Отговори
# 345
Ммммм така си е...Никога не съм го крила. Mr. Green

# 346
  • София
Що ли не я изчука сам по нощИте... Колата имам предвид. Joy Joy

Е ние не сме си помислили друго...той си изпусна шанса, горкият - само мечтите му останаха...

За другите работи - за мен е удоволствие, и аз чакам снимки, ама може и да не се появят Sad Обаче намерих това - само не знам дали не беше пускано, ти по-добре помниш тези неща http://www.canyon-news.com/artman2/publish/On_the_Industry_1168/ … s_Bride_To_Be.php

# 347
Що ли не я изчука сам по нощИте... Колата имам предвид. Joy Joy

И как пък никой не я видя тая кола как изглежда ?  newsm78 Нали и полиция е имало на мястото на инцидента

# 348
  • Разпиляна във въображението
Лана, аз го пусках преди време. Коментара ми беше много, ама много оригинален - нашия любимец на лесбийска сватба Joy Joy Joy

# 349
За другите работи - за мен е удоволствие, и аз чакам снимки, ама може и да не се появят Sad Обаче намерих това - само не знам дали не беше пускано, ти по-добре помниш тези неща http://www.canyon-news.com/artman2/publish/On_the_Industry_1168/ … s_Bride_To_Be.php

Двете съм ги мяркала. Май във ФБ беше.  bouquet

# 350
По повод нарцисизма на Брук ...нея не я интересува какви негативи или позитиви ще й донесе дадена постъпка.Важното е да стане на нейната  и на нея да й е добре.Както винаги,включая и случая с Дикън.Там не беше важно как ще се почувства той,или дъщеря й...чувствата на другите никога нямат значение.Важното е на нея да й е добре.В това се изразява нарцисизма й и пресметливостта й.А не дали ще спечели одобрение или не...това кога я е интересувало?Още веднъж в подкрепа ,че се интересува само от себе си!
Дори и днес:Ничо й предложи да замине с Хоуп,като майка да я подкрепи в нещо си...ама не ,кога наша Брук е поставяла децата си на първо място?!Пак най-важни са нейните чувства и преживявания...я си представете ,че Ричо и Донка се залибят,докато нея я няма ,да съска и да си пази територията...децата,те сами се оправят,открай време,свикнали са!

# 351
  • София
Лана, аз го пусках преди време. Коментара ми беше много, ама много оригинален - нашия любимец на лесбийска сватба Joy Joy Joy

Joy Зняех си, че съм го виждала  newsm78

мис, този сайт попадал ли ти е? Има много интересни неща Simple Smile

# 352
По повод нарцисизма на Брук ...нея не я интересува какви негативи или позитиви ще й донесе дадена постъпка.Важното е да стане на нейната  и на нея да й е добре.Както винаги,включая и случая с Дикън.Там не беше важно как ще се почувства той,или дъщеря й...чувствата на другите никога нямат значение.Важното е на нея да й е добре.В това се изразява нарцисизма й и пресметливостта й.А не дали ще спечели одобрение или не...това кога я е интересувало?Още веднъж в подкрепа ,че се интересува само от себе си!
Дори и днес:Ничо й предложи да замине с Хоуп,като майка да я подкрепи в нещо си...ама не ,кога наша Брук е поставяла децата си на първо място?!Пак най-важни са нейните чувства и преживявания...я си представете ,че Ричо и Донка се залибят,докато нея я няма ,да съска и да си пази територията...децата,те сами се оправят,открай време,свикнали са!

Краси, и на мен това ми направи впечатление: че "добрата" майка Брук, пак постави своите Брукини вълнения на първо място, а не детето си (в случая Хоуп). Как ще го остави Ричко, той трябва вечно да точи лиги след нея  ooooh! Нали все работи голямата директорка, да вземе да си почине и да си обърне внимание на детето, току-виж то станало първото, което получи нормално внимание като от майка към дете. За другите вече е ясно, че хоуп няма  Laughing

Зори, права си - как пък полицаите не обърнаха внимание на колата на Тейлър  Thinking

# 353

Мнеее, хич не ми е на първо място в Отметки...Не го знам, не съм го чувала.... Blush Blush Blush

# 354
Нещо ми тъпее напоследък сериала. А като гледам Дона, косата й ми изглежда толкова фалшива. Все едно й е перука.
Аа не тъй Crazy Ще те отлъчваме от отбора Crazy да ходиш при фенките на баба Яга Crazy

# 355

Мнеее, хич не ми е на първо място в Отметки...Не го знам, не съм го чувала.... Blush Blush Blush

Никак не ми харесва тая Деваскез  Sick

# 356
  • somewhere near the sea
Ето резюме от сайта, днес нямах време да гледам дори:
Брук държи на решението си да изгони Дона. Ридж й казва, че шоуто е била негова идея. Тя го пита дали още е лоялен към линията „Спалнята на Брук” и му нарежда да се върне към работата си, за да няма повече недоразумения.
По-късно той и Дона говорят за чувствата си един към друг, докато Брук отново размишлява относно правилността на избора си.
Съвестта на Тейлър се къса от вина за това, че не си е признала участието в инцидента с Дарла. Хектор я моли да напуснат  Л.А. и признава любовта си към нея.
Стефани споделя с Торн, че забелязва ревност у Брук и смята, че тя съжалява за Ридж.
Малко по-късно Стефани отива при Тейлър и й казва, че тя е важен член на семейство Форестър. 

Ридж и Дона се целуват. Брук случайно(да, бе) вижда целувката и е доста разстроена.
После тя казва на Ник, че е уволнила Дона, но Ридж все още вярва, че ще продължат да работят заедно. Ник се досеща, че Брук ревнува от Дона, но Брук дава някакви безсмислени обяснения, че той щял да разбие сърцето на сестра й.
Дона се надява, че Ридж има истински чувства към нея.
Брук се извинява на сестра си, като я предупреждава да поддържа само и единствено професионални отношения с Ридж.
Хектор все още на дава на Тейлър да каже истината и продължава да я прикрива. След известно време е представен за медал за отлична работа в пожарната.

# 357
  • somewhere over the rainbow
...и както подчертах интересно ми беше защо никой не коментира признанията ́и...

Lana, аз точно заради този ти въпрос направих онзи разбор на любовните/сексуалните връзки на Т. и Б. Т. е в дупка, умопомрачение, депресия, осъзнава го, срамува се... Това е повече от ясно. Наистина няма какво да се коментират тези състояния, това са изключения, периоди, а не нормалните човешки състояния. Поне за мен не са важни, на всеки се случва да прави неща, които не са му съвсем присъщи. Дори и към близките си, винаги се въздържам да коментирам такива моменти.
Докато Б. е в едно такова постоянно състояние, неприемливо за мен, а очевидно напълно нормално и приемливо за много други, за това ми е интересна. Интересно ми е какъв човек трябва да си, за да се държиш така и какъв трябва да си, за да одобряваш това поведение. Без никакви лоши чувства, чисто аналитично Peace

Надявам се, че бях изчерпателна и ти стана ясно, защо аз лично не коментирах думите на Т. на АА, а Б. ми вади очите дори и за 3 мин Simple Smile

# 358
  • Бургас
Цитат на: краси.мира

ooooh!Честно,не ти прочетох поста.Първото изречение до средата ми стига,но исках да те попитам ти изобщо забавляваш ли се с филма?
Не знам и останалите как го възприемате,но за мен е само и единствено забавление.Повече се смея и учудвам на измишльотините,отколкото да го приемам сериозно и да философствам ..........

# 359
Ооо, някои го приемат доста навътре, повярвай ми. Joy

Общи условия

Активация на акаунт