СЕПТЕМВРИйското човече скача във "Родени" вече! - Тема 1

• 21 136
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
айде мадами,нападайте кейка на кака Находка-леснотия голяма  Party Party Party

http://nahodkata.snimka.bg/cooking/moiata-kuhnia.341865.15527338

"като сме на сухо,поне да не сме на гладно"

е казал един велик мислител,демек АЗ  smile3532 smile3532 smile3532

# 631
  • София
 beboliniki водещ е адреса по ЛК на майката...значи от тази община...
Аз и двата пъти не съм правила уговорка за чистата молитва..отиваш и казваш на попа и той чете с/у 15 лв сега...първият път с/у 20/преди 2,5 години/ в една и съща църква..
Находка голяма си гаднярка Sunglasses такъв апетит ми се е отворил напоследък, че незнам...а уж трябва да влизаме във форма...ноо дай 2 парчета...а може и рецепта...че доста вкусно изглежда...

# 632
  • София; Дружбето
Айде сега, не мога да сметна кога ни е 40-я ден Blush Роден на 18-ти, 18 брои ли се newsm78

# 633
Находке бързо да споделяш рецептата че ми останаха очите...... smile3539 нямам търпение да я опитам

# 634
ааааааааааа,Ванинка,тя информацията струва пари  smile3521

който даде най-много,на него давам рецептата  smile3508

# 635
Находке ,как можа да го изтипосаш туй чудо на сладкарството тука!Не те е срам,ще ни спре кърмата.Ама после ще ти доведа снахата да я кърмиш Mr. Green
Това ''Жадна монахиня" ли е,душко?На такова ми прилича! Wink

# 636
не е "жадна монахиня" сватя Hug Hug Hug

ма не чух кой колко дава/парички Mr. Green Mr. Green Grinning/ за рецептата

# 637
  • София
айде мадами,нападайте кейка на кака Находка-леснотия голяма  Party Party Party
Абе жена, бива ли такива чудесии да сервираш, лигите ми потекоха hahaha hahaha Дай верно рецепта да я видим тази леснотия.

Цвета, аз си броих и деня на раждане като смятах. Никола е роден на 16-ти и 40-тия ден му се пада на 25-ти. На Габи би трябвало да е на 27-ми.

# 638
аааааааааааа,ма стипци се събрали в таз тема бе smile3516 smile3534

един лев не искат да ми дадат за рецептата smile3512

ама аз нали съм си добра душа,какво да ви правя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=51897.0

да ви е сладко   love001

# 639
# 640

Joy    Joy     Joy     Joy

Находке, ти спирка нямаш бе, мацка!!!
От'де таз ми ти енергия с трима мъже да се разправяш, да се поддържаш в перфектна форма, че и кулинарни шедьоври да въртиш. А кажи ми на мен ти тази рецепта - как се справяш, че мъжо ще ме изгони сигурно вече, печката ми паяжини хвана, а и аз също  Embarassed

tsveta, според мен 40 дена ви се падат на 28-ми.

# 641
Ванина,Ванина,ни тъ е срам smile3533хубава раб9ота-виртуални пари,ааааааа,тарикатка  Joy hahaha Joy
ми кат си много отворена ша са свържа с твоя мъж и ша му кажа като му искаш сексда ти дава виртуален smile3534 smile3521

Находке, ти спирка нямаш бе, мацка!!!
От'де таз ми ти енергия с трима мъже да се разправяш, да се поддържаш в перфектна форма, че и кулинарни шедьоври да въртиш. А кажи ми на мен ти тази рецепта - как се справяш, че мъжо ще ме изгони сигурно вече, печката ми паяжини хвана, а и аз също  Embarassed

направо бе разби Тринити hahaha Joy hahahaпаяжина хванала-ама от едрата или от дребната е hahahaголяма си скица Hugне се притеснявай,сега като минат лохиите,мале като се отпуснеммммммммммм,малеееееееее newsm53 newsm53 newsm53

# 642
  • София
Ееее стиснати...я си виж банковата с/ка пък тогава говори Sunglassesама не казвай колко съм ти превела Sunglasses
Миии Цвета и според ме е на 27...нали се брои деня на раждането...
Абе аз ти поразгледах кухнята...май и други рецепти ще трябва да даваш...всичко изглежда много вкусно...направо ми потекоха лигите...

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 19:37 от EmiR

# 643
tsveta, денят на раждането знам, че се брои за 0 /нула/... Значи 18-ти нула, 19-ти първи ден, 20-ти втори и т.н.  Mr. Green

# 644
Това ми хареса hahaha .
Находката ,лудата ти шоколадова торта изглежда страхотно  Crazy .
Имам 1 л. сметана та мислех да правя шоколадова торта с ганаш ,как мислиш от твоето предложение става ли да се спретнат блатове  newsm78,ще се получи ли добре....

Как сте?
Май се стягате за 40 -те дни  newsm78.
Утре ще ви чета ....не остава време...защо така не знам   33uu.
Имам чувството че по цял ден се кърмим ,с баткото не беше така....детето спеше сладко сладко ,събуди се - хапне за 20 - 30 мин и пак заспи ,а малката яде по 1 час,понякога 1,30 ч  Tired,защо така не знам .
Ох,отивам.....

Общи условия

Активация на акаунт