Къде в Пловдив 7

• 71 701
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Много сладки детски пръстенчета има на щандовете за бижута на първия етаж в Гранд-а, тия дето са на двата ъгъла. Не са тенекиени, хубави са. Даже мъжа ми онзи ден ги разглеждаха с малкия и искаше да ми купува на мен такова пръстенче и да ми прави предложение, пак  Laughing

# 511
Много сладки детски пръстенчета има на щандовете за бижута на първия етаж в Гранд-а, тия дето са на двата ъгъла. Не са тенекиени, хубави са. Даже мъжа ми онзи ден ги разглеждаха с малкия и искаше да ми купува на мен такова пръстенче и да ми прави предложение, пак  Laughing
  bouquet
 И там ще проверя!

# 512
Елфичка,честити ви дупки на ушите и да ти е жива и здрава малката сладурана  bouquet

# 513
  • Пловдив
2. детска масичка със столче /та/ ,няма значение дали ще е талашит или дърво  Laughing

Казвам за 2 проверени места, но еднот ое на центъра другото в Кичука.

1- магазин Детска планета на Гладстон- комплекта е 62лв.
2- има един магазин в Кичука на ул. Пере Тошев - срещу китайския ресторант (близо до парка Белите брези). Ресторанта май е на Пере Тошев 7. За цената там да каже radostche_plovdiv Wink

# 514

А от какъв материал са направени?

danip Благодаря ти много  Heart Eyes

# 515
Качествени, памучни, дамски бодита от къде да си взема? Simple Smile

# 516
  • Пловдив

Ами трудно ми е да определя. Горната част мисля е дървена с някакво покритие. Столчетата са с метална конструкция и меко на дупето и гръбчето.

Ние имаме и 2-те от снимката. Едната маса е при нашите, другата си е в нас. Пак са на този принцип... но не са същите. Нашите са от доста време.

# 517

Elfi4ka, в магазина в Кичука цената е 45лв. ... пак е на същия принцип с картинка върху масичката и метални крачета както на столчето така и на масата. Според мъжа ми са общо взето еднакви - едните може би са турски, другите китайски. Само в центъра картинките са на познати герои, а в Кичука са просто шарени картинки за дечица.
Аз лично съм решила да изчакам да отворят Джъмбо-то, за да проверя и там ....
Между другото, може ли някой да каже кога ще го отворят, тъй като разбрах ,че вече подреждали стоката.

# 518
Качествени, памучни, дамски бодита от къде да си взема? Simple Smile
Голдън пойнт в мола - аз много им харесвам памука - няма толкова меко нещо... Тази марка не я знаех, и сега не я знам каква е, докато не получих подарък - е, няма толкова приятно нещо на пипане и усещане.
Иначе горе, пак в Мола, на Етам - лявата половина има разпродажба - пак има бодита, но не ги следя какви видове са. Там дебна едни пижами да ги прехвърлят на разпродажба-

Масичката и столчето са тръбна китайска мебел първо качество, гарантирам, защото що експлоатация са видяли, плотчето е пдч с покритие - ще те изкарат поне година, две, е, не са като на Декофън, но за тези пари са идеални.

В Джъмбото няма да има по-евтини и различни масички и столове - има едни като чинчета на 70 лв и едни други маса с две столчета на 60 лв - поне това, което имат в София.

# 519
А къде ще е този магазин Джъмбо?  newsm78

# 520
  • Пловдив
Между другото, може ли някой да каже кога ще го отворят, тъй като разбрах ,че вече подреждали стоката.

чу се,че 1 декември ще го отварят

# 521
Каспър, за кои масичка и столче говориш - тези в Кичука или на центъра.
Все си мислех, че в Джъмбото ще са по-евтини. А там дали ще има и нощни лампи тип Дисни?

Не знам дали ще отварят на 1 Дек., но според мъжа ми, който минава оттам всеки ден , магазина е готов и вече го подреждат.

# 522
  • Пловдив
Ние имаме комплекта с Мики Маус - където е седнала мойта щерка на снимката на Пепи  Mr. Green Hug
Много съм доволна - тая маса какво ли не е изтърпяла - на нея се хранеше около година, сега най-редовно пък я рисува с фулмастери и пастели и още е здрава картинката  Peace Peace
Аз я препоръчвам с 2 ръце

Жени, бодита купувам от едно складче като зареждам на майка магазина, но там не дават на дребно. Има много голям избор с тънки презрамки, с ръкави... Български са основно на хубави фирми и на много сносни цени  Peace
Ако не намериш - пиши ми

# 523
Ние имаме комплекта с Мики Маус - където е седнала мойта щерка на снимката на Пепи  Mr. Green Hug
Много съм доволна - тая маса какво ли не е изтърпяла - на нея се хранеше около година, сега най-редовно пък я рисува с фулмастери и пастели и още е здрава картинката  Peace Peace
Аз я препоръчвам с 2 ръце

Жени, бодита купувам от едно складче като зареждам на майка магазина, но там не дават на дребно. Има много голям избор с тънки презрамки, с ръкави... Български са основно на хубави фирми и на много сносни цени  Peace
Ако не намериш - пиши ми

А откъде сте взели вашата масичка с Мики-то?

# 524
  • Пловдив
Откъдето казва Пепи мисля - подарък ни е от тях и от още 2-3 приятелчета  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт