 334

И на мен. За съжаление Sad....Мъже! Crazy

Брук уж била загрижена за Дона, пък при още едно провинение и изхвърчала  Crazy

# 335
Добре де, аз не мога да я разбера Тейлър. Разбира какво трябва да направи, знае, че не е редно това, което прави и въпреки това се оставя да я убеждава Хектор Rolling Eyes

# 336
На страха очите са големи.  Flutter
Пък и като има някой да ти бута фитили... Crazy

# 337
  • София
мис арк, това сигурно ще ти е любопитно:

Devin Moss Blog:

Words cannot describe our wedding yesterday. It was truly perfection and we couldn’t have been happier. All my planning came together and God blessed us with beautiful weather in spite of the past few days of heat and fires. There was laughter, lots of it and tears, moments of true harmony and beautiful music that the groom himself bestowed upon his bride. The bridesmaids were absolutely breathtakingly beautiful and the groomsmen truly the most handsome bunch ever to wear a tuxedo. Our guests dined, danced and toasted us with lots of love and affection. We were not nervous at all and throughly enjoyed every moment of the day, from getting ready with the bridal party, to taking photos and laughing all night long. I feel so blessed and blissful today and can’t wait to see the photos and video. We soaked in every moment of the day and couldn’t be happier with how it turned out. There was a wedding brunch at home with Ronn’s brother and cousins from Australia who are visiting and we are still eating wedding cake and drinking champagne today, not wanting the feeling to end. I told Ronn I want our marriage to be like this every day of our lives and if it ever gets off course, we will try extra hard to get right back on it, because it was simply a dream come true for me to have my fairy tale come true.

Че кога не е било ясно, че го прави за Ридж? Прие Брук, подари ́и компанията - всичко заради Ридж, не заради Брук, което не променя фактът, че беше искрена и искаше да ги подкрепи.
А пък с Тейлър не Стефани "скъса" приятелството си...тя още тогава съжаляваше, че я е наранила, но както днес каза, е мислела за Ридж - така и трябва, все пак той и е дете. И да винаги (освен в началото) е обичала Тейлър...

Добре де, аз не мога да я разбера Тейлър. Разбира какво трябва да направи, знае, че не е редно това, което прави и въпреки това се оставя да я убеждава Хектор Rolling Eyes
Че даже и обвинение към него се промъкна - бил я накарал да лъже, когато била объркана, не можела да мисли...явно объркването ще продължава дъъъълго време  newsm78.

Обаче Ридж знае какво да направи, за да си върне Брук - всички целувки, постери, снимки не свършха работа, но една целувка с друга жена и зеленото чудовище се появи...

# 338
  • Разпиляна във въображението
Нещо ми тъпее напоследък сериала. А като гледам Дона, косата й ми изглежда толкова фалшива. Все едно й е перука.

# 339
Много, много, много тъп епизод. Направо да заспиш от скука. Не се наприказваха за едно и също. #Cussing out

П.П. Интересно ми е след катастрофата на колата на Тейлър нищо ли й нямаше или Хектор успя да я измие набързо?

# 340
мис арк, това сигурно ще ти е любопитно:

Devin Moss Blog:

Words cannot describe our wedding yesterday. It was truly perfection and we couldn’t have been happier. ....... because it was simply a dream come true for me to have my fairy tale come true.

.

Толкова красиво го е описала... BlushИма си хас да не е благословена...С мъж като Монтагю... Heart Eyes Heart EyesИ аз чакам с нетърпение снимките им. Благодаря ти, че ме осведомяваш немедленно за новините около семейството им.  Hug  bouquet

# 341

П.П. Интересно ми е след катастрофата на колата на Тейлър нищо ли й нямаше или Хектор успя да я измие набързо?

Хектор, Хектор Grinning Можеш ли да си представиш Хектор да не познава правилния автомонтьор Laughing

# 342
  • В средата на времето

Хектор, Хектор Grinning Можеш ли да си представиш Хектор да не познава правилния автомонтьор Laughing

По-скоро някой може ли да си представи, че Хекторито не е И автомонтьор..освен всичко друго Mr. Green Joy

# 343
Що ли не я изчука сам по нощИте... Колата имам предвид. Joy Joy

# 344
  • В средата на времето
Пак като не я изчука сам по нощите... Колата имам предвид. Joy Joy
Joy..аххх тиии..каква си..чистница Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт