Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са таксите за детска градина за многодетните семейства?
Какви са разпоредбите за таксите в детските градини на Столична община?
Как мога да намеря информация за таксите в детските градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са таксите за детска градина за многодетните семейства?
Таксите за детска градина за многодетните семейства включват отстъпка за второто и третото дете. За първото родено дете в многодетно семейство се плаща 50% от таксата, а за второто родено дете се плаща 55%, а третото дете е освободено от такса. Това важи дори ако по-големите деца вече посещават градината.
-
Какви са разпоредбите за таксите в детските градини на Столична община?
-
Как мога да намеря информация за таксите в детските градини?
-
Как да се подготвя за среща с потенциални спонсори за събитие?
-
Какво е тънкият момент, свързан с разходите за празниците?
Голям симпатяга! Толкова любезен, галантен! А аз освен стандартните любезности не успях нищо повече да му кажа. 

. Днес най-накрая успях
. Пролетна фея
- да се похваля. И сега понеже ми е много лошо, ще изчезвам, но само за край ще ви кажа как решаваме ние задачки. Стояхме в колата всичките, отивахме на гости, но бебка заспа и затова решихме да почакаме в колата, да поспи половин час и после да се качим в нашите приятели. И за да уплътним времето решихме, че ще порешаваме задачки.Та почнахме да питаме нашата кака разни задачки.А Мерито-средната ми принцеска ,която е на 4 годинки, все се обаждаше: аз знам, аз знам. Интересното беше че в 60% от задачките улучваше верния отговор-казвам улучваше, защото наистина е така, не може да смята. Та стигаме до последната задачка. Нашия тати Мишо пита голямата: Мони, ако Мерито има 6 кестена-кестени, защото много обичат да си ги събират малките- и на теб ти даде два,колко кестена ще и останат на нея. И докато Монито мисли, Мерито пак се провиква - Аз знам, аз знам. Кажи Мери, колко кестена ти остават я питаме. А тя мъдро отговаря- АМИ МАЛКО
нали?
Да разбира се, скромна съм и затова съм толкова красива
снощи като я гледам с една дружка как си слушат музикално каналче у дома и и съобщавам, че искам да и прегледам учебниците и тетрадките за следващият ден + уроците
олеле как само ме изгледа
ама аз нали не ми пука от такива погледи
уж беше си научила
ни по английски, ни за славяните и великото преселение, нито по математика....ама то пък едни гадни задачи билиииии как да ги разберял човек
та така

Дано го прочетат всички, намесили се в темата в изминаващата седмица. Съжалявам, че те нямаше на срещата, ама нали си ни работеща... ще ни липсваш и на други такива срещички
Нацелувай принцеса Дивна ( сигурно другите вече не дават ).
). И, предатвете си, много му хареса! Книгата го увлече и преди седмица я завърши! Реших да го "поощря" с почерпка в МакДоналдс, при условие, че започне втора дебела книга. След много премисляния реши, че ще чете Сандокан. Ей, не мога да си позная детето!. Преди малко се върна от урок по английски и още с влизането от вратата - хвана книгата!!!! От една страна се радвам че чете - от друга ми е много смешно

. Ей такива работи.
Не знам как сте вие, но то не е за мен, аз съм от другия вид.
И браво на момчето.
а те тепърва си правят попарка....не им пука. аз ги разкарвам тях двете/когато баткото е първя смяна и него карам/ плюс още две момченца -съседчета.и само двама от тях са в едно у-ще.и след като обикаля четири училища-без никой да закъснее отивам на работа в другия край на града.и като ми кажат в колата " и ся кво ще закъснеем ли?" направоооооооо