СЕПТЕМВРИйското човече скача във "Родени" вече! - Тема 1

• 21 138
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Gorska_Kitka не се притеснявай там всеки беше откачил за нещо. И аз бях притеснена че бяше малката на антибиотици, но се сетих покрай шишето

# 616
  • София
Еее най-накрая Горска показа момата...че толкова я мислих нея, докато бяхме в болницата...много е сладка.
На Ангел главата също беше по ръбеста от едната страна/от към челото/...и като ходихме на консултация педката ми каза, че явно го слагам повече да спи на тая страна - което си беше и истината...като почнах на другата да го слагам...ръба изчезна...и сега си е оки..
gorbi немогат насила да ти открият с/ка...и на мен/на мъжа, че той ходи да ги взима документите и му казали, че е задължителна/ ми дадоха такава декларация за личните данни...аз като я изчетох реших, че няма да им я давам като подам документите...никой не ми направи проблем....това е пак казвам, поредния номер на обслужващата банка да си събира клиенти...
Аз подадох на 08/10 за еднократна помощ..казаха да отида да си взема оригиналният акт за раждане слбед 15/11 и че до тогава сумата ще е преведена...
MammaT ти в Слатина ли си....че и аз ходя до "селския мол" отвреме на време
И да не забравя...честити месечинки на бебоците и техните мами Simple Smile

# 617
МАМЧЕТА ИСКАМ ДА ПОПИТАМ:  изписаха ме от болницата на 21.09 (малкия се роди на 15.09) 3.440 кг .Днес бяхме на консултация и сега 5.100 много ли е наддал и опасно ли е?

# 618
  • София
nacifa педи какво каза?
Ако е на кърма мисля, че няма страшно...и на Ам да е пак няма...може би само капките вигантол ще му увеличат...незнам..
Винаги съм казвала, че има разминаване в кантарите...затова е хубаво да се мери на един и същ кантар...така че не се притеснявай излишно...бебето си знае най-добре... Peace

# 619
nacifa педи какво каза?
Ако е на кърма мисля, че няма страшно...и на Ам да е пак няма...може би само капките вигантол ще му увеличат...незнам..
Винаги съм казвала, че има разминаване в кантарите...затова е хубаво да се мери на един и същ кантар...така че не се притеснявай излишно...бебето си знае най-добре... Peace

Педи малко ми се скара че много бил наддал само на АМ е а вигантола чак днес ни го изписа до сега не сме го пили

# 620
  • София
Емии нищо няма да му стане на детето, не се притеснявай излишно...пък и има голяма вероятност да има разминаване в кантарите...другият месец ще е по реален..

# 621
Нацифа разминаването между кантара в родилия дом и този при педиатрите е гарантирано, по-скоро е бил повече в родилния дом. Баткото ми надаваше по кило и половина, че и повече на месец, е вярно само на кърма беше, но освен повечко вигантол друго не са ни казвали.
Боян го измериха 52 см., а на първата консултация се оказа, че е 49 см. така че от тук нататък ще важат консултациите сега само си го е претеглил човека, но без реална база за сравнение.

# 622
Честити месечинки на всички бебоци и на техните мами! Да са ви живи и здрави и много спокойни!
Мамчета имате ли идея от каде мога да купя подобни шапки на моята беба ......очите ми останаха в всичките моделчета http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/
Калина ги е плела почти всички  Confused Иначе и аз искам но за съжаление покрай мен няма никой плетящ  Sad

# 623
ха здравейте...Днес се класирах по раншко. Е до сега се дундуркахме пак  baby_neutral
Да се похвалим че днес правим 40 дни .Ходихме на църква да ни четат чиста молитва. Алекс беше мн смешна , така се кокореше и оглеждаше , а попа го стреляше право в очите  Laughing Попа каза "вече си имате Ангел Пазител". Дай Боже да е така!
На нас днес ни преведоха еднократната помощ-мноооогооо пари мале, мале- какво ще ги правя незнам  newsm78 Joy а и на всичко от горе нямаме право на детски щото сме "много богати" hahaha Rolling Eyes. Абе живи и здрави и без 35- те лева ще минем.
И друго да се похваля вече си имаме нова кола-по голяма. До сега бяхме с една двувратка та ни се видя малък света с тая количка като търгнем на някаде  ooooh!
Алек е добре спи вече 4 часа, ама довечера ще ни разкаже играта сигурно  Rolling Eyes
Това е за сега от нас , лека вечер на всички  Hug

# 624
  • София
Здравейте Simple Smile,
Аз искам да питам нещо Thinking. Чудим се с таткото, от къде се взема акта за раждане??? По местоживеене или по място на раждане Thinking.
Мерси предварително и поздрави на всички!

# 625
Емир,  момата е добре пу пу..заформила бузи- то с това АМ Simple Smile Като ни изписаха от болницата беше кожляк, а сега вече и гънки по крачетата има Simple Smile

Ние преди малко се върнахме от разходка... Абе беше малко променливо времето, но реших, че няма какво да държа детето повече вкъщи... Освен това трябваше да й купувам АМ, че има още за 1-2 яденията, а то с нейния апетит може и да свърши по-бързо Simple Smile

# 626
  • където има любов
Момичета,тези които са ходили в църквата да им четат молитва,правили ли са предварителни уговорки с попа,както при кръщенето?

# 627
  • Karlovo
Аз се обадих да запиша час ,че тук попа е от 8 до 10 и после чак към 5 ходи .

# 628
Чифлигарова  ние нямахме предварителна уговорка, ама попа го нямаше и се наложи да чакаме половин час. Като дойде и ни попита защо не сме се записали , за да не чакаме. Може би е хубаво да се запишеш, за си сигурна че ще е там, ако е някоя малка църква, а не като нас да висиш вън на студеното. Ние бяхме тука в кварталната църква и има само един поп, ама ако е някои голям храм може би да има и повече. За всеки случай питай един ден предваритлено  Hug

# 629
beboliniki, кадето са те записали в родилния дом, по лична карта там трябва да си вземеш акта на детето

Общи условия

Активация на акаунт