Работа на кораб, круиз

• 348 680
  • 842
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте Simple Smile Някой да е запознат с условията и заплащането за позицията фитнес инструктор на круизен кораб ? Благодаря предварително  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 436
Никой нищо ли не знае  по темата ???? Sad Sad

# 437
Явно няма фитнес  инструктори в темата Laughing, а заплащането, знаеш е свързано с продажби и процент.
За условията не знам какво точно те  интересува, не си посочила и корабна компания Rolling Eyes.

# 438
Да знам ,че зависи от продажбите ,но попринцип питам ако някой е работил на тази позиция за условията и горе-долу колко може да се изкарва на тази позиция Simple Smile))

# 439
Има доста интересна информация в този сайт- на английски е, но има линкове към най-големите корабни компании и то директно към отделите им за работа  newsm10

http://www.shipcruisejob.com/beauty-salon-spa-hairdressing-acupu … -fitness-massage/

Trainer / Fitness Instructor

Knowledge of all fitness offerings at the spa, current certifications. Able to take a variety of classes, supervising the gymnasium, offering personal training. Exercise To Music, Yoga and Pilates qualifications. Working experience and good English required.

Salary: $1900-2800 per month.

# 440
# 441
До всички които ми пишат на лични:
Опитвам се да ви отговарям до колкото мога, и да съм ви полезна,  ако не съм отговорила на някой то това е защото не съм разбрала точно въпроса или още съм била на кораба и не съм имала време, за което се  извинявам Peace Моля питайте ме точно какво ви  интересува, стига да мога да помогна, с радост се  опитвам. Успех, и също така можете да питате тук в темата, повече хора ще ви прочетат и може би ще ви помогнат. Казвам това защото в края на месеца заминавам и не знам дали ще съм активна във форума.

# 442
Благодаря, че помагаш на всички с каквото можеш Hug Аз се сетих за въпрос, който може да вълнува всички, запътили се натам: как стоят нещата с интернета, в смисъл, на кораба разрешава ли се кореспонденция в скайп, фейсбук или подобни месинджъри, да речем вайбър? Да знаем как ще комуникираме с близките.

# 443
Благодаря, че помагаш на всички с каквото можеш Hug Аз се сетих за въпрос, който може да вълнува всички, запътили се натам: как стоят нещата с интернета, в смисъл, на кораба разрешава ли се кореспонденция в скайп, фейсбук или подобни месинджъри, да речем вайбър? Да знаем как ще комуникираме с близките.
Май сме го коментирали по назад, но пак да кажа... Всички компании предлагат интернет за крю.Много колеги го ползват, според мен е скъп, някъде 200 минути са 20 долара; по пристанищата има почти навсякъде безплатен, или платен- интернет има!
Телефони. Продават се карти, може да се говори от кабината или от телефоните разположени по кораба. Една карта от 10 долара има около 20 минути до България. Отделно на хоум порт има винаги някакъв колинг сентър, пак за крю, можете да си купите местна сим карта и за съобщения да се ползва, също и да ви звънят на вас... Според мен проблем с комуникацията няма.

# 444
Мерси за отговора Simple Smile Коментирано е, но за скайп и какво може да се отваря от кораба май не сме говорили, беше споменато някъде, че е забранен, за това попитах.

# 445
Мерси за отговора Simple Smile Коментирано е, но за скайп и какво може да се отваря от кораба май не сме говорили, беше споменато някъде, че е забранен, за това попитах.
Да, скайпа трудно се зарежда, особено вечер след 12 когато всички са свършили работа и влизат даже и за чат не става...
Аз лично ходя в Starbucs лате + фейсбук  Laughing

# 446
Има ли някой, който ще  работи в Carnival Glory?

# 447
https://www.facebook.com/groups/cclcrew/
Има група във Фейсбук, пробвай там. Тук сме малко, въпреки че в гугъл май първо излиза бг мама  Laughing

# 448
Здравейте, реших и аз да се включа към тази тема, попрочетох нещата, които сте писали. Аз имам два договора с Carnival като сервитьорка и сега преди месец се върнах. Заминах с Lucky-m и това, което мога да кажа за фирмата е,че са много точни и приятни хора, радвам се, че попаднах на тях първо. За господин Генов нищо лошо не бих казала, най-подходящата дума за него е ексцентричен Simple Smile) За тези, които не са били на кораб и се двуомят дали да заминават, аз ще кажа моето мнение относно корабния живот, без да спестявам и негативите, каквито, разбира се, както и навсякъде другаде, има. В началото е малко шок докато свикнеш  с тесните пространства, различната храна, многото разнообразни националности и работния график, но малко по малко се свиква, особено, ако имаш предварителна цел и мотивация. За позитивно мислещият и трудолюбив човек това си е един прекрасен начин да натрупа жизнен опит, познанства и да спести пари. При добра организация на мисълта и на времето всичко би могло да е едно невероятно приключение. Имаше много българи, които се върнаха почти веднага по една или друга причина или по-скоро оправдание. Мен лично хората от Индонезия, Филипините, Тайланд се разеждаха с много положителна енергия, защото те са неспособни да кажат нещо лошо, да се оплакват и така нататък, за разлика от европеидната раса. Но това, което бих споменала като негатив е вече от втория ми договор, когато вече работих в dining room, това е демек повишение, но там си е като филм на ужасите(но без хубавите моменти:)) Аз от позицията на не много физически силен човек бих казала, че не е невъзможно(както си мислех в началото), но е много физически и психически изтощително да правиш това всеки ден от живота си в продължение на толкова дълго време, а и е опасно за здравето. Сервитьорите, които са дълго време в компанията, буквално ходят на една страна, дори и когато са без табла, тялото им просто се е деформирало.. а това не си струва дори и за много пари. Животът на кораб е чудесен, но, ако си намериш подходяща позиция, която да не те изсмуква и да имаш достатъчно свободно време и сили да излизаш по портовете, да отидеш на някоя екскурзийка, а не само да търсиш wifi. Пожелавам успех на хората, поели по този път, а на тези, на които не им стиска, само те губят, поне пробвайте и тогава се откажете, нали всичко е опит, просто трябва повече кураж.Това е от мен Simple Smile

# 449
  • Fort Worth, TX
Аз още си нося последиците от работа в дайнинга.Вероятно ще си умра с тях.Изобщо не исках да влизам там.Румсервиза ми беше най-добре, но ми казаха , че не мога да седя там вечно. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт