Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 225
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
Аз не мисля за лошо да имаш изявени лидерски качества,не казвам че е идеален.
казах го като нещо положително ,което не беше оценено.

# 391
Да, но ако го бяха взели в Минданао, представете си как Занев печели имунитет след имунитет /не казвам, че е 100 % възможно, но е много вероятно/, и идва момента Минданао да гони от своите, мисля, че тях ги беше страх от Занев.

# 392
Общо взето в сървайвър печелят по-незабележимите. Ако зависеше от мен бих направил сценария така, че 70% от шанса да продължиш напред да зависят от уменията да оцеляваш в дивата природа. Да си построиш подслон, да си запалиш огън, да си намериш храна. Не бих давал храна, одеала, огниво, въдици. Нож, брадва, мачете и да оцеляват.

# 393
Общо взето в сървайвър печелят по-незабележимите.

като прочетох това веднага се светнах за Крика.Абе той нещо много се спотайва ,кротува ,мълчи си. Thinking

# 394
  • Сливен
Ама хич не мога да се съглася с вас, че играта на "война" беше игра на късмет.
Колко от вас са ходили на военно дело?
За да стреляш с оръдие (катапулт) се иска екип, точно око и мисъл,
за да отчетеш външната среда и да сметнеш правилно траекторията,
а не само груба сила и мускули.
Ако бяха дали силова игра, щяха да дадат и предимство на някои играчи,
а така всички бяха равни  Mr. Green

# 395
  • Варна
Аз под война разбирам повече от една битки. Трябваше поне три да са.

# 396
като прочетох това веднага се светнах за Крика.Абе той нещо много се спотайва ,кротува ,мълчи си. Thinking

Ами печеливша стратегия. Фактът че е качил 20 кг преди сървайвър означава, че си планира нещата. Само че каквото и да прави се набива на очи. В един момент ще го почустват като заплаха. Веднага след обединението той става ненужен.[quote author=daninka

# 397
  • в морето до колене
Ако зависеше от мен... Не бих давал храна, одеала, огниво, въдици. Нож, брадва, мачете и да оцеляват.
И Милошев не ми е любимия продуцент, но след това изказване, виждам, че може да има и по-лошо   Wink
The_Third, ако наистина си продуцент и подходиш по гореописания начин - само след 5-6 дни ще имаш купчинка зъзнещи, омаломощени и ДЕХИДРАТИРАНИ зомбита, които никакво тв-реалити няма да могат да ти направят...
И това ще е така дори, ако ВСИЧКИТЕ ти участници са клонинги на Н. Мартинов.
Упс, АКО са такива може да е и по-лошо ... до 5-6 дни и да са се хванали за гушите и да размахват над главите си ножа, брадвата и мачетето, което благородно им осигуряваш...  Mr. Green

# 398
Ама хич не мога да се съглася с вас, че играта на "война" беше игра на късмет.
Колко от вас са ходили на военно дело?
За да стреляш с оръдие (катапулт) се иска екип, точно око и мисъл,
за да отчетеш външната среда и да сметнеш правилно траекторията,
а не само груба сила и мускули.

Ако бяха дали силова игра, щяха да дадат и предимство на някои играчи,
а така всички бяха равни  Mr. Green

Имаш право, ако Кмета /лека му пръст/ участваше в така наречената "война", мисля че Таяк щеше да победи. Кмета беше много силен в стрелбата, в една от игрите за личен имунитет го доказа.

# 399
  • София
Извинявам се за оф-а, но знае ли някой откъде могат да се намерят сезоните на Американския сървайвър, както и субтитри - на бг или английски език? Изгледах 16 сезон - фенове срещу любимци и съм възхитена, нищо общо с бг версиите. Сега ми се иска да изгледам и още поне един сезон - приемам и препоръки Hug

# 400
Добре де, може и да се смиля да им дам правото да си спечелят съд за вода. Съгласен съм, че много от участниците ще окапят, ама то това зависи и от кастинга. В момента а и във всеки сървайвър има участници, на които не им е мястото там. Заради сценария обаче те оцеляват, някой дори печелят. Лично на мен би ми било по-интересно да са притиснати от лошите условия и да се борят за да подобрят бита си отколкото да лежат и да плетат интриги.

# 401
Крика си трае,защото се е фокусирал върху целите си:награда и известност.Да не мислите,че е тръгнал от любов към глада и мръсотията.Или пък да се доказва.Той е представител на другия тип участници-реалисти,които ще стоят до изгонване.Занев,Бърканичков,мистър БГ,Финдо(ако си спомняте от предишните сезони,взимаше всички имунитети,но не му издържа психиката)са от бързоотказващите се,а жалко,защото са чаровни и придават цвят на играта.
По-незабележимите стигат далече,но не печелят.Поне Мартинов никак не е незабележим,другите победители не мога да си ги спомня.
Пък правилата в играта няма как да са олимпийски,а продуцентски.

# 402
Абе хора, какви ги пишете? Занев имал резервация? С лаптопа и уайърлеса ли си я направил?
Щели да го изгонят  ooooh! мислете малко по трезво, каквото е за Занев в Таяк, такова ще е и в другите племена. Играта е индивидуална, печели играч, а не племе. Дори и да беше останало племето Таяк, пак щяха да излизат хора и от него- без значение дали чрез елиминации или като ги прехвърлят в други племена, докато накрая останат само финалистите. Все едно гледате Сървайвър за сефте, да му се не види.

# 403
Мдааа, и аз като Рокси да кажа- спрете  се, бе Laughing То не са зрителски емоции, клетви за любов и за вярност към добрите, омраза към злодея (Милошев, естеВствено Wink). Що ли за Вазовата "Многострадална Геновева" се сещам Mr. Green

Аз пък не искам да гледам нов "Робинзон Крузо". Чела съм я книгата, стига ми. Скука до небесата! Искам си така добре замислената комбинация от оцеляване, надиграване и надхитряване. Лошото е, че надхитряването нашите не го умеят - и тези, които снимат, и тези, които играят. Едните се притесняват да го правят (явно, че и тайно), за да не им излезе лошо име, другите не умеят да го снимат. А като не виждаме задкулисното, половината от първоначалния замисъл пропада и интригата ни се губи.

А с отказването на двамата Светльовци, и аз мисля, че нещата са по-сложни. Надали е толкова болката за Таяк, колкото трагедията с Н. Воденичаров. Разтърси ги много силно, те бяха и най-близки с него, нищо чудно да се чувстват отговорни и въобще продължаването на игрички след нея да им се вижда кощунство. Отделно, че футболистът последните няколко игри все седеше на пейчица отстрани, явно си е бил изпаднал в криза още преди това.

# 404

А с отказването на двамата Светльовци, и аз мисля, че нещата са по-сложни. Надали е толкова болката за Таяк, колкото трагедията с Н. Воденичаров. Разтърси ги много силно, те бяха и най-близки с него, нищо чудно да се чувстват отговорни и въобще продължаването на игрички след нея да им се вижда кощунство. Отделно, че футболистът последните няколко игри все седеше на пейчица отстрани, явно си е бил изпаднал в криза още преди това.
Аз пък сега се сетих, че след смъртта на Нончо, Бърканичков и другите от Таяк бяха много нахъсани за игра, точно си спомням думите на футболиста ,,никакво отказване,,  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт