Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява ислямската митология?
Какви са мненията за хлебопекарните и коя марка е най-надеждна?
Какви са програмите на хлебопекарните?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява ислямската митология?
Ислямската митология обхваща всички разкази и обяснения в рамките на ислямската религия, които не се намират в свещените писания или признатите допълнения. Това включва истории за пророци, обяснения на религиозни ритуали и описания на живота след смъртта. Тези разкази не се считат за фактически верни, поради което са класифицирани като "религиозна митология".
-
Какви са мненията за хлебопекарните и коя марка е най-надеждна?
-
Какви са програмите на хлебопекарните?
-
Какви са мненията за пътуването и желанието да се бъде у дома?
-
Каква е максималната големина на хляба, по отношение на тегло?

Тръгна по едно горнище на анцунг.
Та бебетата са като него, но са сладички.Малката само дето не спи с тях.
. Обаче какво да направя като никак не обичам да си променям плановете, особено за пътуване. А и така ми се ходи сред природата. Дано наистина не се изпоразболеем. То аз и сега съм си болна, но само децата да са здрави
.

Само няколко 4аса до уикенда
А окраската му е тъмнооранжав бие на червено- водят ги червени Персийци. Някой път му викаме лъжльо защото като го купувах очите му бяха синички. Купих го за 50 годишнината на съпругът ми. Добре, че всички у дома обичами животинчета. Имам едно филмче със него от първите минути когат влезе у дома и взе да разглежда. Незнам как да ти го пратя та да видиш колко е сладък и колко е храбър във непозаната за него обстановка. Ама ще питам сина като се върне, че той е спеца по компютрите. Иначе нашия катак е на 3 годинки и 3 месеца..
Ама как там една навита треньорка няма те бееее. Да взема да си подготва документите за работа на треньор аз и да ида у ваше село
Ехххх, Марселинке ако хората бяхме добри и света беше добър щяхме да си пътуваме ей така докато ми кажеш Делтоооо идвай да пиИм каЙве а може и работа да почнеш тука да учиш народО. Пусто това време няма да го доживеем..
Аз съм си на топличко в офиса, шефът излезе по работа - пей сърце...
Нито обувките дават, нито ги заменят, нито парите ми връщат...
Ще взема да си поискам от Дядо Коледа!