Отговори
# 375
А аз си мисля, че може и за нас да мислят.....да има ние по форумите, да си чешем езиците с нещо Crazy.....Иначе ако беше признала на момента......ми тогава фен клуба  какво щеше да  разисква.... Thinking

# 376
Joy Пак е имало спорове на тема коя патка Ридж обича повече  Joy

Вярвай ми три пъти го прочетох коя обича "патката" на рич повече  Joy Joy Joy

# 377
 smile3532 Ужас! И ти ли като мен си..чистница... Joy

# 378
  • София
А аз си мисля, че може и за нас да мислят.....да има ние по форумите, да си чешем езиците с нещо Crazy.....Иначе ако беше признала на момента......ми тогава фен клуба  какво щеше да  разисква.... Thinking

Имаш предвид, ако Брук си беше признала за леарната, веднага, нали?   Crazy Или за нещо друго говориш?  Sunglasses

Лелееее, мръсници!  Joy Joy

# 379
А аз си мисля, че може и за нас да мислят.....да има ние по форумите, да си чешем езиците с нещо Crazy.....Иначе ако беше признала на момента......ми тогава фен клуба  какво щеше да  разисква.... Thinking

Имаш предвид, ако Брук си беше признала за леарната, веднага, нали?   Crazy Или за нещо друго говориш?  Sunglasses

Не..... говоря за Тейлър..... PeaceЧе ако си беше признала още на момента, вие нямаше какво да чоплите толкова време..... Thinking

# 380
  • София
А аз си мисля, че може и за нас да мислят.....да има ние по форумите, да си чешем езиците с нещо Crazy.....Иначе ако беше признала на момента......ми тогава фен клуба  какво щеше да  разисква.... Thinking

Имаш предвид, ако Брук си беше признала за леарната, веднага, нали?   Crazy Или за нещо друго говориш?  Sunglasses

Не..... говоря за Тейлър..... PeaceЧе ако си беше признала още на момента, вие нямаше какво да чоплите толкова време..... Thinking
Кога ли ще сложат ироничен емитикон  newsm78
Точно както, ако Брук, примерно, си беше признала за леарната веднага, вие (да не се обиди сега някой) нямаше да има какво да чоплите  Crazy

# 381

То и ако ни нямаше нас Тейлърфенките, с кого ли щяхте да се заяждате?  newsm78 Темата щеше да е на 3-та страница най-вероятно  Peace

# 382
  • София

То и ако ни нямаше нас Тейлърфенките, с кого ли щяхте да се заяждате?  newsm78 Темата щеше да е на 3-та страница най-вероятно  Peace

Много странно изказване - не си спомням по време на засилени атаки срещу Брук някоя от нас да е правила подобно изказване. Още повече, че ние сме доста мили към Тейлър, и "заяждането" рядко е еднопосочно...Знам, че за Тейлърфенките (особено истинските такива) е трудно да виждат героинята си така, и още по-трудно да признаят, че не е това, за което се мисли...но така става във сапунките  Crazy

(Брей, а какво ли щеше да стане ако ни нямаше нас Брукитата - едва ли щеше да има тема въобще  smile3534)

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 18:44 от Lana

# 383

То и ако ни нямаше нас Тейлърфенките, с кого ли щяхте да се заяждате?  newsm78 Темата щеше да е на 3-та страница най-вероятно  Peace

Много странно изказване - не си спомням по време на засилени атаки срещу Брук някоя от нас да е правила подобно изказване. Още повече, че ние сме доста мили към Тейлър, и "заяждането" рядко е еднопосочно...Знам, че за Тейлърфенките (особено истинските такива) е трудно да виждат героинята си така, и още по-трудно да признаят, че не е това, за което се мисли...но така става във сапунките  Crazy

(Брей, а какво ли щеше да стане ако ни нямаше нас Брукитата - едва ли щеше да има тема въобще  smile3534)

Лана, според мен Зори се майтапеше  smile3534
То е ясно, че едни без други не можем  smile3533

# 384
Нена, в  тази тема истината боли, а майтапа се приема за истина

То е ясно, че едни без други не можем  smile3533

И в тази връзка, ако нямаше тема, няма как и да е на трета страница. Теория на вероятностите  Joy

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 19:13 от zorizori

# 385
... истината боли, а майтапа се приема за истина  Joy

Значи мислите, че от майтапите тук боли? Joy

Както казваше един мой познат: "Сладка болка, влез във мен!" Joy Ужас, какви неща помня... smile3502

И в тази връзка...ако баба ми беше мъж... Joy
Ако минем в паралелната Вселена, където сценаристите не пушат...Ех, мечти...

Много ми е...странна вечерта, простете тези ми постове...Не съм такъв човек. Такава жена де.  Joy

# 386
  • София
Ами то и аз се бъзиках, но... Crazy

мис арк, мила, добре ли си  Crazy..вземи си отпуска, ако се налага, или поговори с някой  Joy , но внимавай кое е! if you know what I mean  Wink

# 387
Ами то и аз се бъзиках, но... Crazy

мис арк, мила, добре ли си  Crazy..вземи си отпуска, ако се налага, или поговори с някой  Joy , но внимавай кое е! if you know what I mean  Wink

Днес четох един виц, който завършваше така: "Иска ми се да се самообеся и да изчезна безкрайно..." Joy

А аз искам да си взема отпуска от себе си... Joy

# 388
  • В средата на времето
Искам да си взема отпуска от себе си... Joy

То и аз така..ама не дават Joy

# 389
  • София
Алоооооу, вие двете май сте прекалили с румънската музика  hahaha..елате да ви почерпя крем Ванилия, да се отпуснете  Hug

Общи условия

Активация на акаунт