Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са таксите за детска градина за многодетните семейства?
Какви са разпоредбите за таксите в детските градини на Столична община?
Как мога да намеря информация за таксите в детските градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са таксите за детска градина за многодетните семейства?
Таксите за детска градина за многодетните семейства включват отстъпка за второто и третото дете. За първото родено дете в многодетно семейство се плаща 50% от таксата, а за второто родено дете се плаща 55%, а третото дете е освободено от такса. Това важи дори ако по-големите деца вече посещават градината.
-
Какви са разпоредбите за таксите в детските градини на Столична община?
-
Как мога да намеря информация за таксите в детските градини?
-
Как да се подготвя за среща с потенциални спонсори за събитие?
-
Какво е тънкият момент, свързан с разходите за празниците?
) и се оказа, че и нея "малко" я е страх и е съгласна с нас
на мама малкото, добро момиченце.Ей казвам ви камък ми падна от сърцето.Сега ми е едно лекооо на душата.Радвам се, че Лиана прие нашето мнение....а да се надяваме лятото да идем всички на гости в Уелс.
- това не може да ми се случи!

момичета ,аз ли не виждам и не разбирам или... каква незрялост,какво притупване....... тук пишат разни хора- в повечето случаи многодетни,но има и хора с по-малко деца- да си споделяме, да си помагаме, да се подкрепяме... и т.н. това, че сега се организира тази среща-вече традиционна според мен, изкарва наяве всякакви мнения и изказвания.не разбирам кое е незрялото в темата, нито какво лошо има да потърсиш спонсори за дадено мероприятие- във всеки спорт се търсят спонсори за да се осъществи едно състезание да речем или дадено предаване.по-горе доста момичета писаха- да не се повтаряме- но не търсим спонсори за да ни помогнат с парички ,че да си уредим животеца без да се напъваме
- просто каним-ако има някой желание да спонсорира и по този начин да рекламира дейността си и в същото време да сепокаже,че многодетни не значи бедни и с много проблеми....това значи много радост и грижи,много празници и много трудни дни-от всичко по много.на който не му харесва темата-ами не влизайте.а защо е закована темата- ами питайте модераторите може би и те са станали напоследък много незряли и са ни изпуснали/ простете ми това си беше заяждане/.да наистина е райско кътче за всеки зависи само кой как разбира рая-дали е спокойно място с приятели или място където да излееш негативите и позитивите си ....и т.н.за мен е място където винаги когато отворя виждам приятели на които мога да споделя хубави и лоши моменти и отсреща няма да чуя: ама,че ......загубенячка.като и е трудно кой я е карал да ражда....НЕ-винаги намирам разбиране,защото не съм единствена която минавам по този труден и щастлив път да си многодетен в снобска страна ,с ограничени разбирания и виждания.
Подчертавам: дори и без нейната помощ, наемът за залата щеше да бъде платен и празникът да се проведе.