Отговори
# 510
Добро утро  Hug
Пак съм изтървала лафа, докато сладко-сладко си похърквах  Crossing Arms
Ненна забряваш факта, че добре че свекървата демек първата либоф на Рич мама реши да инсценира инфаркта и смъртното си ложе Simple Smile за да може първостепенната по важност за теб героиня да се намърда пак в къщата Simple Smile
А Брук си има къща защо да не си отиде в нея Simple Smile Виж Тейлър като я подритнат някъде в къщата на плажа май ходи Simple Smile  Joy Joy Joy Толкоз ми ти е работна тази жена една къща неможа да си купи, че да се натиска в нея с Хектор а не в спалнята с брачното си ложе с Рич Simple Smile

Уоманитка, аз коментирах следствието, т.е. че Брукито беше захвърлено да си ходи в къщурката като мръсно коте. Пределно ясно ми е, защо Рич го направи, но важен е фактът, че се случи. Тейлър не се е намърдала никъде, къщата си е нейна, намърдалата се беше Брук, ако трябва да сме честни. Но това не го възприемам като намърдване, все пак беше жена на Рич. Ето - обективна съм (горе-долу, де  Laughing)
Фена, май все към числото 69 те влече теб  Mr. Green
brukzashtita, Тейлър не заминава с Фийби, защото го счита за бягство, а тя все още иска да си признае, въпреки обработките на Хекторито. Освен това (колкото и нагло да звучи) тя иска да помогне на Торн и дъщеря му да се справят някак си, наистина тя си знае, че е много виновна, поне се мъчи да намали болката им (сега не скачайте пак, че тя доведе до нея - факт е, който обаче вече не може да се промени, смъртта е необратима).
Честно казано обаче, дори и Тейлър да е най-лошата майка на света (каквато е ясно, че не е), не виждам, това какво общо има с Брук  newsm78 Това по-добра майка ли я прави?
Аз специално понякога употребявам думи като любоФ, защото пиша тук за забавление, весело ми е, и за да покажа, че не вземам нещата насериозно, все пак е филм и сценаристите пишат такива сценарии, за да ни привлекат вниманието (все пак има океани от сериали), та не се впрягам и за това понякога пиша така  Peace
Лана, не съм твърдяла никога, че Брук е второстепенна героиня, за да сравняваш Фниманието, което ние отделяме на таз най-важна за сериала (и най-вече за мъжете от него) героиня, и това което вие отделяте за Тейър  newsm78
Т.е. нали едната е второстепенна, пък другата първостепенна, що и отделяте ина нея толкова време в постовете си  Wink
Айде, за нас е разбираемо, нали Бруклата е най-важната? Без нея мъжете щяха да си ходят незадоволени, а от там сърдити, а от там нямаше да работят, а от там нямаше да имат парички и къщи, а от там нямаше да имакакво да гледаме. Т.е. Брук като ги оправя, тя всъщност е най-благородната мома от сериала  Peace

# 511
Мис, какво стана с новата анкетка?   bouquet
Нямаше ли да има по две на темичка , за да не омръзват?

Страниците хвърчат, а за 16-те оставащи...Но пък идва уикенда....  newsm78
Нещо за Хектор и това, което прави с Тейлър в момента? newsm78
Сега ще я пусна.

# 512
  • В средата на времето
П.П. интересно ми е защо толкова ви допада изписването на думите по този начин: любоФи, Фнимание , ужасТ, толкосТ , мъжове и др.подобни.
 Cry
 newsm78

Hug

Това си е като някакъв и-нет жаргон  Grinning Лошото е, когато наистина започнеш да мислиш, че така се изписват тези думи по принцип Laughing

# 513
Резултатите от анкетата:

Оправдавате ли Тейлър за катастрофата?
                    Да, защото спасяваше дъщеря си    - 3 (5.3%)
                    Да, защото Дарла изкочи неочаквано    - 10 (17.5%)
                    Да, защото все пак караше бавно, а Дарла е толкова чуплива...    - 3 (5.3%)
                    Не, защото е пила и се качи да шофира    - 26 (45.6%)
                    Не, защото можеше да се обади на някого преди да тръгне    - 8 (14%)
                    Все ми е едно, важното е интрига да има    - 7 (12.3%)

Общ брой гласове: 57

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 10:17 от мис арк

# 514
Мис ,  Hug  bouquet
Изи ,   Hug
Не ти виждам вече чаровния аватар. Защо така?

# 515
  • София
Лана, не съм твърдяла никога, че Брук е второстепенна героиня,

Ами добре..аз пък никъде не съм твърдяла, че второстепенните герои не заслужават внимание...в момента Тейлър си заслужава цялото внимание...

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 10:23 от Lana

# 516
  • somewhere near the sea
Малкият Дино е взет от Ерик

# 517
Мис Арк, хубава анкета   bouquet
Само че дали ще има някой да гласува, че одобрява действията на СуперХектор?  newsm78
Страшно дразни...  Crossing Arms

# 518
Малкият Дино е взет от Ерик

Защо сммяташ така, Марси? Thinking

Puhi-muhi , може пък да има изненади, знае ли човек  Crazy

Верно бе, Ерик го взел....Ужас. ooooh!
Еее, тъкмо щеше да стане интересно.

# 519
  • София
Права е Simple Smile

# 520
Ерик?!? Не мога да повярвам  Shocked

# 521

brukzashtita, Тейлър не заминава с Фийби, защото го счита за бягство, а тя все още иска да си признае, въпреки обработките на Хекторито. Освен това (колкото и нагло да звучи) тя иска да помогне на Торн и дъщеря му да се справят някак си, наистина тя си знае, че е много виновна, поне се мъчи да намали болката им (сега не скачайте пак, че тя доведе до нея - факт е, който обаче вече не може да се промени, смъртта е необратима).
Честно казано обаче, дори и Тейлър да е най-лошата майка на света (каквато е ясно, че не е), не виждам, това какво общо има с Брук  newsm78 Това по-добра майка ли я прави?

Ами има връзка с Брук дотолкова , доколкото да разбереш абсурдността и необективността на предишният си пост. Две героини - поставени в едни и същи ситуации , с едни и същи реакции , за вас дават различни категоризации , граничащи в двете крайности. Едната се сочи с пръст - колко е лоша , другата - намира се оправдание.
За мен Тейлър не е лоша майка. Аз не си правя такива изводи.

# 522
За Данте и Бриджет, и Фелиша са светлина. Все така заслепен ще си ходи. Sick

# 523
  • София
За Данте и Бриджет, и Фелиша са светлина. Все така заслепен ще си ходи. Sick

Joy Joy Joy
Аз не разбирам Ерик как продължава да го търпи през 2 седмици да си сменя любовите - и все дъщерите му  ooooh!

# 524
да се натиска в нея с Хектор

Е това е разликата, само се натиска с Хектор /все пак е пила  Crazy/ , а не като Брук, която в пълно съзнание и трезва се въргаля и се секси с лИбоФта на живота си /бройките не си ги спомням точно  newsm78/  Joy

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 11:13 от zorizori

Общи условия

Активация на акаунт