Коледа идва!

• 152 928
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 825
  • Балчик
Бяха на промоция тази седмица, но си мисля, че и идната ще ги има, просто цената може да е различна. Бяха на щандовете с коледна украса , близо до касите, поне в нашия Кауфланд бяха там. На предната страница писах цената-7 лв за трите.

Извинявай, пропуснала съм го това. Благодаря.

# 826
Смехурко, как ти се струват сусамките? Вчера ги правих, но не ми харесаха особено. Не ме впечатлиха.

# 827
Тези са втората доза, която правя ние сме почитатели на сусам и то големи и много ни харесаха.

Шоколадовите бисквити, станаха приказни мммм, а направих само с 50 гр. шоколад за проба.

Снежинките са получиха дота лесно, като се изрязват от звездичка и после се дооформят с накрайници за шприц, много е весело.

# 828
  • София
Смехурко, чудесна проба си направила.  Peace
Myriam браво и на теб и на малката помощница  Simple Smile И моята дъщеря винаги с охота идва да "помага", но на нейната възраст по-скоро ми пречи. Аз обаче никога не я възпирам, за да и съхраня желанието да прави такива неща. Wink

# 829
# 830
МерСедес няма проблем, утре ще ги снимам. Wink

# 831
Момичета от 30 ноември ще стартира публикуването на 12 вида коледни сладки във Food Network. Ако някой от вас желае, може да се абонира за Food Network's 12 Days of Cookies, така всеки ден ще получавате новата рецепта на своя мейл.

# 832
Здравейте, момичета, невероятни сте! Свалям ви всичките си шапки! Страхотна тема, следя я с огромен интерес и вече съм си набелязала няколко сладки фаворита за любимия ми празник - Коледа!

Може ли един въпрос? Направих два пъти портокаловите корички с шоколад. Много вкусни станаха, благодаря за рецептата! Но имам проблем с шоколада - не става гладък и течен, а гъст и някак плътен и на бучки. Веднъж го топих на водна баня, втория път с масло в микровълновата - пак същото. А много ми се иска да слагам и шоколад по меденките евентуално. Ползвах черен на Своге. Моля за съвет!  Hug

# 833
  • София
Здравейте, момичета, невероятни сте! Свалям ви всичките си шапки! Страхотна тема, следя я с огромен интерес и вече съм си набелязала няколко сладки фаворита за любимия ми празник - Коледа!

Може ли един въпрос? Направих два пъти портокаловите корички с шоколад. Много вкусни станаха, благодаря за рецептата! Но имам проблем с шоколада - не става гладък и течен, а гъст и някак плътен и на бучки. Веднъж го топих на водна баня, втория път с масло в микровълновата - пак същото. А много ми се иска да слагам и шоколад по меденките евентуално. Ползвах черен на Своге. Моля за съвет!  Hug
разтопяваш го на висока температура или го държиш повече от необходимото да се разтопява. Шоколад се разтопява на слаб котлон или най-ниски градуси на МВ като се бърка през половин минута и се изважда в момента, в който са останали около една трета или по-малко отпарченцата не съвесм разтопени. След това се започва енегрично да се разбърква, докато се разтопи всичко и така се получава гладък и хомогенен сос. Peace
И маслото не е много добра идея, защото когато се охлажда на по-студено място, шоколада побелява, а може и вода да ти избие докато го разтопяваш.

# 834
  • Czech Republic
aveili , Петя много добре го е обяснила. Hug

Myriam, изглеждат чудесно, браво! А помощницата ти е голяма сладурана - да ви е жива и здрава! Hug

Смехурко, прекрасно си се справила с украсата! Браво!

natalyna, дали и домакинското фолио ще свърши работа? Защото целуфана трябва да се реже. Thinking Значи тези сладки няма да станат за украса на елхата, така ли? Ами и тях ще ги правя по-отрано щом става и така.

Петя,  наистина за елха няма да станат. За домакинско фолио не съм сигурна, че ще стане, но може да пробваш. Аз пробвах и преди два дни сложих няколко завити в хартия за печене. Е, не са съвсем разтекли, но определено са по-лепкави от тези в целофана. Верно, че си е играчка рязането и завиването, но аз направих само около 15 бройки от тях.

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 10:14 от natalyna

# 835
# 836
  • Варна
Здравейте,
Вчера накиснах плодовете за коледния кейк и днес ще го пека. Обаче не знам каква форма да купя (горе-долу височина и диаметър newsm78), ще го пека целия.
Благодаря   bouquet

# 837
  • София
natalyna, много ти благодаря! В такъв случай вече започвам да се замислям дали има смисъл да ги правя. То и да не стават за елхата, като почват да лепнат толкова бързо няма да има смисъл да ги слагам при другите на подносчета и да ги подарявам. Thinking Просто не знам, дай мнение моля!

# 838

Бяха на промоция тази седмица, но си мисля, че и идната ще ги има, просто цената може да е различна. Бяха на щандовете с коледна украса , близо до касите, поне в нашия Кауфланд бяха там. На предната страница писах цената-7 лв за трите.

Извинявай, пропуснала съм го това. Благодаря.

# 839
vili_d аз миналата година го пекох в една висока тенджера и много добре ми се опече. Peace

Общи условия

Активация на акаунт