Къде в Пловдив 7

• 71 620
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
И в Пег Перего магазина има, но там са по-високи ценит. В Търговиите на Брезовско също съм виждала, където е фирмения склад на марката Cangaro.

# 376
  • Пловдив
Момичета, търся малки метлички за Коледния базар, някой има ли идея къде се продават?
ето такива: http://picasaweb.google.bg/vstlis/200802?authkey=zNXkmmhwjuM#5272763220775618130

# 377
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Благодаря много на Elfita,_Пепи_ и mamasvetla за бързите отговори!Ще проверя тези дни на посочените от вас места.

# 378
Може въпросът ми да не е за тук, но някой знае ли колко точно струват малките картофи в Макдоналдс ?
 Опитвам се да спечеля един бас Wink

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 22:13 от mo_ni

# 379
Само да кажа, че днес минах през мебелния магазин до ДСК в Кичука (до събота пазар) и видях въпросните барбарони, имаше в бяло и в червено, но цена не видях. Бяха изложени отпред.

Моторчета - зависи до колко парички..иначе и аз мислех да предложа фирмения магазин на Пег Перего, на края на малката главна, преди пешеходния мост. В сайта им може да се видят.

# 380
Минала си покрай магазин Явор  Peace , и аз съм ги виждала, но цена не знам.

# 381
  • В царството на мечтите
Момичета, търся малки метлички за Коледния базар, някой има ли идея къде се продават?
ето такива: http://picasaweb.google.bg/vstlis/200802?authkey=zNXkmmhwjuM#5272763220775618130
в магазините за 1 лев съм ги виждала

# 382
  • до Пловдив
Може въпросът ми да не е за тук, но някой знае ли колко точно струват малките картофи в Макдоналдс ?
 Опитвам се да спечеля един бас Wink
мисля че бяха 1,19 но защо не се обадиш да провериш  newsm78

# 383
  • Пловдив
в магазините за 1 лев съм ги виждала
Ще проверя  bouquet

# 384
Знаете ли къде мога да купя кимона за Джудо?
Трябват ми поне 11 бройки.Може и координати на шивачкакоято е правила такива, въпреки че не ми се вярва да има такава, имайки впредвид дебелината на плата и сложността на изработката....

# 385
  • Пловдив
Здравейте момичета  Simple Smile Искам да Ви помоля за съвет... приятелят ми  скоро има Рожден Ден и мисля да му подаря торта и някаква книга.(нищо друго не мога да измисля).За книгата няма проблем, но ми кажете от къде да поръчам по нестандартна торта. Искам да е нещо забавно и интересно. Потърсих из интернет, но единствено на сладкарница Неделя намерих каталог.  newsm78

# 386
Аз за пръв път чувам за кимона за джудо - кимоното е женско облекло, а принципно жените не са скачали на джудо
На екипите за джудо им се казва по друг начин и има фирми вносители - ще ти ги каже треньорът по джудо - ако той не може ще се разтърся и ще се сетя и ще ти кажа
Кимона има една жена, която шие, тя шие и екипите за състезания на художествена гимнастика, но предвид многото бродерия и инкустациите не знам неин екип за под 200 лв, сигурна съм обаче че може да ти ушие без инскустациите и да влезете в цена 40-60 лв за бройка. Но за дамско красиво кимоно, което няма нищо общо с джудото.

Екипът за джудо се казва Ги. За детските градини ги купуват по 20-30 лв.

# 387
Някой знае ли от къде да купя тиранти за момиче?

# 388
  • Пловдив
Здравейте момичета  Simple Smile Искам да Ви помоля за съвет... приятелят ми  скоро има Рожден Ден и мисля да му подаря торта и някаква книга.(нищо друго не мога да измисля).За книгата няма проблем, но ми кажете от къде да поръчам по нестандартна торта. Искам да е нещо забавно и интересно. Потърсих из интернет, но единствено на сладкарница Неделя намерих каталог.  newsm78
При нашата _Пепи_ поръчай няма да сгрешиш  Peace /писала е на същата тази страница - първото мнение  Wink/
Ето и красотите й : http://pepiy.multiply.com/photos/album/5/5
Изпитано е  Peace

# 389
Някой знае ли от къде да купя тиранти за момиче?
Преди време съм виждала в маг. Денди до ВисВиталис.

Никой ли не знае от къде мога да купя хубаво детско палто или кожухче за 4 годишно момиченце.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт