Отговори
# 570
okrasi,Джуклата не е умирала,така че стига го повтаря тва,че била умряла заради Брук.Освен това докога ша повтаряш едно и също 100 години Twisted Evil Съсредоточи се върху сегашните серии.Сега Мумията се осира,ако случайно не си забелязала Twisted Evil Беше ми ясно още преди да се завърне Пияндурката,че ще си повтаряте все миналите серии,понеже занапред мис Фейслифт няма да спре да се осира и то и така стана Twisted Evil
Писна ми да ви чета за 69696969696969 път преразкази от серии,които са минали преди 696969696 години и още толкова години ще ги повтаряте,а няма да коментирате сериите,които гледаме Twisted Evil Twisted Evil
Все едно и също. Twisted Evil Ама кво направила Брук навремето,кво казала,с кого легнала.......и колко пъти ша го слушаме тва Twisted Evil Нещо не ви изнася да коментирате сегашните серии и то без да споменавате Брук.......все търсите сравнение на действията на Брук с Джуклата Twisted Evil Не е ли ясно вече,че Наркоманката направи неща,които Брук никога не е правила Naughty/не е била алкохоличка,не е спала с непознати мъже за по 1 път,не е убила човек Naughty и най-важното-не гледа цял живот отвисоко,както прави Маската Twisted Evil/Но както виждаме от високо е най-болезнено падането.
На анкетата гласувам,че одобрявам,защото така Джуклата затъва още повече като се прикрива,а за мен е истинско удоволствие да я гледам колко е нещастна и как се разби на парченца "идеалния" й образ #2gunfire

# 571
Ами ,питай Брук,тя спа с всички братя,братовчеди,свекъри и прочие рода...Може би има някакво извинение...аз поне не го знам.
А защо Тейлър ще го направи,не знам...като стане,ще видим какви са й били причините.

Аха! За Брук извинения няма, ама за Джукич търсиме причини?! Laughing Mr. Green

# 572
Уф, фенчето пак се е отнесло ... къф е тоя ферман бе, чети си го сам  Peace

Аз пък се чудя баа Брук, какво толкова я лансират - модел била ...че и с опит (май само в леглото  Mr. Green ) ... чак стават смешни вече ...
Някакво отдавна завехнало бабе, ни го представят за големият модел ...въх нИ дей  Crazy

Брех, показаха друг техничар - алармаджия, чудех се къде ли е Хекторито  Whistling (горкият Лоренцо Ламас, толкова ли е западнал... екшън героя  Thinking ) Някога беше пичага с ГЪСТА дълга коса .

Не ги е срам  Crossing Arms  отрязали са косите на момчето, за да не засенчи ....  редкокосместата героиня ... Whistling

# 573
 Joy Добре че сте вие в тоя гаден дъждовен ден, развеселявате ме, благодаря за което   bouquet
Хм, наистина се изненадах от анкетата, имало и отговори, които одобряват СуперХектор, видях вече, че Фенът е единия (макар и по други причини), я да си признаят и другите двама Хекторолюбци  Wink Joy

# 574
Да бе и аз се учудих,че за първи път моят глас не е попаднал във варианта,гдето има най-много гласували Crazy
Чак съм учуден,че двата отбора са гласували за един отговор Shocked
При мен обаче това не може да се случи,защото ясно държа да нямам нищо общо с джукления отбор Mr. Green

# 575
Няма още. След около месец стават две години.  На 10.11 ако не се лъжа. bouquet

Да бъдем точни тогава - 1 година 11 месеца и 15 дни  Mr. Green

Краси, много си права   bouquet

Всъщност, за да бъдем още по-точни, темата съществува от 11 октомври 2007 гт., така че вече отбелязахме 2 г и 5 дни Дързост и красота! Mr. Green

И аз това разправям, че темата ни е на 2 години, ама ...  Crazy

Няма още. След около месец стават две години.  На 10.11 ако не се лъжа. bouquet

Пак бяхме заблудени, но нали сме си наивнички  Mr. Green

дързост и красота
« Четвъртък, 11 Октомври 2007, 09:56 »

това е филмът, който го дават от както се помня...има ли хора, които въобще го гледат...???

# 576
  • Разпиляна във въображението
Е, Брук поне не е блъснала жената на Торн преди да се хване с него Peace
Ама стана причина Тейлър да я прострелят и да умре,преди да се увеси пак на Рич!   Peace   

Причината си беше в Тейлър... И тя не умря Peace

# 577
Мириел,чудя се красимира кой филм гледа.
"Тейлър умря" Shocked Ай счига бе hahaha

# 578

Някой беше писал по-горе, че Тейлър не искала да замине с дъщеря си защото искала да си поеме последиците от случилото се. Като я гледам не ще да си признае или поне се оставя да бъде убедена да не го прави. Какви последствия поема всъщност?

Тъй тъй, аз бях това, признавам си без бой  Mr. Green
Това, че Тейлър не ще да си признае очевАдно не е вярно, щото вече 10 серии гледаме как се вайка и иска да си изпее най-накрая мъката, пък Супермен и патицата Фийби все гледат да й попречат. Т.е. това, че не ще, не е много точно.
По-скоро ще, ама не й стиска, което е друг въпрос.
Та сега събира смелост и ще си признае (и казвам ще си признае, не защото съм гледала сериите напред, надничайки в някво уж кълбо, а, защото  до сега Тейлър за мен е била честен човек, та няма да изневери на себе си и ще си признае).
Трябва й просто време, че не е лесна работа да кажеш, че си утрепала снаха си (примерно снаха, че не съм наясно с роднинските връзки).
Виж при Брукито за някво е*ане в леярната що драми бяха да признае или не и колко време й трябваше да се престраши. А това е по-страшничко за признаване  Crazy
Фена, прякорът Наркоманката по-ФърФи за Брукасита, че нали тя се друсаше с някви хапове, когато без да разбере се събуди на**ана (баси и аз прихванах тез думички  Crazy)

# 579
Не мога да ви изчета  Cry

Ние бяхме с пневмония с баткото и нито филма гледам, не можах и да чета, ще опитам да наваксам.

Липсвахте ми много всички ! Hug

В четвъртъците  имаше ли резюмета , поне тях да видя.
Прочетох мис Арк , благодаря!

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 20:16 от ina.

# 580

Фена, прякорът Наркоманката по-ФърФи за Брукасита, че нали тя се друсаше с някви хапове, когато без да разбере се събуди на**ана (баси и аз прихванах тез думички  Crazy)
Ааа и аз от кога се това повтарям, че са страшни/някои/ в употребата на "мили" думи и най-скромния предизвикват да употребява думи, които иначе никога не би утребил.....ама какво да се прави.....хора разни Crossing Arms

# 581
  • София

Виж при Брукито за някво е*ане в леярната що драми бяха да признае или не и колко време й трябваше да се престраши. А това е по-страшничко за признаване  Crazy

Вълнува ли те наистина колко време отне на Брук и колко ще отнеме на Тейлър да признае? За статистиката... Sunglasses

Някой беше писал по-горе, че Тейлър не искала да замине с дъщеря си защото искала да си поеме последиците от случилото се. Като я гледам не ще да си признае или поне се оставя да бъде убедена да не го прави. Какви последствия поема всъщност?

Тъй тъй, аз бях това, признавам си без бой  Mr. Green
Това, че Тейлър не ще да си признае очевАдно не е вярно, щото вече 10 серии гледаме как се вайка и иска да си изпее най-накрая мъката, пък Супермен и патицата Фийби все гледат да й попречат. Т.е. това, че не ще, не е много точно.
По-скоро ще, ама не й стиска, което е друг въпрос.

Ама разбира се, това винаги е работело при Тейлър - тя все иска да си признае, и все някой друг и пречи и разбира се. И накрая - "ох, горката аз, накараха ме да го направя! Аз не исках, но те ме накара/попречиха".

ina., дано детенцето ти да е добре и бързо да се възстанови!  bouquet

# 582
Ние бяхме с пневмония с баткото и нито филма гледам, не можах и да чета, ще опитам да наваксам.

Остави филма. Оздравявайте бързичко! HugИскаш ли да ти събера резюметата на Марси и да ти ги пратя на ЛС? Само ми кажи дати от - до.   bouquet

# 583

Вълнува ли те наистина колко време отне на Брук и колко ще отнеме на Тейлър да признае? За статистиката... Sunglasses

Лана, много не ти разбрах въпроса, да не е някъв бъзик, а аз ПАК да не съм ти схванала шегата. Нали се разбрахме да ми казваш кога да се смея. Или поне някое жокерче да даваш  Heart Eyes

Нещо не ми се получи цитата, та ще те цитирам така  Embarassed
Ама разбира се, това винаги е работело при Тейлър - тя все иска да си признае, и все някой друг и пречи и разбира се. И накрая - "ох, горката аз, накараха ме да го направя! Аз не исках, но те ме накара/попречиха".

Кога е това винаги - дата, час  Laughing
Щото и Бруклата е добра в оправданията - ама аз се бях дрогирала, ама аз му казах да си ходи, пък той ... взе, че ме уважи, ама аз не исках, какво да направя, че се друсам, не съм виновна  Rolling Eyes

Ина, хайде да се оправяте бързо с момъка

# 584
  • София
Не беше шега - питам дали наистина те интересува колко епизода Брук си трайка за леарната и колко Тейлър ще си трае за катастрофата?

Два случая - бремеността с Томас и фалшивата болест на бащата на Брук - мисля че е достатъчно, като начало Simple Smile...а и понеже вчера май никой не ти отговори за 4-тия мъж, за който със сигурност знаем, че Т е спала  - Блейк Хейс, първият ́и съпруг.

Е малко е пресилено да се каже за Брук, че се друса, при положение че изпи няколко хапчета, предписани от лекар. Съвсем друго е да си алкохолик, даже вече и осъзнал се такъв  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт