Принципно съм за това ,ако имаш проблем и не можеш да имаш дете да осиновиш едно-две или повече ,но без претенции ,защото като си го правиш не можеш да имаш такива,тогава защо трябва да имаш когато го взимаш направо родено
Принципно съм за това ,ако имаш проблем и не можеш да имаш дете да осиновиш едно-две или повече ,но без претенции ,защото като си го правиш не можеш да имаш такива,тогава защо трябва да имаш когато го взимаш направо родено

Всичките ми съседи са наясно с начина, по който се е появило детето у дома, но са безкрайно мили и много се радват на дъщеря ми, тя е приятелка със всички баби и лелки в блока (а той е с няколко входа на 8 етажа). Явно имаме късмет или хората тук са такива, не знам. Досега не съм се сблъсквала с нито една негативна или нелицеприятна реакция. Препоръчани теми