МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 103 566
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ти, Ванче, много ми вдигна акциите! Все се заканвам да издиря от едни стари теми в ДиС едни разкази за кучето ми Ромео, ама все не стигам до там - Румето ги е чела, все ми припомня... ама така де, ако ти работи търсачката - Семейни битовизми и други трагикомедии се казваше темата...може и на мен да ми хвърлиш после копнатото Embarassed

# 106
Здравейте мили мами Hug . Благодря на Дидка, на Пролетна фея,Тедивас и на Kaishka за добрите думи Hug Hug-извинете ме ако пропускам някой,не е умишлено . Честито на мамите, чиито деца са донесли отличен Simple Smile . Ние днес трябва да поработим над 5цата, че я пишем грозно Grinning . Radetok това е чудесна идея,  smile3501 . Дано все така да продължава. Аз скоро пък открих, че децата могат сами да оправят детската стая. Един ден решихме с баща им, че трябва да имат по голямо ограничение с компа и телевизора. Та децата от скука, като нямат какво да правят, взеха че си оправиха стаята-е разбира се ,колкото могат. Все пак са още малки. Но аз останах много доволна newsm44 . Мили мами, ние многодетните сме така, все  бъркаме имената на децата, датите на раждане и др. Аз когато попълвах документите на голямата ни принцеска за първи клас, съм написала годината на раждане на средната Embarassed . Та наследващия ден ходих да поправя грешката.Беше ми много неудобно. И нали са и трите момиченца... все им бъркам по нещо- а на времето се чудих защо бъркаха нас. За да извикат някоя от нас -мен и двете ми сестри- майка ми и баба ми понякога изреждаха имената на трите ни.Сега разбирам защо. Albenka и моето момиченце беше много злоядо-голямото ми. И е едно слабичко-прилича на баща си, аз съм топчица Joy - търкалям си се. Но от лятната ваканция почна да си хапва добре.Слава Богу. Сега сме на стол и си слагаме и допълнително плод, закуска и солети. И си ги хапва.  Simple Smile  Дано почнете и вие да си хапвате. Олеле, пак ме изтърваха тук-извинете Embarassed. И сега за чао искам да ви поздравя с нещо което прочетох, когато бях бременна с третата си принцеса и трябваше да се справям с всички негативни мнения на заобикалящите ме хора.  Това е нещо която го е  написала жена ,която ще  става мама за 4ти път.
"  Аз също се боя по свой начин. Знам, че идването на дете е сързано с болка, с трудности, с жертване на малкото
удоволствие и лично време. Но когато приемам  живота, аз го правя не просто защото съм християнка,
не само защото съм отговорна за постъпките си, а защото избирам. Избирам да подчиня страха за мен самата на любовта
към детето си. В един свят, в който има толкова много лъжовност, несигурност и егоизъм, аз прегръщам моето малко бебоче и му прошепвам :
  Възможно е аз да ожаднея за обич и помощ,но тогава ще те прегърна и ще стана обич и помощ за теб.
  Възможно е аз да имам нужди и липси, но тогава ще те помилвам и ще стана пълна шепа за теб.
  Възможно е да няма кой да вярва, че ще се справим, но тогава ще те целуна и ще стана молитва за бъдещето ни с теб.
                     Защото те обичам.
                        Повече от себе си."

С това поздравявам всички вас мили мами, които с любов се грижите за малките си слънчица. Поздрав и за тези от вас ,които очаквате вашето следващо мъниче.  Прегръщам всички мами тук Hug      

# 107
 Hug Hug Hug Момичета,в България сме вече ! Прегръщам ви ! Hug Hug Hug

# 108
ДОБРЕ ДОШЛА, ГАБИ!!!  Hug Hug Hug  bouquet

# 109
# 110
Габи толкова се радвам ,че сте си вече тук-дано всички лоши спомени се затрият ,за да продължите смело напред-ние ще се включим активно в създаването на нови хубави спомени- започваме от 28.11   Wink   Hug Hug Hug
Мама сузи-толкова хубаво  е това което цитираш-ще си го копирам и запаметя- супер е и е мнооого истинно-ако се замислите със всяко дете сме оставяли нещо за нас на заден план и сме слагали неговите нужди напред.все повече от вас споделят,че когато децата се разболеят,когато мъжът се разболее и не дай си Боже и те се разболеят, става така ,че караме болеста на крак- забързо,защото обгрижваме другите а ние...... за нас остава удовлетворението,че другите са се почувствали по-добре,че сме дали нещо за тях......това си е любовта- жертвоготовна.пък, че бъркаме имена,дати на раждане/ като идем някъде и ме питат коя година са родени-винаги се замислям  newsm78 щото се оженихме с мъжъ ми 93год, Митко е 95, Габи 97......и направо..../понякога ги забравяме някъде/ дано не прозвучи нехайно ,но ми се е случвало  Embarassed/, но пък сме пълна къща. и все повече се вижда разликата между майки които са решили да имат повече деца и други които са решили/не говоря за тези които по мед. причини не могат, а тези които са решили/ да имат едно дете.уф -отплеснах се  Mr. Green ама тези ваши постове така ми действат- особено ако пиша след Маминкаваня,ДИП,Мама цоци .....и др.  Hug ми текват едни мислииииии. айди лек и успешен ден на всички. ние днес пътуваме към Ямбол да видим свеки и братовчетката на моя мъж- младо момиче е ,а има сериозни съмнения за рак  Sad -ще идем да я насърчим малко и да и дадем кураж  newsm17- всичко да е наред.

# 111
  • София
Габи, добре дошли! Дано тук да намерите това, което ви липсваше в Испания- успех и мноооооооооооооооого любов!  Praynig  Praynig Praynig Много се радвам, че ще се видим. Пиши ми, моля те колко човека планувате да дойдете на празника?

Сузи, много хубаво казано.

# 112
Добре завърнала се, Габи. Много се радвам, че вече си у дома, и вярвам, че тук ще намерите това, което търсихте по широкия свят.
Много се надявам да се видим.  Hug Hug Hug

Успешен ден, момичета и нека в душите ви грее слънцето, което така ни липсва навън.

# 113
Благодаря ви,милички ! Благодаря   bouquet

Теди,ще дойдем всички на празника-аз,Дани,Давид,Георги и Стоян...но като нямаме вече кола ,трябва да ми объсните като слезя от автобуса как да се оправя...май трябва да пиша тези неща в другата тема,нали ...като си почина малко ще я погледна ...

Целувки ... милиони ...

# 114
Габи, добре дошла у дома  bouquet

Лара, немА си друга работа....сега не мога да се откъсна от компа, а работа ме чака

МАМА СУЗИ, ти снимки показва ли бре, защото аз не съм гледала.Ако не си, качи няколко, моля Hug

МаминкаВаня, де да бях вълшебница......това ДИП го може по-добре Laughing.....а аз си имам в къщи един сръдлив и с грешна представа за нещата, та на него се уча....не е детенце обаче, та по-трудно успявам....хем деца иска, хем ред(като в аптека) и спокойствие Joy........

Докато напиша поста и ...три четири  Crazyнови отговора, ама нали съм слънце и гледам да огрея на няколко места Joy

# 115
  • Не съм от тук и съм за малко
Габи, толкова се радвам, че вече сте тук.  Hug  Дано всичко върви на добре вече.   Praynig   Hug

Албенче, одрал ти е кожата Филип.А батковците близнаци ли са?Най-малкия на колко години е....моливи ли държи.....леле,лелееее четри момчета.....и още един, та петима мъже  Crazy Crazy...в казан ли готвиш Joy

Грета, големите не са близнаци, в подписа ми съм ги изредила. А за готвенето, Радето почти е познала, не готвя много, че после с мъж ми само ние ядем  Mr. Green. Харесват три яденета (не всички обаче  ooooh!), а не мога само тях да редувам, че накрая им омръзват и пак не щат да ядат  Crossing Arms Надявам се с порастването да станат по-ядящи. Имам пред вид готвена храна, а не само кашкавал, салам, препчени филийки и сладки работи.  Mr. Green Мамо Сузи, обнадежди ме с разказа за похапването на твоето момиченце.  Hug

# 116
  • През девет земи в десета
Габи Hug Hug Hug

# 117
  bouquet Добре дошли на Габи и семейство!!!  bouquetПривет и на всички останали Hug

Аз не пиша често , но чета редовно ...Радвам се на умните ни и красиви  дечица ,молех се Габи да се приберат живи и здрави , завиждах на софиянки за срещичката  Mr. Green...

У нас нищо ново ...няма със какво да се похвалим ,
но пък и няма от какво да се оплачим

Сега ви оставям със здраве !
Весел и спокоен уикенд  bouquet

# 118
Габи, Габи, добре си си дошла! Почини си и хайде на среща! Дано България е гостоприемна!  Hug

Тъщичке, то аз се губя, ама тебе и сладураните някак съм запомнила...

Дива Ирландко, пусни си скайпа, че си чи далече и не мога да те видя... Да те питам...

# 119
Габи, добре дошла! Дано това да е краят на черната серия!

Албенче, първокласникът е просто клАсика!

Общи условия

Активация на акаунт