Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са таксите за детска градина за многодетните семейства?
Какви са разпоредбите за таксите в детските градини на Столична община?
Как мога да намеря информация за таксите в детските градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са таксите за детска градина за многодетните семейства?
Таксите за детска градина за многодетните семейства включват отстъпка за второто и третото дете. За първото родено дете в многодетно семейство се плаща 50% от таксата, а за второто родено дете се плаща 55%, а третото дете е освободено от такса. Това важи дори ако по-големите деца вече посещават градината.
-
Какви са разпоредбите за таксите в детските градини на Столична община?
-
Как мога да намеря информация за таксите в детските градини?
-
Как да се подготвя за среща с потенциални спонсори за събитие?
-
Какво е тънкият момент, свързан с разходите за празниците?
. Благодря на Дидка, на Пролетна фея,Тедивас и на Kaishka за добрите думи
. Ние днес трябва да поработим над 5цата, че я пишем грозно
. Radetok това е чудесна идея,
. Дано все така да продължава. Аз скоро пък открих, че децата могат сами да оправят детската стая. Един ден решихме с баща им, че трябва да имат по голямо ограничение с компа и телевизора. Та децата от скука, като нямат какво да правят, взеха че си оправиха стаята-е разбира се ,колкото могат. Все пак са още малки. Но аз останах много доволна
. Мили мами, ние многодетните сме така, все бъркаме имената на децата, датите на раждане и др. Аз когато попълвах документите на голямата ни принцеска за първи клас, съм написала годината на раждане на средната
- търкалям си се. Но от лятната ваканция почна да си хапва добре.Слава Богу. Сега сме на стол и си слагаме и допълнително плод, закуска и солети. И си ги хапва. 
щото се оженихме с мъжъ ми 93год, Митко е 95, Габи 97......и направо..../понякога ги забравяме някъде/ дано не прозвучи нехайно ,но ми се е случвало
-ще идем да я насърчим малко и да и дадем кураж
- всичко да е наред.
нови отговора, ама нали съм слънце и гледам да огрея на няколко места
), а не мога само тях да редувам, че накрая им омръзват и пак не щат да ядат
Надявам се с порастването да станат по-ядящи. Имам пред вид готвена храна, а не само кашкавал, салам, препчени филийки и сладки работи.