Къде в Пловдив 7

• 71 578
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря за отговорите за пантофи. ВМетро снощи бях- няма, в Кауфланд само мнооого големи, в Дайчман и Пикадили ще видя днес Peace
Жу, пиша ти на лични за фризьорка.

# 556
mo_ni , можеш да провериш и в Евроленд, щом ще ходиш към Ритейл парка. Там имаше също, на цени около 10 лв, но не обърнах внимание на номерацията. Иначе, тези в Дайхман са много красиви, мекички и в ярки цветове.

# 557
Някой да знае `читава` фризьорка в Кичука?

Аз съм доволна от моята, намира се на Пере Тошев 77 вх.В.  Peace

# 558
  • Пловдив
 Praynig Здравейте, мами. Имам проблем, който крябва да реша спешно.
Къде в Пловдив да намеря фирма за ремонт на механични везни , но на место да идват?
Моля, ако знаете кординати на такъв сервиз,  ми кажете.

# 559
И аз ще кажа две думи тук.
 И не разбирам думите на Каспър "..никога не плащам нещо на стойността му... ". Цената на една стока няма нищо общо със стойността й.

Имах предвид "над стойността му"... Изяла съм буквичка. Може и да сте прави, не знам, но някак си не ми харесва в държава с доходи много под, да се продава много над. Когато искам нещо - купувам си го, купуват ми го, от там където е по-евтино, като се започне от парфюми и се стигне до детски колички. Пък нека обяснението да има защо тук е по-скъпо. Парите в крайна сметка отиват другаде.

# 560
  • Пловдив

Аз мога да ти препоръчам 2-ма.
Фризьор и фризьорка.

Фризьора е до парка белите Брези- пада се точно зад заведението, което е на ул. Прилеп.

Фризьорката пък е зад училище Стефан Караджа на ул. Чорлу.

И от двамата съм много доволна.

Пиши ми ако искаш ЛС къде ти е по-удобно за да обясня малко по-подробно ако не се сещаш  Hug

# 561
Мога да ти предложа 2 варианта, лично тествани:
1. Точно на ъгъла на парка до Верди (до ветеринарния кабинет на д-р Коко) - момичето работи страхотно, особено за кичури и боядисване.
2. Точно до РПУ-то, на кръстовището на Общината - както е бариерата на РПУ-то, има една ниска малка сграда, вътре има фризьорски салон, козметичка и още нещо беше, не помня. Още по-доволна съм от там, само че е малко по-скъпичко и е със запазване на часове.

Hug

# 562
Аз пак се включвам не дотам по темата,но в другата за тортите надали ще ми отговори някой.
Някой има ли впечтления от сладкарница "Мон Шери"?Намира се на края на "Лев Толстой" срещу Екскалибур.Прочетох,че торите им били уникално вкусни и на много прилични цени/1.30-1.50/ за парче и можеш да правиш каквито искаш комбинации с блатовете и кремовете. Но прочетох,че правят бутикови торти и малко ме съмнява да са им такива цените  newsm78 Някой знае ли нещо по въпроса?

На мен ми трябват 2 торти за Рожденния ден на малката.Една от 16 парчета може би и една от 12 .Да са вкусни и не много скъпи.Зад Военна болница отпада веднага,Попимони също  Naughty  Бях се засилила към "Сладък Рай" в Тракия ,но 2 лв парче ми се струва множко  Rolling Eyes

А и "Мон Шери" е почти до нас и ще ми е много удобно да ги взема  newsm78

# 563
Всичките които коментираш са едни и същи, уникално вкусни няма как да са... Така че които и да вземеш, е все едно, вземи си тези, които са ти близко.

# 564
Всичките които коментираш са едни и същи, уникално вкусни няма как да са... Така че които и да вземеш, е все едно, вземи си тези, които са ти близко.

Ами Каспър въс форума за булките/сватбата. нещо си/ имаше няколко хубави коментара за "Мон Шери".Точно така се бяха изразили момичетата /най-хубавата торта,която някога са опитвали  newsm78 / и като видях,че е почти до нас,много се запалих.Така или иначе днес ще мина оттам да видя за какво става въпрос,но ми се искаше да попитам преди това тук.

За "Неделя","Амели" и "Бътерфлай" знам,че са хубави,но ми идват скъпички и затова не ги коментирам  Rolling Eyes

# 565
mo_ni ,mimival ,_Пепи_ ,благодаря ви за бързите отговори.   bouquet

# 566
  • Пловдив
по добре късно отколкото никога - идвам в новата тема  bouquet

# 567
Мога да ти предложа 2 варианта, лично тествани:
1. Точно на ъгъла на парка до Верди (до ветеринарния кабинет на д-р Коко) - момичето работи страхотно, особено за кичури и боядисване.
2. Точно до РПУ-то, на кръстовището на Общината - както е бариерата на РПУ-то, има една ниска малка сграда, вътре има фризьорски салон, козметичка и още нещо беше, не помня. Още по-доволна съм от там, само че е малко по-скъпичко и е със запазване на часове.

Hug

Stef, кажи кога работи тази мадама до кабинета на ветеринаря - аз тоя салон все затворен съм го виждала  newsm78... и каква е цената на боядисването. Peace

# 568
Забравих да уточня, че тази мадама работи следобед, след 1 по принцип - на вратата има телефона й, тя живее в съседната на салона къща и не е проблем да дойде. С редовните си клиенти си има уговорки предварително (аз минавам през салона и се уговаряме). Цената на боядисване не помня (аз го правих заедно с подстригване, прическа и бретон), но кичурите на дълга коса с фолио са 25лв., постригването е вече 5 (до скоро беше 4).

Елфичка - мини през Мон Шери и опитай някое парче, да видиш лично какъв е вкусът им. Всеки човек си има вкусове и предпочитания - например, тортите на неделя много ми харесват, но на "Светлана" (имат сладкарница точно до Мафиозо в Кичука, както и до църквата на Събота пазар) ми допадат само 2 (наистина са страхотни обаче). Само да кажа, че на Светлана варират межу 1.50 и 1.80 на парче, говорим за голяма торта обаче. Успех каквото и да решиш Hug

# 569
Тортите на "Мон Шери " са много добри като съотношение цена/вкус......и определено са ми по-вкусни от  тези на "Светлана","Попимони" и тези зад Военна болница........Поръчвала съм два пъти за рожден ден за ДГ/че нали искат със сертификат/,и за други поводи съм взимала от готовите им торти,а и често си взимаме за вкъщи/че са ми съвсем наблизо/,определено поддържат качество....Е,немогат да се сравняват с тези на Пепи,ама то е ясно,че  трудно се поддържа ниска цена,без да се икономисват продукти....Иначе и като фасон ги докарват....така,че има избор от декорации....

Общи условия

Активация на акаунт