Отговори
# 540
Нещата със сигурност няма да са толкова ...брутални,както ти се иска.    Mr. Green  

Както и при Брук. Но вие такива ги правите.  hahaha

# 541
  • София
Нещата със сигурност няма да са толкова ...брутални,както ти се иска.    Mr. Green  

newsm10

Съжалявам, ако "изч*ка" е наранило нечий нежен слух/зрение. Мога да напиша "прави секс с Торн", ако това ще промени нещо...но (както казва Краси),, да покачаме да стане! А за засадите си е твоя измислица - да няма после, "ама защо казахте, че го причакала от засада"?
Както, че щяла да се секси с Хектор или пък Ник...или пък за Дарла - никой не е виновен, ако четейки си представяте нещата, както ви харесват... Thinking

# 542
Данте е много неориентиран. Нека най-накрая осъзнае, че всъщност е гей и няма нужда от жена. Thinking

Joy Joy

Лана, "споделят страстта си" как ти звучи? Ама е длъжко за писане. Joy

# 543
  • На един клон
Взимам си бележка,хаха.
И няма да влизам,ако искам,от 69 компютъра,нито от 96.
Не ми се вижда забавно.
Интересно ми е,чий е този единствен глас,в подкрепа на Хектор?!?

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 12:40 от Кукимявка

# 544
Какво ли ще и е оправданието като изч*ка Торн? Мислете отсега, наближава!

Нещата със сигурност няма да са толкова ...брутални,както ти се иска.    Mr. Green   

newsm10

Съжалявам, ако "изч*ка" е наранило нечий нежен слух/зрение. Мога да напиша "прави секс с Торн", ако това ще промени нещо...но (както казва Краси),, да покачаме да стане! А за засадите си е твоя измислица - да няма после, "ама защо казахте, че го причакала от засада"?
Както, че щяла да се секси с Хектор или пък Ник...или пък за Дарла - никой не е виновен, ако четейки си представяте нещата, както ви харесват... Thinking

То този звучен израз не оставя много място за полет на мисълта, доста е красноречив  Whistling
Лана, наистина не мога да ти разбера напъните все в тва кълбо да поглеждаш и компетентно да коментираш разни случки, които все още не са се случили. То е ясно, че не сме гледали и не можем да коментираме адекватно  newsm78
И освен това извинявай, но някак предпочитам да изчакам, да видя и тогава да коментирам, защото пречупени през твоята призма нещата по-различно изглеждат, отколкото ако си го гледам сама  Wink

# 545

Интересно ми е,чий е този единствен глас,в подкрепа на Хектор?!?

И на мен ми е интересно  Shocked.
  hahaha Казах аз, че ще има изненади... newsm47

# 546
аз имам едно маааалко предположение....

# 547
  • София

Нещата със сигурност няма да са толкова ...брутални,както ти се иска.    Mr. Green   

newsm10

То този звучен израз не оставя много място за полет на мисълта, доста е красноречив  Whistling
Лана, наистина не мога да ти разбера напъните все в тва кълбо да поглеждаш и компетентно да коментираш разни случки, които все още не са се случили. То е ясно, че не сме гледали и не можем да коментираме адекватно  newsm78
И освен това извинявай, но някак предпочитам да изчакам, да видя и тогава да коментирам, защото пречупени през твоята призма нещата по-различно изглеждат, отколкото ако си го гледам сама  Wink

Не видях подобно негодуване, когато зори (не бъркам, нали?) преди няколко страници обясняваше как Брук щяла да забранява (не помня точния израз newsm78) на Бриджит да спи със съпруга ́и...или съм пропуснала тази ти забележка?

# 548

newsm10

Тълкуваме така, както ни е поднесеено

Цитат
.все пак на няколко пъти видяхме докъде го докарва кака Джуки като си пийне - я с Хектор се натиска, я с Ник, я с дедо Стив зноен секс прави...

миналото време не предполага,че ще се случва  Mr. Green

Явно ви е къса паметта или изпадате в удобна амнезия и не си спомняте, как второстепенната героиня ви беше все в устата, докато не беше  възкръснала и ни обяснявахте как видите ли щяла да настигне и да надмине Брук по креватни изпълнения! Колко удобно е сега да се твърди, че само за момента Тейлър е предизвикала небивал интерес с признанието си за непознатите мъже  Mr. Green

# 549

Както и при Брук. Но вие такива ги правите.  hahaha

newsm10

То този звучен израз не оставя много място за полет на мисълта, доста е красноречив  Whistling
Лана, наистина не мога да ти разбера напъните все в тва кълбо да поглеждаш и компетентно да коментираш разни случки, които все още не са се случили. То е ясно, че не сме гледали и не можем да коментираме адекватно  newsm78
И освен това извинявай, но някак предпочитам да изчакам, да видя и тогава да коментирам, защото пречупени през твоята призма нещата по-различно изглеждат, отколкото ако си го гледам сама  Wink

Не видях подобно негодуване, когато зори (не бъркам, нали?) преди няколко страници обясняваше как Брук щяла да забранява (не помня точния израз - може би нещо като да се кара, да обяснява заканително  newsm78) на Бриджит да спи със съпруга ́и...или съм пропуснала тази ти забележка?

Явно аз съм пропуснала това, защото наистина не съм прочела (това дали ще ми повярваш или не е друг въпрос, но наистина е така)
Предполагам, че щом го пишеш, сигурно е така.
Но в случая аз питах теб защо го правиш?
Защо намеси Зори  newsm78

# 550

Но в случая аз питах теб защо го правиш?
Защо намеси Зори  newsm78

Е как защо, нали знаеш поговорката "Крадеца вика, дръжте крадеца", за отвличане на вниманието  Mr. Green Добре познатите ни номерца  Peace

# 551
  • София
Защото не съм казала нещо, което не се знае...нито съм обяснявала какво ще стане в подробности - сигурна съм че не си спомняш за забележката на зори, както и че никой друг не я забеляза и макар че поне 3 пъти я питах това случило ли се е, тя не ми отговори...
Освен това нямаме правила какво може и какво не да се говори, или имаме?

Както и при Брук. Но вие такива ги правите.  hahaha

newsm10

Тълкуваме така, както ни е поднесеено

Цитат
.все пак на няколко пъти видяхме докъде го докарва кака Джуки като си пийне - я с Хектор се натиска, я с Ник, я с дедо Стив зноен секс прави...

миналото време не предполага,че ще се случва  Mr. Green

Това  въобще не знам дали го кометнирам, защото явно не си разбрала какво искам да кажа - откога натиска и прави секс са едно и също нещо? Малко стана отегчително да ти обяснявам какво съм казала три поста по-нагоре, защото не си си направила труда да  прочетеш внимателно - поне ако искаш да цитираш е хубаво да се прави.

Лана, "споделят страстта си" как ти звучи? Ама е длъжко за писане. Joy
Дарлинг, съжалявам, но къде видя страст при Джуки newsm78 Joy

# 552
Защото не съм казала нещо, което не се знае...нито съм обяснявала какво ще стане в подробности - сигурна съм че не си спомняш за забележката на зори, както и че никой друг не я забеляза и макар че поне 3 пъти я питах това случило ли се е, тя не ми отговори...
Освен това нямаме правила какво може и какво не да се говори, или имаме?

Така е, знае се, ама конкретните обстоятелства ги знаеш явно само ти. А тя не е важна само случката, а конкретната ситуация, в която се е случила, както и обстоятелствата, довели до нея.
За забележката на Зори си спомням, че ти коментира нещо, но тогава нямах време да чета и четох небързо. Останах тогава с впечатлението, че Брук не ща размаха, а вече е размахала пръст на Бриджит. Но тъй като и серията бях изтървала, не разбрах, че е ставало въпрос за бъдещето.
Разбира се, че нямаме правила, просто те попитах защо го правиш, щом е ясно, че не можем да коментираме много адекватно, тй като не познаваме ситуацията. Беше просто въпрос  Peace

# 553
  • Разпиляна във въображението
Леле, смях. Наистина ли отново нищим мъжете на Брук!

Някой беше писал по-горе, че Тейлър не искала да замине с дъщеря си защото искала да си поеме последиците от случилото се. Като я гледам не ще да си признае или поне се оставя да бъде убедена да не го прави. Какви последствия поема всъщност?

И тези спорове за добрите и лошете майки Stop Стефани каква майка е - добра или лоша?

И още нещо - вярвате на това, което са вмъкнали сценаристите по отношение на Брук, обаче когато го правят за Тейлър - не. Голяма двоен стандарт Whistling

# 554
  • София
Останах тогава с впечатлението, че Брук не ща размаха, а вече е размахала пръст на Бриджит. Но тъй като и серията бях изтървала, не разбрах, че е ставало въпрос за бъдещето.

Е и аз останах със същото впечатление и питах ли питах, после погледнах и май разбрах защо е написано - но дали ще се случи точно това или това е погледът на Зори върху нещата?

Беше просто въпрос  Peace
Надявам се съм ти отговорила на въпроса.  Peace

ПП Освен това не съм очаквала коментар - беше просто предложение, да мислите за оправдания...

Общи условия

Активация на акаунт