Отговори
# 525
Да бе , как бързо му се преориентирват чувствата.
Бриджит му откаже - на следващия ден вече е влюбен във Фелиша.
После Бриджит си го иска - отново се влюбва в нея.
Бриджит пак му отказа - отново е влюбен във Фелиша.
сега и двете са му светлина....  hahaha
Къде си загуби слнчевите очила този човек , бе?  Joy

# 526

brukzashtita, Тейлър не заминава с Фийби, защото го счита за бягство, а тя все още иска да си признае, въпреки обработките на Хекторито. Освен това (колкото и нагло да звучи) тя иска да помогне на Торн и дъщеря му да се справят някак си, наистина тя си знае, че е много виновна, поне се мъчи да намали болката им (сега не скачайте пак, че тя доведе до нея - факт е, който обаче вече не може да се промени, смъртта е необратима).
Честно казано обаче, дори и Тейлър да е най-лошата майка на света (каквато е ясно, че не е), не виждам, това какво общо има с Брук  newsm78 Това по-добра майка ли я прави?

Ами има връзка с Брук дотолкова , доколкото да разбереш абсурдността и необективността на предишният си пост. Две героини - поставени в едни и същи ситуации , с едни и същи реакции , за вас дават различни категоризации , граничащи в двете крайности. Едната се сочи с пръст - колко е лоша , другата - намира се оправдание.
За мен Тейлър не е лоша майка. Аз не си правя такива изводи.

За мен ситуациите са несравними - в единия случай Тейлър не бяга с детето си, а остава за да си понесе последствията , а в другия Брук не заминава с детето си, да не би сестра й да се докопа до нейния Рич, от който тя самата се отказа, женейки се за Ник.
Не знам какво абсурдно намираш в поста ми  newsm78
Неразбираемо за теб да, но чак пък абсурдно  newsm78

# 527
  • Варна
Малеее, Тейлърица много грозна бе хораааа!днеска направо едни олигофренични мутри прави.....тая има много пластика по себе си и неможе да се намръщи дори!много слаба актриса, много!

# 528
Тези хора периферно зрение нямат ли?  Joy

# 529
  • В средата на времето
Е това е разликата, само се натиска с Хектор /все пак е пила  Crazy/ ,

...бреййй как и лепна на Тейлър това оправдание с алкохола..като на свинче звънче направо.. Crazy Гадния алкохол значи глей кви неща я кара да прави.. Crazy Crazy

# 530
Не знам какво абсурдно намираш в поста ми  newsm78
Неразбираемо за теб да, но чак пък абсурдно  newsm78

Отговорила съм ти в предния пост. Съжалявам , ако не ме разбираш.  Cry

Ерик зашо е взел бебето? Някой ще сподели ли?

# 531

...бреййй как и лепна на Тейлър това оправдание с алкохола..като на свинче звънче направо.. Crazy Гадния алкохол значи глей кви неща я кара да прави.. Crazy Crazy

За Тейлър винаги има оправдание. Peace

# 532
  • somewhere near the sea
В началото Хектор е груб, настоява Торн веднага да си иде. smile3513 ”Не и докато не разбера какво става тук. Тейлър, криеш нещо от мен”-инати се Торн.  smile3512След това обаче пожарникарят успокоява Торн, че случилото се е нещастен инцидент.  Торн не оценява загрижеността му и нуждата му да стои далеч от него. Казва му, че Фийби също  би желала Хектор да стои по-далеч от майка й. „Е, тя е объркана млада жена”-снизходително казва човекът „Всичко мога”.
 smile3560Фелиша и Данте да обезумели от изчезването на сина им, чудят се какво е станало с него.  tantrum RageДанте се сеща, че с изчезването може да има нещо общо електротехникът- доставчик, който по-рано днес е оправял охранителната камера.
Тя  се сеща, че джобният ́и компютър е в чантата с пелените на Дино, и може да го проследи с помощта на GPS от домашния й лаптоп.  searchДанте проследява сигнала до летището и двамата хукват натам. travel Там намират Дино с...Ерик, който го видял оставен до фонтана и го взел със себе си. Обаче оставил бележка.book
Тейлър сънува кошмари за това как казва на Торн.  RageТой е шокиран от признанието й, че тя е блъснала Дарла. Пита я дали е била пияна.  newsm24 Тя се опитва да обясни, че е била притеснена за Фийби, че времето е било много лошо, но Торн отказва да приеме обяснението ́и и избухва... tantrumВ този момент Тейлър чува гласа на Фийби и се събужда. newsm46 Фийби вижда, че майка ́и се съсипва от чувство за вина, и решава, че ще бъде най- добре да признаят всичко на Торн.omm Не иска да вижда майка си в това състояние.
Бриджит посещава Ник и той се опитва да я утеши за разпадането на връзката й с Данте. Тя признава, че е използвала Данте, за да преодолее чувствата си към него.  ritnikХвали се скромно, че се е дипломирала. Ник обещава да организира парти по този случай. nuts
Дона и Ридж преглеждат пресата относно мнения за последната изява на „Спалнята на Брук”. Дона изразява загриженост за Ридж, за това, че той не може да получи Брук, както заслужава. Рич съжалява, че е пропуснал шанса си да има семейство с Брук и Ар Джей. Дона му благодари, че е променил живота ́и, но той отрича, че заслугата е негова. omm
Ник забелязва флирта между Дона и Ридж и иска да говори с него."Ти си гаден кучи син"-казва ник на Ридж.  Той обвинява, че Ридж използва Дона, за да накара Брук да ревнува и да подкопае връзката им. Дона чува разговора им. newsm77
Телефонът звъни, Торн предлага помощ на Тейлър.Казва й, че Дарла също би искала той да бъдат заедно и да се погрижи за нея. Тейлър е смазана.

# 533
Защита, бил "неговия ден" с малкия.  Водил го на сладолед и разходка и от този сорт. Бил казал преди това на Фелиша, но явно тя е забравила. И бележка бил оставил, но я духнал вятъра.... Joy

Марси, падам от смях с твоите емотикони. Много точни! Joy Hug

Извинявам се на всички от темата, на които дъщеря ми е разпратила ЛС с по една или няколко букви.  ooooh! ooooh!  hahaha Да натискам ИЗХОД, да натискам ИЗХОД  Joy

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 11:10 от мис арк

# 534

За Тейлър винаги има оправдание. Peace

Сменят се ролите  Joy Както вие оправдавахте всички любовни похождения на Брук с голямото й сърце, така и ние констатираме ,че всъщност Тейлър не се е сексила, а само се натискала , което си е съвсем различно и то "пила" , както вие обичате да добавяте  Joy

Ерик обясни защо е взел Дино, бил му дошъл реда, но Фелиша забравила този факт /къде й е бил акъла  newsm78/

# 535
  • София
Какво ли ще и е оправданието като изч*ка Торн? Мислете отсега, наближава!

# 536
Данте е много неориентиран. Нека най-накрая осъзнае, че всъщност е гей и няма нужда от жена. Thinking
Тейлър ползва половината епизод, за да ни показва сънищата си. Нагла е вече. Joy А Фийбито само на мен ли ми е много вдървена? И има същата походка като на татьо си. Laughing

# 537
  • В средата на времето

Е, айде сега..Как какво - на нея призванието и е да помага на страдащите и изпадналите в беда независимо дали заради нея са в това положение или не.. Mr. Green Wink

Извинявам се на всички от темата, на които дъщеря ми е разпратила ЛС с по една или няколко букви

Кажи на малката, че и се сърдя Crossing Arms В скайп може да ми пише, а тука едно ЛС да не ми драсне начи.. Joy Wink

# 538

До сега трябваше да измисляме оправдание, че се е сексила с Хектор и Ник, а то не беше така...така че едно изч*кване с Торн ще го преживеем, а и нека го видим все пак, за да коментираме, че да не стане като с инцидента с Дарла, за който толкова се говореше, за да се оправдават действията на Брук в леярната и прелюбодеянието й с Дикън /по-точно да се измести неудобната тема/  Mr. Green

# 539
Абе нека стане ,пък...
То и за Дарла бяха все ..."Тая пияница,ще кара пияна и ще претрепе Дарла..." и прочие...та останахме с убеждението ,че едва ли не Тейлър умишлено се е насвяткала и е дебнела Дарла да я хакне...А пък то не беше баш тъй...
Че и за сексенето с Торн...Едва ли ще е както го представяш-Тейлър го причаква из засада и се мятка отгоре му...и няма мърдане,докато не го изч.ка...поне така звучиш...
Нещата със сигурност няма да са толкова ...брутални,както ти се иска.    Mr. Green  

Общи условия

Активация на акаунт