По колко плащате за театър в ДГ?

• 11 166
  • 222
  •   1
Отговори
# 75
  • Varna
 по 3лв

# 76
Аууу, вие поведохте в класацията със сумите  Crazy
За кой град става дума?
София, театър Възраждане  Wink
Предполагам, че става въпрос за истинска постановка в самия театър, или?  newsm78
Да.

# 77
  • София
По 3 лв.

# 78
По 3 лева.

# 79
  • Sofia
Миналата година плащахме по 3 лева. Сега не зная колко е, че дъщеря ми е вече ученичка. И то не беше театър а идваше един аниматор и ги занимаваше известно време. За тази услуга ми се виждаха много 3 лева...

# 80
  • BG
При нас беше 2.50.Идва веднъж в месеца театъра,което  смятам ,че е малко.Поне 2 пъти в месеца трябва да имат повече развлечения.

# 81
Миналата седмица събирахме по 3 лв.
Мисля, че 2 пъти в месеца ще имат театър.

# 82
Ние плащаме по 3лв,когато ще има някаква постановка,ако са само клоуни 2.50лв

# 83
По 3 лева два пъти месечно, без билети и касови бележки, на вързани начала с актьорите, разбира се. Ненормално ми се вижда, при положение че представлението в Музикалния театър струва толкова...

Друг подобен проблем са снимките за Коледа и осми март. Доста добре им идват по толкова пари без да платят лев данък!

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 18:37 от Люлин

# 84
  • Стара Загора
проблем пък чак, не се записваш за снимка и толкова

# 85
По 3 лева два пъти месечно, без билети и касови бележки, на вързани начала с актьорите, разбира се. Ненормално ми се вижда, при положение че представлението в Музикалния театър струва толкова...

Друг подобен проблем са снимките за Коледа и осми март. Доста добре им идват по толкова пари без да платят лев данък!

ВИНОВНИ СА ДИРЕКТОРКИТЕ, и на др.допълнителни платени занимания квитанциите са фиктивни,укриват доходи:без Номер и печAт...ЗАТОВА СЪБИРАЕМОСТТА НА ДАНЪцИ Е ПОД НУЛАТА...!!! #Cussing out

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 09:40 от GIULIA

# 86
  • София
По 3 лева.

# 87
  • София
Изобщо не се бях замисляла за това, че е без документ  Crazy

# 88
Ние последно лятото плащахме по 2 лева без никакъв документ.

# 89
На нас ни искат 3.50

Общи условия

Активация на акаунт