Отговори
# 555
Защото не съм казала нещо, което не се знае...нито съм обяснявала какво ще стане в подробности - сигурна съм че не си спомняш за забележката на зори, както и че никой друг не я забеляза и макар че поне 3 пъти я питах това случило ли се е, тя не ми отговори...
Освен това нямаме правила какво може и какво не да се говори, или имаме?

Така е, знае се, ама конкретните обстоятелства ги знаеш явно само ти. А тя не е важна само случката, а конкретната ситуация, в която се е случила, както и обстоятелствата, довели до нея.
За забележката на Зори си спомням, че ти коментира нещо, но тогава нямах време да чета и четох небързо. Останах тогава с впечатлението, че Брук не ща размаха, а вече е размахала пръст на Бриджит. Но тъй като и серията бях изтървала, не разбрах, че е ставало въпрос за бъдещето.
Разбира се, че нямаме правила, просто те попитах защо го правиш, щом е ясно, че не можем да коментираме много адекватно, тй като не познаваме ситуацията. Беше просто въпрос  Peace

На Лана няма нужда да й се обяснява, тя знае всичко  Peace Но понякога "размахването на пръст" го приема буквално и трябва да й се обяснява, че не се е случило в серията, което тя прекрасно знае  Mr. Green Въпроса е да се заяждаме и да правим от мухата слон  Crazy Може би понякога трябва да си направим малко труда да вникнем в написаното, а не да се хващаме за думите, както стана с непознатите мъже на Т и да се обясняваме 15 стр за нещо, което знаем и  ни е направило впечатление /визирам Лана/, но искаме и другите да мислят като нас  Crazy

# 556
Защото не съм казала нещо, което не се знае...нито съм обяснявала какво ще стане в подробности -
Именно ,просто казваш  "Тейлър -пияницата ,претрепва Дарла!" , без подробности,от което следва едва ли не,че.........това ,което писах по-горе.
Сега  "Тейлър ще изч.ка Торн..."  ,като че ли наистина обстоятелствата ,при които става ,нямат значение за теб...
Факта може да е такъв,но по-важното е в каква ситуация точно се случва...
Защото Тейлър блъсна Дарла,ама...Дарла залитна и политна към колата!
Така че,поне бъди честна и давай всичките подробности,щом искаш да даваш примери с нещо в бъдещето,Не се ограничавай само с това,което на теб ти изнася...

# 557
Защото не съм казала нещо, което не се знае...нито съм обяснявала какво ще стане в подробности -
Именно ,просто казваш  "Тейлър -пияницата ,претрепва Дарла!" , без подробности,от което следва едва ли не,че.........това ,което писах по-горе.
Сега  "Тейлър ще изч.ка Торн..."  ,като че ли наистина обстоятелствата ,при които става ,нямат значение за теб...
Така че,поне бъди честна и давай всичките подробности,щом искаш да даваш примери с нещо в бъдещето,Не се ограничавай само с това,което на теб ти изнася...

Хубав пост  smile3501

# 558
Сега  "Тейлър ще изч.ка Торн..."  ,като че ли наистина обстоятелствата ,при които става ,нямат значение за теб...Факта може да е такъв,но по-важното е в каква ситуация точно се случва...

Добре де , а откога за вас обстоятелствата имат значение?
Не беше ли съдена Брук с фактите - толкоз мъже , толкова брака и ТОЧКА.
Вас интересуваха ли ви подробностите?
Тейлър щяла да се ..... с Торн!
Факт!
Нали са важни бройките?
Е , на Тейлър ще се увеличат с още една. Ама дали искала , дали не искала , дали била пияна , дали го обичала или просто била в дупка.... Какво значение има.....
Важна е статистиката!
То май става с вашите камъни по вашите глави.

И да доуточня , Краси използвам твоя пост за отговор , но не е лично към теб.  Peace

# 559
  • Разпиляна във въображението
Отговора ми е в поста на Краси

Именно, просто казвате "Брук - курвата спи с брата на мъжа си веднага клед смърта му" , без подробности,от което следва едва ли не,че......... (го е направила в пълно съзнание и с голямо желание)
Сега  "Брук като спа с Ник в леярната"  ,като че ли наистина обстоятелствата ,при които става ,нямат значение за теб...
Защото Брук спа с Ник, ама... Брук не беше на себе си и искаше да умре!

# 560
  • София
Много съжалявам, но все още чакам да видя поста, в който съм написала че пияницата Тейлър претрепва Дарла умишлено (както явно сте разбрали).

Какви подробности очаквате да има - вечеря, мили думи и айде хоп в леглото - може би очакавате извинението че е пияна? Или някакво друго - какво извинение може да има човек, да спи с брата на бившия си мъж (Стефке, на помощ!), без да споменаваме затриването без да искаш на жената на въпросния брат...
Не съм се интересувала от подробностите, като гледам ще ги видя - но фактът, че ще се ч**а...пардон, ще прави любов (съжалявам, мис, със не мога да го напиша това за страстта, като става въпрос за докторицата)  Thinking  с Торн си остава...

Боже, Miriel, обърка ме!  Blush Joy

# 561
Какво ли ще и е оправданието като изч*ка Торн? Мислете отсега, наближава!
Пиши цялата дума де Crazy А гледах /вчера май/си писала "к.урва" Joy е защо е точката,като е написано всичко Mr. Green
Аз само да кажа,че много се дразня,че напоследък жените прекалено се мислят за велики и те видите ли "изч.кват" мъжете. Joy И как става това,като няма с какво Mr. Green Не е ли тъкмо обратното newsm78 Ланче,не очаквах от теб такъви изрази Crazy
Аз да кажа на другите-не се сърдете много на Лана Crazy, наистина звучи строго,понякога е излишно докачлива,но с времето се свиква Crazy Поне е информирана Crazy
Лана,страх ме е вече,че ще вземеш да идеш до Ел Ей,да се скараш на сценаристите за допуснатите неточности в сценария Mr. Green Mr. Green

# 562
  • София
Ааааааааа, аз ползвам звездичка - кефи ме, хубаво изглежда, и не е толкова брутално  Wink

Какво страшно има да отидеш до ЛА, Фене - само дето не бих си губила времето със сценаристите на ДиК, има по-приятни забавления!
Аз да кажа на другите-не се сърдете много на Лана Crazy, наистина звучи строго,понякога е излишно докачлива,но с времето се свиква Crazy Поне е информирана Crazy

Хахахахахааа..ще го приема за комплимент, но не съм докачлива (много съм мила  Blush, приказлива  Blush и  passionate  Joy, затова може да изглежда, че приемам нещата серизоно - но всъщност адски се забавлявам със споровете ни) - просто не дразни двойният стандарт...ама се свиква  Wink

# 563
Отговора ми е в поста на Краси

Именно, просто казвате "Брук - курвата спи с брата на мъжа си веднага клед смърта му" , без подробности,от което следва едва ли не,че......... (го е направила в пълно съзнание и с голямо желание)
Сега  "Брук като спа с Ник в леярната"  ,като че ли наистина обстоятелствата ,при които става ,нямат значение за теб...
Защото Брук спа с Ник, ама... Брук не беше на себе си и искаше да умре!

Така по-добре ли е? Просто замених Тейлър с Брук и Ник и то стана

Бройката на мъжете. Като се има предвид станалото в Дик и казаното от героите - Тейлър води newsm78 На Брук поне им знаем точната бройка, имената и ген фонда. При Тейлър това е трудна работа Peace

# 564
Уф на мен взе вече да ми доскучава тез серии......ще каже- няма да каже #Cussing out.....аха днес уж каза,а то сън било Whistling......а още колко серии ще е тази драма. ThinkingМи тя и Тейлър се разсипа горката вече.Да беше казала пък поне ще и улекне на душата,пък било то и в затвора Crossing Arms.....Я кажете тез дет сте гледали напред,ще влезели в затвора Тиейлър..... newsm78
А това с кого и защо е спала или не Тейлър, ще видим като се случи.....кой крив- кой прав...... Crossing Arms

# 565
А,Фена...то в последно време май само жените ч..ат!То мъже не останаха...а и ако жената не даде, интересно кого ще чу..те?   newsm78

Цитат
какво извинение може да има човек, да спи с брата на бившия си мъж

Ами ,питай Брук,тя спа с всички братя,братовчеди,свекъри и прочие рода...Може би има някакво извинение...аз поне не го знам.
А защо Тейлър ще го направи,не знам...като стане,ще видим какви са й били причините.

# 566
Е, Брук поне не е блъснала жената на Торн преди да се хване с него Peace

# 567
Е, Брук поне не е блъснала жената на Торн преди да се хване с него Peace
Ама стана причина Тейлър да я прострелят и да умре,преди да се увеси пак на Рич!   Peace   

# 568
Уф на мен взе вече да ми доскучава тез серии......ще каже- няма да каже #Cussing out.....аха днес уж каза,а то сън било Whistling......а още колко серии ще е тази драма. ThinkingМи тя и Тейлър се разсипа горката вече.Да беше казала пък поне ще и улекне на душата,пък било то и в затвора Crossing Arms.....Я кажете тез дет сте гледали напред,ще влезели в затвора Тиейлър..... newsm78
А това с кого и защо е спала или не Тейлър, ще видим като се случи.....кой крив- кой прав...... Crossing Arms

То и на нас ще ни улекне...да си признава вече, че аман  ooooh!

# 569
Няма още. След около месец стават две години.  На 10.11 ако не се лъжа. bouquet

Да бъдем точни тогава - 1 година 11 месеца и 15 дни  Mr. Green

Краси, много си права   bouquet

Всъщност, за да бъдем още по-точни, темата съществува от 11 октомври 2007 гт., така че вече отбелязахме 2 г и 5 дни Дързост и красота! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт