Къде в Пловдив 7

• 71 639
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Къде в Пловдив има евтино цветно принтиране А4?

# 346

Със сигурност край старата сграда на ПУ.

# 347
Правилно smile3555 Ще проверя там. Мерси  bouquet

# 348
търся такова нещо за дете къде в Пловдив мога да го намеря

# 349
търся такова нещо за дете къде в Пловдив мога да го намеря

Маги, и аз търсих за моя юнак и това е фирмата, която ги прави - http://www.barbaron.bg/galeria.html
Но цената нещо не ми харесва ... все пак за 2 годишно дете е твърде #Crazy

# 350
Виж тук, имат някакво намаление:
http://www.mirsto.com/mebeli_puf_l.php

# 351

Със сигурност край старата сграда на ПУ.

Цветното никъде не е евтино - 1,50 навсякъде - навсякъде около ПУ.
Но го има само там и в Дог Виза - където можеш да се пукнеш откъм обслужване - там е май 1,80 зависи върху каква хартия.
Навремето като бях управител на ксерокс - си го пусках за 1 лв, прекрасно знам цената на консумативите  и 1,50 си е живо обирджийство.

# 352
В един ксерокс на ул.Силистра в Смирненски е 1  левче.

# 353
Маги ,тъкмо вчера в един магазин се чудих дали да не взема и аз един барбарон. Магазинът е бившия Молдавия, сега е мебелен, барбароните са при детското обзавеждане на последния етаж (2-рия май).Мисля, че са изкуствена кожа и струваха около 80 лв.

# 354
Да, това е хубава цена... Защото срещу халите са толкова колкото в сайта - 180-200 лв... Аз съм решила ако някой ден реша да си взема- ще си взема хубава кожа  и ще дам на моя тапицер да ми я направи. Повече от 100 лв няма да ми излезе, при това с кожа от 12-13 лв. Даже може и да не ги правя от кожа, а друг материал.

# 355
Момичета, привет, имам малко спешно питане, вече се отчаях: търся магазин за спортни и туристически обувки, конкретно ми трябва марката Salomon? Изключвам магазин Ексел на Гладстон, там три седмици подред проверявам, но няма нищо, а ме уверяват, че зареждат Rolling Eyes Нямам време да обикалям магазините, а и съм далеч от центъра, с количка ми е трудно...та ако някой знае къде мога да отида и да харесам нещо, ще се радвам да помогне Hug
До петък трябвада съм си купила нещо, защото заминавам, а реално нямам обувки в момента (кракът ми е станал 42 номер, и супер деформиран...)

# 356
  • Майничка
Stef, спортни обувки има на "Антим І", като тръгнеш от Джумаята, малко преди "балоните" отляво, магазинчето е облицовано с нещо като промишлен шперплат, та си личи отдалеч. Не зная дали има "Саломон", но винаги има голям избор - за ски, алпинизъм, скално катерене, трекинг...

# 357
.Маги., аз също съм виждала барабарони в един мебелен магазин в Кичука. Намира се на улица Пере Тошев, близо до банка ДСК. Виждала съм ги само на витрината, но не знам дали имат различни размери и на какви цени са.

dani_bimbalova,честит рожденик! baloni

# 358
Stef, спортни обувки има на "Антим І", като тръгнеш от Джумаята, малко преди "балоните" отляво, магазинчето е облицовано с нещо като промишлен шперплат, та си личи отдалеч. Не зная дали има "Саломон", но винаги има голям избор - за ски, алпинизъм, скално катерене, трекинг...
Тези "балони" - на кое му викат така Embarassed Сещам се за един магазин там, точно под църквата Св. Богородица, като се тръгва надолу по една стръмна уличка, магазинът е вдясно. Наблизо е и Globe - но там са само кецове май..
Много ти благодаря Hug

# 359
Тези "балони" - на кое му викат така Embarassed Сещам се за един магазин там, точно под църквата Св. Богородица, като се тръгва надолу по една стръмна уличка, магазинът е вдясно. Наблизо е и Globe - но там са само кецове май..
Много ти благодаря Hug
Мисля, че те праща в туристическия магазин. Като тръгнеш от Джумаята към Дома на младоженеца, първата улица в ляво. Тя е една стръмна. Започва от пощенска банка. Вървиш малко нагоре по нея и ще видиш магазина. Има всякакви работи за планина(за обувки не знам, но не може да няма). А ''балоните'' предполагам е магазин 100 балона, който е по същата улица.

Общи условия

Активация на акаунт