Отговори
# 390
Ти нещо против румънската музика ли имаш?  Crazy Тук не става въпрос за "Иди в кръчмата...пий се...сбий се..." Тук става въпрос за поезия, колеги...

Ужас. Спирам... ooooh!

Крема Ванилия го приемам обаче. Mr. Green

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 20:41 от мис арк

# 391
  • В средата на времето
Ти нещо против румънската музика ли имаш? Тук не става въпрос за "Иди в кръчмата...пий се...сбий се..." Тук става въпрос за поезия, колеги...

Joy Joy

# 392
  • София
Даже и текстовете си научила - браво, браво   Thinking

Ама от мен да мине, щом съм казала - айде - пресен, пресен

# 393
Даже и текстовете си научила - браво, браво   Thinking

Ама от мен да мине, щом съм казала - айде - пресен, пресен ....

Щях да кажа, че съм любознателна и обичам езиците... Mr. Green Ама няма да го кажа. Mr. Green

Мятам крема набързо и изчезвам ....  pletka newsm47 Heart Eyes
.

# 394
Упс, засилих се да пиша нещо за ДиК, но явно съм объркала темата. Тази тема май се казва "Вкусно"  Joy

# 395
  • София
Чувствай се поканена  Hug...ама напиши нещо и за ДиК, че ние яко оспамихме  Blush

ПП За да не е съвсем спам - мис, гледай к'ви подробности намерих за Монтагювата сватба http://www.etonline.com/news/2009/10/79711/

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 22:28 от Lana

# 396
Чак ми се прияде от така описаната торта...Обаче кой бил кум, а?А? smile3544 smile3544smile3544  Joy  Joy

bouquet

# 397
  • София
Супермен, как кой? Що за въпрос! Joy Joy

# 398
  • В средата на времето
Супермен, как кой? Що за въпрос! Joy Joy

Ако ХТ беше кума, щеше да е съвсем филмово Joy

# 399
Лана, мерси за поканата, че без покана нямаше сърце да ми даде да се намеся в тази сладка раздумка дето сте си спретнали  Rolling Eyes
Та канех се да ви питам как върви конкурса за прякор не Тейлър, ама се разсеях с вашите кремове, че нали сравнително скоро раждах, трябвда да се въздържам от такива изкушения. На мен само кафе ми се полага  Crazy

# 400
  • София
Чак ми се прияде от така описаната торта...

К'во предлагаш, за да ти я покажа? А? Wink

На мен само кафе ми се полага  Crazy

Може да се разменим - на мен пък кафе не ми се полага, а така ми се пие - сутрин, разбира се!

# 401
Чак ми се прияде от така описаната торта...

К'во предлагаш, за да ти я покажа? А? Wink

На мен само кафе ми се полага  Crazy

Може да се разменим - на мен пък кафе не ми се полага, а така ми се пие - сутрин, разбира се!

Опаааа, изтървах раздумката  Joy Аз пък мислех,че съм попаднала в предаването "На кафе", но водещата нещо не ме кани  Mr. Green

# 402
Добро утро!  bouquet

По "Зоун Романтика" започна повторното излъчване на бразилския сериал "Семейни връзки".
Преди време бях ви писала за него- майка и дъщеря се влюбват в един и същ мъж.
Часовете на излъчване са 4,30ч /за тези, които като мен не могат да спят/ и 13,20ч.

Лана, ще помисля какво имам, че да го предлагам...Ти какво искаш?  Mr. Green

# 403
  • София
Щото сме дружки - без нищо получаваш толкова ценната информация... Joy

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 08:50 от Lana

# 404
О,     Shocked   мислех ,че съм излязла от готварския...ама пак съм в тортената тема...
Нещо много депресивно е тук...   

Айде,аз по темата:
Ако Брук си била признала за леярната ,нямало какво да чопкаме..    Shocked   .че то само  леярната ли е при нея?Като я подхванем от 20-та й годишнина ,та до ден днешен,можем още поне 48 теми да извъртим само за нея...то простотия след простотия ....край нямаха... Joy
А виж Тейлър е по-скромна,не знам дали ще напълни и 10 теми...просто не си пада по изчанчен начин на живот.Стига й да има мъж,деца,смйство,ама пусто ,понякога...животът ни поднася изненади.И понеже аз също не съм фен на екстремния начин на живот,още една причина да я харесвам.

А никой не каза защо Брукито,като толкова добра майка,пак постави вчера своите "любови " на първо място,преди Хоуп?
Може да не ми отговаряте,знам ,че няма какво да кажете в случая,питам си просто...?

Общи условия

Активация на акаунт